- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Çok sağol canım Allah razı olsun
Bana bir gün yaptı kadın tabi taze olacakCanım bu aradd bu kaç gün yapılıyor birde her yapmada süt ve maydonoz taze mi olucak
Çok uzuldum inşallah Rabbim tez zamanda yerini doldurur.Düşük yaptım kızlar
Anladım canım sadece yumurtlama günümde yapsam olurmukiBana bir gün yaptı kadın tabi taze olacak
Hayır adet bittikten sonra ilişkiye girmeden yapilacak hamilelik riski olmasınAnladım canım sadece yumurtlama günümde yapsam olurmuki
kızlar selam
okuyamadım hiç hastaydım bende
grip oldum çok fenaydım
canımZekta nasıl üzüldüğümü anlatamam
Allahım sabırlar versin sana eşine ve ailene
ne olur yıpratma kendini
mecburen hep tevekkül etmek zorundayız
vardır Rabbimizin bir bildiği
tevekkül edicez ve beklicez
Allahım nasip etsin hepimize sağlıkla sıhhatle
Anladım canım sadece yumurtlama günümde yapsam olurmuki
Adetim biteli 11 gün oldu ama bilemedimHayır adet bittikten sonra ilişkiye girmeden yapilacak hamilelik riski olmasın
Canim bence yumurtlama gunlerinde yapma . Ben daha once yaptim regli bitiminden 2gün sonra günaşırı 2 kere yaptim.
Ay Allah razı olsun içimi rahatlattın bende kürtajdan korkuyorum sen korunmuşnuydun canım ne kadar sürede hamile kaldınGünaydın bende 2 kere yaşadım bu durumu ve seni çok iyi anlıyorum. Hamile kalabiliyorsun böyle düşün. Vücut en sağlıklısını kabul ediyor onunda gelmesi çok yakın. Kimyasaldan kısa süre sonra hamile kaldım kızım kreşe gidiyor şimdi. Maalesef doktorların elinden bişey gelmiyor bu aşamada. Tam anlamıyla Allah ol diyor ve oluyor. Sabret.Kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol. Değerindüşük olduğu için adet kanamasıyla temizlenirsin. Operasyona falan gerek kalmaz
İnşallah kuzum ya üst üstemi yaşadınCok gecmis olsun canim. Bende ayni seyi 3 sefer yasadim seni cok iyi anliyorum. Insallah en kisa surede bebegini kucagina alirsin
İnşallah kuzum ama çok korkuyorum bi daha olmicak diyeÇok uzuldum inşallah Rabbim tez zamanda yerini doldurur.
geçmiş olsun kuzum evet tevekkül dua sabıe ihtiyacımız olan şeyler bunlar tamamenkızlar selam
okuyamadım hiç hastaydım bende
grip oldum çok fenaydım
canımZekta nasıl üzüldüğümü anlatamam
Allahım sabırlar versin sana eşine ve ailene
ne olur yıpratma kendini
mecburen hep tevekkül etmek zorundayız
vardır Rabbimizin bir bildiği
tevekkül edicez ve beklicez
Allahım nasip etsin hepimize sağlıkla sıhhatle
Hiç öyle düşünme canim, hatta böyle dusuklerden sonra daha kolay olur derler çünkü rahim kendini hazırlıyor diyorlar. Sen yine çalışmalarına devam et, Rabbim sağlıkla yeniden nasip eder inşallah.İnşallah kuzum ama çok korkuyorum bi daha olmicak diye
geçmiş olsun kuzum evet tevekkül dua sabıe ihtiyacımız olan şeyler bunlar tamamen
Düşükmüydü kimyasalmıydı onu bile anlayamadım kuzum korunmakta istemiyorum açıkcası ara vermek bana iyi gelmicek biliyorumHiç öyle düşünme canim, hatta böyle dusuklerden sonra daha kolay olur derler çünkü rahim kendini hazırlıyor diyorlar. Sen yine çalışmalarına devam et, Rabbim sağlıkla yeniden nasip eder inşallah.
İnşallah hemen peşine gebe kalırsın kuzum. Rabbim yerini tez zamanda doldursun, hayırlısının bu olduğuna inan ve üzülmemeye gayret etAma canım 2000 lerde olması gerekiyor yavaş yavaş düşücek kan testini tekrarlicam eğer 0 lanmassa kürtaj olmam lazım
Bencede devam et Allahtan ümit kesilmez, diğer doktorun keseyi görmüştü aslında ama kan değeride çok düşüktü gerçekten. Bunların hepsi birer imtihan unutma, ısyan etme, yıkılma dua ya sarıl, bugunlerine şükret yinede, zor biliyorum ama herkes zorluklar yaşıyor, bizlerinde imtihanı bu gibi zorluklarla oluyor işte.Düşükmüydü kimyasalmıydı onu bile anlayamadım kuzum korunmakta istemiyorum açıkcası ara vermek bana iyi gelmicek biliyorum
Evet inanki buna bende inanıyorum ama nasıl desem ince bi sızı olurya öyle bişey hissettiğim evet düşmesi değil aslında beni korkutan bundan sonra ki süreç kısa süreliğinide olsa bunu yaşamak gerçekten güzeldi umarım hayırlı bi vakitte tekrar yaşayabilirimİnşallah hemen peşine gebe kalırsın kuzum. Rabbim yerini tez zamanda doldursun, hayırlısının bu olduğuna inan ve üzülmemeye gayret et
Evet kendi doktorum ısrarla kese var dedi ama bu yok dedi kese oluşmamış dedi bu muallakla bakalım napıcamBencede devam et Allahtan ümit kesilmez, diğer doktorun keseyi görmüştü aslında ama kan değeride çok düşüktü gerçekten. Bunların hepsi birer imtihan unutma, ısyan etme, yıkılma dua ya sarıl, bugunlerine şükret yinede, zor biliyorum ama herkes zorluklar yaşıyor, bizlerinde imtihanı bu gibi zorluklarla oluyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?