- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Anladım canım daha yumurtlama günüm gelmedi adet bitelide oldu 11 gün bir dahaki ay olmassa o zaman mı denesem
İnşallah kuzum ya üst üstemi yaşadın
İnşallah canım benim. Bence denemeye devam et bizler bazen eksik dualar edebiliyoruz körü körüne sadece hamile kalmak istiyoruz kimi zaman. Aslında her duamızda hayırlı ve sağlıklı bir evlat dilemeliyiz inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip ederEvet inanki buna bende inanıyorum ama nasıl desem ince bi sızı olurya öyle bişey hissettiğim evet düşmesi değil aslında beni korkutan bundan sonra ki süreç kısa süreliğinide olsa bunu yaşamak gerçekten güzeldi umarım hayırlı bi vakitte tekrar yaşayabilirim
İyi canımm işteyim ben ama kk dan çıkamıyorumKizlar napiyosunuzzz bakalim
sağol kuzumCok gecmis olsun canim Allah şifa versin
nerelerdesin canım sen yaa merak ettimKizlar napiyosunuzzz bakalim
Kuzucum saglik problemlerim oldu fasulye beni mafediyo bu gecede yine acillik olabilirim agrim cok biraz uzak kaldim buralardan ama dondum insallahnerelerdesin canım sen yaa merak ettim
canım iyi olda gerisi önemli değilKuzucum saglik problemlerim oldu fasulye beni mafediyo bu gecede yine acillik olabilirim agrim cok biraz uzak kaldim buralardan ama dondum insallah
Doğal yoldan kalabiliyomusun hamile pekiYok canim 3 yil icinde oldu. Gecen yil asilamam tutmustu oda kimyasal oldu düstü.eger düsmeseydi simdi dogup 40 ı cikacakti. Ama bana doktor saglikli olsa dusmezdi üzülme sakin dedi. Sende üzül ağla ama bu konuyuda surekli kafanda canlandirma .
Evet bazen gerçekten kör olup bağlanıyoruz istediğimiz şeye her şerde bir hayır muhakkak vardırİnşallah canım benim. Bence denemeye devam et bizler bazen eksik dualar edebiliyoruz körü körüne sadece hamile kalmak istiyoruz kimi zaman. Aslında her duamızda hayırlı ve sağlıklı bir evlat dilemeliyiz inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder
İyiyiz canım sen nerelerdesin asılKizlar napiyosunuzzz bakalim
Doğal yoldan kalabiliyomusun hamile peki
Önce bi tamamen temizlen artık sonra duruma gore bakarsinEvet kendi doktorum ısrarla kese var dedi ama bu yok dedi kese oluşmamış dedi bu muallakla bakalım napıcam
Noldu canım iyi misinYine hastane yolu gozuktu bana hastaneye gidiyorum cikinca gelirim Allaha emanet olun
Kızlar biri buhar yaptım yazmıştı kimdi? Nasıl yaptı? Adet olamadım bi türlü ilaçta kullanmak istemiyorum. O buharı yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?