Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım canım daha yumurtlama günüm gelmedi adet bitelide oldu 11 gün bir dahaki ay olmassa o zaman mı denesem

Bende bu ay yapicam buhar kürü ama ben regli bittigi gunden sonraki 5 6 gun icinde ovulasyon testlerim koyulasmays baslamadan yapiyorum. Sonucta döllenme olduysa kaş yaparken göz cikartmayalim.iyi arastirmak lazim

İnşallah kuzum ya üst üstemi yaşadın

Yok canim 3 yil icinde oldu. Gecen yil asilamam tutmustu oda kimyasal oldu düstü.eger düsmeseydi simdi dogup 40 ı cikacakti. Ama bana doktor saglikli olsa dusmezdi üzülme sakin dedi. Sende üzül ağla ama bu konuyuda surekli kafanda canlandirma .

İnşallah canım benim. Bence denemeye devam et bizler bazen eksik dualar edebiliyoruz körü körüne sadece hamile kalmak istiyoruz kimi zaman. Aslında her duamızda hayırlı ve sağlıklı bir evlat dilemeliyiz inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder

Doğal yoldan kalabiliyomusun hamile peki

Evet bazen gerçekten kör olup bağlanıyoruz istediğimiz şeye her şerde bir hayır muhakkak vardır

Doğal yoldan kalabiliyomusun hamile peki

Canim 5yasinda oglum var dogal yolla oldu.
Sonrasinda 3 kere daha hamile kaldim 3 üde kimyasal oldu.kimyasallardan sadece 1 tanesi tedaviyleydi 2 tanesi normal yolla oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…