Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kasigimdan bacagima vuran agri var 3 gundur ne uyutuyo ne nefes aldiriyo dayanamadim gittim doktora sebebini bilmiyo sadece kanamanin olmasi onemli dedi kanaman yoksa sebebini bilmiyorum gaz da olabilir magnezyum eksikligi de olabilir dedi

Yeşilçayı yapıp bardağa koyduktan sonra mı az bi kekik mi atayım canım

canim ben yesilcayi taneli olarak alip bur bardak kaynamis suyu bardaga aliyorum icine 1 tatli kasigi yesilcay yarim tatlijasigi kekik koyuyorum ustünü cay tabagiyla kapatip 10 dakika demlenmeye birakip iciyorum. Sallama yesilcaylada ayni sekilde daha önce yapmistim farketmiyor

Kasigimdan bacagima vuran agri var 3 gundur ne uyutuyo ne nefes aldiriyo dayanamadim gittim doktora sebebini bilmiyo sadece kanamanin olmasi onemli dedi kanaman yoksa sebebini bilmiyorum gaz da olabilir magnezyum eksikligi de olabilir dedi
Aynen canım gazda olabilir sakin ol iyi olmaya çalış

Kan pirtilasmasi cikti genetik testlerde. Tekrarlayan kimtasal gebeliklerde genetik testle kan pirtilasmasina bakiyorlar
Ya zaten bi kere yaşayan bir daha yaşar bunu bence demekki düşüğün vücuttaki bi problemle bi ilgisi var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…