- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
6 gün canım adet söktürücü kullanmak istemiyorumNe kadar gecikti canım adetin
6 gün canım adet söktürücü kullanmak istemiyorum
Anladım canım sağ olasın cevap verdiğin için inşAllah hayırla dönerO bu ay dinlenmek istedi canım
Yeşilçayı yapıp bardağa koyduktan sonra mı az bi kekik mi atayım canımCanim hamile olmadigin kesinse yesilcayin icine ben biraz kekik koyup iciyorum.
Allah Allah sorun ne ki acabaCanim 5yasinda oglum var dogal yolla oldu.
Sonrasinda 3 kere daha hamile kaldim 3 üde kimyasal oldu.kimyasallardan sadece 1 tanesi tedaviyleydi 2 tanesi normal yolla oldu.
Aynen kuzum inşallah kürtaja felan gerek kalmaZÖnce bi tamamen temizlen artık sonra duruma gore bakarsin
Anladım canım soğan suyu yap istersen6 gün canım adet söktürücü kullanmak istemiyorum
Onu nasıl yapcamAnladım canım soğan suyu yap istersen
Yeşilçayı yapıp bardağa koyduktan sonra mı az bi kekik mi atayım canım
Allah Allah sorun ne ki acaba
Aynen canım gazda olabilir sakin ol iyi olmaya çalışKasigimdan bacagima vuran agri var 3 gundur ne uyutuyo ne nefes aldiriyo dayanamadim gittim doktora sebebini bilmiyo sadece kanamanin olmasi onemli dedi kanaman yoksa sebebini bilmiyorum gaz da olabilir magnezyum eksikligi de olabilir dedi
Canım sabah akşam bir soğanı suyla kaynatcaksın soğanı dörde böl. Ilık bir şekilde yemekten önce içiceksinOnu nasıl yapcam
Ya zaten bi kere yaşayan bir daha yaşar bunu bence demekki düşüğün vücuttaki bi problemle bi ilgisi varKan pirtilasmasi cikti genetik testlerde. Tekrarlayan kimtasal gebeliklerde genetik testle kan pirtilasmasina bakiyorlar
Ya zaten bi kere yaşayan bir daha yaşar bunu bence demekki düşüğün vücuttaki bi problemle bi ilgisi var
İnşallah kalırsın gene canım Allah tan umut kesilmezValla bende sapıttım ne yapacagimi
Vayyyyy fasulye anası nerelerdeydin bakayımKizlar napiyosunuzzz bakalim
Sağol kuzum Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasınZekta cnm geçmiş olsun peşine Rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah
Amin bitanem cümlemizden inşallahSağol kuzum Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?