Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşük yaşayanlar varsa cevap verirse sevinirim düşükten sonra adet düzeninde sorun yaşayan varmı yada dahada düzenli olan

Düşük yaptım kızlar
Ah canım yaa off çok ama çok üzüldüm.Ilk kez mı oldu düşük .Insallah Allahım hayırlısı ile sagliklisini verir.Allah gerçekten istediği kuluna istediği zaman veriyor ben buna inandim.biz istedigimiz kadar plan yapalim

Evet kuzum evet eşim o kadar sevinmiştiki isim bile araştırıyodu beni en çok Üzende bu aslında bi daha hamile kalamicakmışım gibi hissediyorum

Hanelisinden var canım çok sağol tarlusal yazdı doktor ama kullanmak istemiyorum zaten aşılama için iğne vurulcam

Evet kuzum evet eşim o kadar sevinmiştiki isim bile araştırıyodu beni en çok Üzende bu aslında bi daha hamile kalamicakmışım gibi hissediyorum
Öyle düşünme canım daha kolay olur belkide hiç bilemessin hayırlısı olsun herşeyin inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder Allahım böyle dua et

Düşük yaşayanlar varsa cevap verirse sevinirim düşükten sonra adet düzeninde sorun yaşayan varmı yada dahada düzenli olan
İki düşüğüm var kürtaj oldum iki kere adetim değişmedi çok şükür kürtajdan bir ay sonra normal adet oldum

Zekta kuzum tekrar hamile kalırsın hiç endişelenme ben kürtajdan iki ay sonra tekrar hamile kaldım o da kürtajla sonlandı ondan sonra sekiz ay geçti şimdi yine hamileyim yani farklı sorunlar yoksa hamile kalırsın hiç kafana takma

Iyice reglin sökülsün. tarlusal da işe yariyor aslinda. Tedavin hayirli olsun.
Adetim başlasın 2.-3. Gün gel dedi bir iki gün içinde adet olmam lazım haftasonuna gelirse sıkıntı. Tarlusal da hormon olduğu için içmek istemiyorum eskiden keten tohumu adaçayı içerdim iki bardak da hasta olurdum. Şimdi artar yok yakında. Kaç bardak içeyim yeşilçayı ne zaman olurum

Öyle düşünme canım daha kolay olur belkide hiç bilemessin hayırlısı olsun herşeyin inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder Allahım böyle dua et
Evet kuzum daha iyim çook şükür bide burası bana iyi gelmiyoe sanırım sürekli düşükle ilgili kötü şeyler okudum birqz uzaklaşıcam sanırım

Kuzum benim şuan kanamam varya bildiğin geliyo yani ben bunu adet olarakmı sayıcam gene ay içinde adetmi olucam biraz saçma bi soru oldu ama benim adetim düzensizya belki düzelir tek tesellim olur :))
İki düşüğüm var kürtaj oldum iki kere adetim değişmedi çok şükür kürtajdan bir ay sonra normal adet oldum

Kuzum daha dikkatli olucam umarım yaşamam ama ben hormonal dengesizlikten olduğunu düşünüyorum senin sebep neydi

Saol bitanem iyiyim işte aynı hayat devam ediyor çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl
Daha ii ol insllh. Ben de iiym cok sukur. Halâ annemlerdym. Agrilrm olmasa hamile oldgumu unutucam sanki. Yarn dr a gidicm kontrole insllh. Baklm cinsiyet kesinlesick mi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…