Cok Gecmis olsn cnm. Ilac falan verdi mi sanaKuzucum saglik problemlerim oldu fasulye beni mafediyo bu gecede yine acillik olabilirim agrim cok biraz uzak kaldim buralardan ama dondum insallah
Sen nasilsn cnm nasil ne durumdasnAmin bitanem cümlemizden inşallah
Ah canım yaa off çok ama çok üzüldüm.Ilk kez mı oldu düşük .Insallah Allahım hayırlısı ile sagliklisini verir.Allah gerçekten istediği kuluna istediği zaman veriyor ben buna inandim.biz istedigimiz kadar plan yapalimDüşük yaptım kızlar
Evet kuzum evet eşim o kadar sevinmiştiki isim bile araştırıyodu beni en çok Üzende bu aslında bi daha hamile kalamicakmışım gibi hissediyorumAh canım yaa off çok ama çok üzüldüm.Ilk kez mı oldu düşük .Insallah Allahım hayırlısı ile sagliklisini verir.Allah gerçekten istediği kuluna istediği zaman veriyor ben buna inandim.biz istedigimiz kadar plan yapalim
Aşılama için iğne vurulcam zararı olur muCanım sabah akşam bir soğanı suyla kaynatcaksın soğanı dörde böl. Ilık bir şekilde yemekten önce içiceksin
Hanelisinden var canım çok sağol tarlusal yazdı doktor ama kullanmak istemiyorum zaten aşılama için iğne vurulcamcanim ben yesilcayi taneli olarak alip bur bardak kaynamis suyu bardaga aliyorum icine 1 tatli kasigi yesilcay yarim tatlijasigi kekik koyuyorum ustünü cay tabagiyla kapatip 10 dakika demlenmeye birakip iciyorum. Sallama yesilcaylada ayni sekilde daha önce yapmistim farketmiyor
Bilmiyorum onu canım doktora danış istersenAşılama için iğne vurulcam zararı olur mu
Tmm canım çok sağolBilmiyorum onu canım doktora danış istersen
Öyle düşünme canım daha kolay olur belkide hiç bilemessin hayırlısı olsun herşeyin inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder Allahım böyle dua etEvet kuzum evet eşim o kadar sevinmiştiki isim bile araştırıyodu beni en çok Üzende bu aslında bi daha hamile kalamicakmışım gibi hissediyorum
Hanelisinden var canım çok sağol tarlusal yazdı doktor ama kullanmak istemiyorum zaten aşılama için iğne vurulcam
Aşılama için iğne vurulcam zararı olur mu
İki düşüğüm var kürtaj oldum iki kere adetim değişmedi çok şükür kürtajdan bir ay sonra normal adet oldumDüşük yaşayanlar varsa cevap verirse sevinirim düşükten sonra adet düzeninde sorun yaşayan varmı yada dahada düzenli olan
Adetim başlasın 2.-3. Gün gel dedi bir iki gün içinde adet olmam lazım haftasonuna gelirse sıkıntı. Tarlusal da hormon olduğu için içmek istemiyorum eskiden keten tohumu adaçayı içerdim iki bardak da hasta olurdum. Şimdi artar yok yakında. Kaç bardak içeyim yeşilçayı ne zaman olurumIyice reglin sökülsün. tarlusal da işe yariyor aslinda. Tedavin hayirli olsun.
Evet kuzum daha iyim çook şükür bide burası bana iyi gelmiyoe sanırım sürekli düşükle ilgili kötü şeyler okudum birqz uzaklaşıcam sanırımÖyle düşünme canım daha kolay olur belkide hiç bilemessin hayırlısı olsun herşeyin inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder Allahım böyle dua et
İki düşüğüm var kürtaj oldum iki kere adetim değişmedi çok şükür kürtajdan bir ay sonra normal adet oldum
Saol bitanem iyiyim işte aynı hayat devam ediyor çok şükür sen nasılsın bebiş nasılSen nasilsn cnm nasil ne durumdasn
Kuzum daha dikkatli olucam umarım yaşamam ama ben hormonal dengesizlikten olduğunu düşünüyorum senin sebep neydiZekta kuzum tekrar hamile kalırsın hiç endişelenme ben kürtajdan iki ay sonra tekrar hamile kaldım o da kürtajla sonlandı ondan sonra sekiz ay geçti şimdi yine hamileyim yani farklı sorunlar yoksa hamile kalırsın hiç kafana takma
Daha ii ol insllh. Ben de iiym cok sukur. Halâ annemlerdym. Agrilrm olmasa hamile oldgumu unutucam sanki. Yarn dr a gidicm kontrole insllh. Baklm cinsiyet kesinlesick mi.Saol bitanem iyiyim işte aynı hayat devam ediyor çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?