- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Düzelir inşallah canım kanaman bildiğin geliyorsa adet sayabilirsin ama tabi doktora da gidip tam temizlendin mi bakman lazım hani ceninle ilgili bir şey kalmaması lazım adet sayman İçin gerçi ben de doktor değilim doktora bi git canımKuzum benim şuan kanamam varya bildiğin geliyo yani ben bunu adet olarakmı sayıcam gene ay içinde adetmi olucam biraz saçma bi soru oldu ama benim adetim düzensizya belki düzelir tek tesellim olur :))
Bir şey demedi ki doktorlar bebek sağlıksız olunca düşer dediler kromozomal bozukluktan dolayı düşermiş şimdiki gittiğim doktor da iki defa kürtaj olunca kan pıhtılaşmasından kalbi durmuş olabilir diye iğne verdi iğne yaptırıyorum ama her şey Allahtan olacağı varsa doktor felan bizim dikkat etmemiz felan her şey cidden boş Allahım korusun inşallah kimseye yaşatmasın sen de bir an önce iyi olursun inşallah canımKuzum daha dikkatli olucam umarım yaşamam ama ben hormonal dengesizlikten olduğunu düşünüyorum senin sebep neydi
Yarın gidicem canım inşallah bakalım ne dicekDüzelir inşallah canım kanaman bildiğin geliyorsa adet sayabilirsin ama tabi doktora da gidip tam temizlendin mi bakman lazım hani ceninle ilgili bir şey kalmaması lazım adet sayman İçin gerçi ben de doktor değilim doktora bi git canım
evet yicek ekmeği olsaydı kalırdı ama öyle olmadı hayırlısı ne diyelim Rabbim bilir biz bilemiyoruzBir şey demedi ki doktorlar bebek sağlıksız olunca düşer dediler kromozomal bozukluktan dolayı düşermiş şimdiki gittiğim doktor da iki defa kürtaj olunca kan pıhtılaşmasından kalbi durmuş olabilir diye iğne verdi iğne yaptırıyorum ama her şey Allahtan olacağı varsa doktor felan bizim dikkat etmemiz felan her şey cidden boş Allahım korusun inşallah kimseye yaşatmasın sen de bir an önce iyi olursun inşallah canım
Adetim başlasın 2.-3. Gün gel dedi bir iki gün içinde adet olmam lazım haftasonuna gelirse sıkıntı. Tarlusal da hormon olduğu için içmek istemiyorum eskiden keten tohumu adaçayı içerdim iki bardak da hasta olurdum. Şimdi artar yok yakında. Kaç bardak içeyim yeşilçayı ne zaman olurum
Anladım canım sen daha iyi bilirsin kafanı dinle biraz olmadı aklını dağıtEvet kuzum daha iyim çook şükür bide burası bana iyi gelmiyoe sanırım sürekli düşükle ilgili kötü şeyler okudum birqz uzaklaşıcam sanırım
6 gün geçti canım tarlusalla aynı içerikte hap kullandım 5 gün oldu biteli hala olmadımBen sabah oglen aksam ictim canim. Ama zaten tarlusali 5gun icucen bittikten en az 3 gun sonra regli oluyorsun hatta ben tarlusal bittikten 10gun sonra regli oldum. Cok gecikmen varsa Ben senin yerinde olsam yarin tarlusala baslarim.
6 gün geçti canım tarlusalla aynı içerikte hap kullandım 5 gün oldu biteli hala olmadım
Aynen. Canım Rabbimin takdiriYarın gidicem canım inşallah bakalım ne dicek
evet yicek ekmeği olsaydı kalırdı ama öyle olmadı hayırlısı ne diyelim Rabbim bilir biz bilemiyoruz
Şimdi yeşil çayla kekik içtim. Sıcak su torbası koydum kan dolaşımını hızlandırır belkiOzaman bence 2 3gun daga bekle cunkü dedigim gibi benim ilactan 10gun sonra geldi.
Şimdi yeşil çayla kekik içtim. Sıcak su torbası koydum kan dolaşımını hızlandırır belki
Sıcak su da iyi gelir demiSicak su torbasina dikkat et canim. Sifa olsun insallah
Sıcak su da iyi gelir demi
Tmm canım havluya sarıp biraz ayağıma biraz belime biraz karnımda tutuyorumCanim ben sicak sy torbasindan cok korkarim cunku dolasimi hizlandiriyor biranda yogun kanamaya yol acarmis. Sen dikkat et
Bildiğim kadarıyla çatlamadan 14 gün sonra beklenen adet günü, tahminimce de adet gecikiyorsa yumurtlama veya çatlama geç olmuştur bu sonuncu tamamen kendi fikrim. Bilen arkadaslar yazarsa daha iyi olabilir :)Slm bayanlar mdrak ettiğim bişey var bileniniz varsa anlatabilirmi her ay yumurtlama olduktan 2 hafta fln sora adet olunuyomuş ya adet gecikirse baya ozmn yumurtlama olmadığımı anlama geliyo nasıl oluyo bu olay
Ayaklarınızın altına koyarsanız birşey olmaz amaCanim ben sicak sy torbasindan cok korkarim cunku dolasimi hizlandiriyor biranda yogun kanamaya yol acarmis. Sen dikkat et
Hayır canım bugün 16.gündü olmadı haftasonu olucak diye düşünüyorum geçen ayda geç oldu zaten antibiyotik kullandım fitil falan geç olması daha iyi benim için bu ayBeklemekseni senin yumurtlama pik oldu mu kuzum
Karnına tutma bence ne olur ne olmaz, iltihap gibi birşey varsa artırır diye duymuştum ayak altına koyabilirsin, kesin bilgi değil ama ben hiç karnıma koymam meselaTmm canım havluya sarıp biraz ayağıma biraz belime biraz karnımda tutuyorum
Ben de öyle biliyorum geç oluyorsa geç yumurtlanmış demek oluyor ama yumurtlama olmazsa ne oluyor bilmiyorumBildiğim kadarıyla çatlamadan 14 gün sonra beklenen adet günü, tahminimce de adet gecikiyorsa yumurtlama veya çatlama geç olmuştur bu sonuncu tamamen kendi fikrim. Bilen arkadaslar yazarsa daha iyi olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?