Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün yumurtlamadan sonraki 11.günüm canım çok kasık ağrım var ama bat 14 kasım daha beklemem gerek

İşte onu ben de bilmiyorum her ay adet oluyosak her ay yumurtluyor muyuz onu bilemedim
Düzenli adet gören biri düzenli yumurtlar diye biliyorum ama 20gün altı olan döngülerde yumurtlama olmayabiliyormuş inovülasyon deniliyor hatta, geç olanlarda geç yumurtluyor demek hormonal filan olabilir

Düzenli adet gören biri düzenli yumurtlar diye biliyorum ama 20gün altı olan döngülerde yumurtlama olmayabiliyormuş inovülasyon deniliyor hatta, geç olanlarda geç yumurtluyor demek hormonal filan olabilir
Olabilir canım doğru gibi geldi ben ilk kez ovulasyon yaptim gecen ay, adetim düzenlidir bu ay adet olursam yeniden yapicam eğer aynı günlerde çıkarsa senin mantık benim için kesinleşmiş olur

Edifar yakaladim seniiiii nerelerdesn yavrm yaa nasilsn
Canom benim çok sevindim bebişine maşaallah ❤ ben pek giremiyorum ev iş derken yorucu oluyor. Misal simdi geldi bak aklıma.. Uyumadan once bakayım dedim en son ne zaman baktığımı bile unutmusum seviyom sizi sağlıcakla ve bol bol hamiş kalın..

Daha ii ol insllh. Ben de iiym cok sukur. Halâ annemlerdym. Agrilrm olmasa hamile oldgumu unutucam sanki. Yarn dr a gidicm kontrole insllh. Baklm cinsiyet kesinlesick mi.
Amin cnm inşallah ohh valla anne evinin tadını çıkar güzel haberlerle gel

Ayaklarınızın altına koyarsanız birşey olmaz ama

Tam tersi kuzum aman dikkat et kendine en tehlikelisi ayak altina koymak. Ayaklardaki sinir uclari beyne bile etki edermis. Benim kuzenim bu sekilde hastanelik oldu yogun kanama yüzünden.

Evet kuzum evet eşim o kadar sevinmiştiki isim bile araştırıyodu beni en çok Üzende bu aslında bi daha hamile kalamicakmışım gibi hissediyorum
Canım benim öyle düşünme . Bir kere kaldıysan yine kalırsın . Ama önce düşüğün kesin sebebini öğrenip önlemini Alman gerekiyor . Önce düşük yapıp daha sonra sağlıklı gebelik geçiren çok gördüm ben Hakkında Hayırlısı olsun inşallah .

Kizlar size 100puanlik soru benim bugun klomenin 4.günü kesilen reglim dün şakir sakir gelmeye basladi ilk günku gibi bugunde yine wc den cikamadim o kadar cok yani. Ben lh testi yapiyorum baya koyulasti. Ya kanamam kesilmeden yarin pik olursa ne yapicam.iliskide olmaz bu şekilde.

İyiyim canım sen nasılsın, okul iyi aynı öğrencilerim olduğu için sorun yok ama yorgunluk oluyor tabiki ara tatili bekliyoruz dört gözle senin nasıl gidiyor?
Valla bu seneki öğrencilerim fena benim ya meslek lisesindeyim zorlanıyorum baya. Ben okulun bitmesini bekliyorum dört gözle

Tam tersi kuzum aman dikkat et kendine en tehlikelisi ayak altina koymak. Ayaklardaki sinir uclari beyne bile etki edermis. Benim kuzenim bu sekilde hastanelik oldu yogun kanama yüzünden.
Ben yıllardır yapıyorum hiç birşey olmadı canım çorap olduktan sonra ayakta birşey olmuyor

Tsk ederm cnmciim
Sen ii ol da arada ugrasan da yeter darisi sana insllhh ❤ biz de seni seviyoooz
Amin cnm inşallah ohh valla anne evinin tadını çıkar güzel haberlerle gel
Insllh cnm saolasn
Nerdeyse 1 ay olck burdym evimi kocami ozlediim
F Fatma KTL kuzum bugün doktora gitcektin değil mi haber et bize de bakalım erkek mi yoksa değişiklik olacak mı
Saat 1.30 da gidicem hemsom. Baklm ben de cok merak ediorm kocaya saka yaptm gittm geldim cinsiyt degismis kizmis diyee. Uyuz nasil sevndi gormn lazmdii kizlar babaya duskun olurmus daha tatli diye bi suru kiz yegen var doymamis adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…