- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Evet canım ben daha önce zararlı diye duymuştum doktora sordum hiç bi zararı olmaz dediKarnına tutma bence ne olur ne olmaz, iltihap gibi birşey varsa artırır diye duymuştum ayak altına koyabilirsin, kesin bilgi değil ama ben hiç karnıma koymam mesela
Napıyosun cnm nasıl gidiyo okulKarnına tutma bence ne olur ne olmaz, iltihap gibi birşey varsa artırır diye duymuştum ayak altına koyabilirsin, kesin bilgi değil ama ben hiç karnıma koymam mesela
Bugün yumurtlamadan sonraki 11.günüm canım çok kasık ağrım var ama bat 14 kasım daha beklemem gerekHayır canım bugün 16.gündü olmadı haftasonu olucak diye düşünüyorum geçen ayda geç oldu zaten antibiyotik kullandım fitil falan geç olması daha iyi benim için bu aysen naptın canım yumurtlamadan kaç gün gecti
İşte onu ben de bilmiyorum her ay adet oluyosak her ay yumurtluyor muyuz onu bilemedimBen de öyle biliyorum geç oluyorsa geç yumurtlanmış demek oluyor ama yumurtlama olmazsa ne oluyor bilmiyorum
İyiyim canım sen nasılsın, okul iyi aynı öğrencilerim olduğu için sorun yok ama yorgunluk oluyor tabikiNapıyosun cnm nasıl gidiyo okul
Düzenli adet gören biri düzenli yumurtlar diye biliyorum ama 20gün altı olan döngülerde yumurtlama olmayabiliyormuş inovülasyon deniliyor hatta, geç olanlarda geç yumurtluyor demek hormonal filan olabilirİşte onu ben de bilmiyorum her ay adet oluyosak her ay yumurtluyor muyuz onu bilemedim
Anladım canım daha da varmış bekle biraz kafanı rahat tut elbet gelicek o gğn zaten inşallah tutmustur bu ay canımBugün yumurtlamadan sonraki 11.günüm canım çok kasık ağrım var ama bat 14 kasım daha beklemem gerek
Olabilir canım doğru gibi geldi ben ilk kez ovulasyon yaptim gecen ay, adetim düzenlidir bu ay adet olursam yeniden yapicam eğer aynı günlerde çıkarsa senin mantık benim için kesinleşmiş olurDüzenli adet gören biri düzenli yumurtlar diye biliyorum ama 20gün altı olan döngülerde yumurtlama olmayabiliyormuş inovülasyon deniliyor hatta, geç olanlarda geç yumurtluyor demek hormonal filan olabilir
Cuma erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum battan 6 gün önce, yumurtlamanın da 15.günü. hepimiz için hayırlısı kuzumAnladım canım daha da varmış bekle biraz kafanı rahat tut elbet gelicek o gğn zaten inşallah tutmustur bu ay canım
Aynen oluyor gerçekten ben geçen ay tam yumurtlamadan 14 gün sonra adet oldumOlabilir canım doğru gibi geldi ben ilk kez ovulasyon yaptim gecen ay, adetim düzenlidir bu ay adet olursam yeniden yapicam eğer aynı günlerde çıkarsa senin mantık benim için kesinleşmiş olur
Aynen canım yap bakalım inşallah gönlümüzce olsun bu ayCuma erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum battan 6 gün önce, yumurtlamanın da 15.günü. hepimiz için hayırlısı kuzum
Canom benim
Amin cnm inşallah ohh valla anne evinin tadını çıkar güzel haberlerle gelDaha ii ol insllh. Ben de iiym cok sukur. Halâ annemlerdym. Agrilrm olmasa hamile oldgumu unutucam sanki. Yarn dr a gidicm kontrole insllh. Baklm cinsiyet kesinlesick mi.
Ayaklarınızın altına koyarsanız birşey olmaz ama
Canım benim öyle düşünme . Bir kere kaldıysan yine kalırsın . Ama önce düşüğün kesin sebebini öğrenip önlemini Alman gerekiyor . Önce düşük yapıp daha sonra sağlıklı gebelik geçiren çok gördüm benEvet kuzum evet eşim o kadar sevinmiştiki isim bile araştırıyodu beni en çok Üzende bu aslında bi daha hamile kalamicakmışım gibi hissediyorum
Valla bu seneki öğrencilerim fena benim ya meslek lisesindeyim zorlanıyorum baya. Ben okulun bitmesini bekliyorum dört gözleİyiyim canım sen nasılsın, okul iyi aynı öğrencilerim olduğu için sorun yok ama yorgunluk oluyor tabikiara tatili bekliyoruz dört gözle senin nasıl gidiyor?
Ben yıllardır yapıyorum hiç birşey olmadı canım çorap olduktan sonra ayakta birşey olmuyorTam tersi kuzum aman dikkat et kendine en tehlikelisi ayak altina koymak. Ayaklardaki sinir uclari beyne bile etki edermis. Benim kuzenim bu sekilde hastanelik oldu yogun kanama yüzünden.
Tsk ederm cnmciimCanom benimçok sevindim bebişine maşaallah ❤ ben pek giremiyorum ev iş derken yorucu oluyor. Misal simdi geldi bak aklıma.. Uyumadan once bakayım dedim en son ne zaman baktığımı bile unutmusum seviyom sizi sağlıcakla ve bol bol hamiş kalın..
Insllh cnm saolasnAmin cnm inşallah ohh valla anne evinin tadını çıkar güzel haberlerle gel
Saat 1.30 da gidicem hemsom. Baklm ben de cok merak ediorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?