Ayyy anne evinin en kötü tarafı bu iştr eşten ayrı kalman doguma kadar orda mı kalcan cnmTsk ederm cnmciim
Sen ii ol da arada ugrasan da yeterdarisi sana insllhh ❤ biz de seni seviyoooz
Insllh cnm saolasn
Nerdeyse 1 ay olck burdym evimi kocami ozlediim
Saat 1.30 da gidicem hemsom. Baklm ben de cok merak ediormkocaya saka yaptm gittm geldim cinsiyt degismis kizmis diyee. Uyuz nasil sevndi gormn lazmdii kizlar babaya duskun olurmus daha tatli diye bi suru kiz yegen var doymamis adam
Hadi ya çok komikTsk ederm cnmciim
Insllh cnm saolasn
Saat 1.30 da gidicem hemsom. Baklm ben de cok merak ediormkocaya saka yaptm gittm geldim cinsiyt degismis kizmis diyee. Uyuz nasil sevndi gormn lazmdii kizlar babaya duskun olurmus daha tatli diye bi suru kiz yegen var doymamis adam
Yok cnm kardesimin dugunu var diye geldim. Bide esim askre gideck diye. 1 ay sonra evime gidicm insllhAyyy anne evinin en kötü tarafı bu iştr eşten ayrı kalman doguma kadar orda mı kalcan cnm
Gittim geldim kiiizzHadi ya çok komikdoymamış demekki ama gerçekten kızları çok seviyorum ben evlat evlattır ama ne bilirim kızlar başka Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin bakalım gidince haberdar et
Allah kavuştursun cnmYok cnm kardesimin dugunu var diye geldim. Bide esim askre gideck diye. 1 ay sonra evime gidicm insllh
Gittim geldim kiiizz
Kizlaaar pipilimiz gelioo kesin %100
Saolasn cnmAllah kavuştursun cnm
Oy oy oyyyyYok cnm kardesimin dugunu var diye geldim. Bide esim askre gideck diye. 1 ay sonra evime gidicm insllh
Gittim geldim kiiizz
Amin insllh hepimzn ki. Valla o kdar eksi tuzlu yedim kiz herlde dedik.demk ki hepi yalanmisOy oy oyyyymaşallah canım sağlıkla gelsin bakalım benimki ne çıkacak
Ah canım onu bütün eğitim camiası bekliyoruz ama daha çook var, o zamana hamile kalırız inş bol bol dua edelimValla bu seneki öğrencilerim fena benim ya meslek lisesindeyim zorlanıyorum baya. Ben okulun bitmesini bekliyorum dört gözle
Ay inş cnm ya en güzel zamanda kalırız. Bende ara ara girip okuyorum insan seviniyor hamilelik haberlerini okuyunca ama Bi yandan da buruk oluyo içiAh canım onu bütün eğitim camiası bekliyoruz ama daha çook var, o zamana hamile kalırız inş bol bol dua edelim
Canım iyi rahim sağlıksız gebeligi atarmis.ben düşük yaptigimda hep allahimKan testim 300 lerde çıktı
Canım ben varım.2 kimyasal düşük yaşadım.adetim erken gelmeye başladı 2 3 gün.ki benim hiç sasmazdi 28.ama ben coraspirin kullanmıştım ondan da olabilir.erken gelmesiDüşük yaşayanlar varsa cevap verirse sevinirim düşükten sonra adet düzeninde sorun yaşayan varmı yada dahada düzenli olan
En hayırlı zamanda olur inş canım, sen gönlünü ferah tut.. evet pek göremiyorum seni bu aralar, ara ara gir bak yine, ben de eskisi kadar olmasa da bakıyorum zaten bir sakinleşti buralarAy inş cnm ya en güzel zamanda kalırız. Bende ara ara girip okuyorum insan seviniyor hamilelik haberlerini okuyunca ama Bi yandan da buruk oluyo içi
Hiç öyle düşünme iyiki böyle baştan oldu.inanki sonrasinda olsa daha zor olurdu.Bak senin ilkmis arkası sağlıklı olur inşallah.benim 2 kere oldu ama 3. de sağlıklı olur inşallah diyorum.Allah istediği zaman olacak hayırlısıyla...Evet kuzum evet eşim o kadar sevinmiştiki isim bile araştırıyodu beni en çok Üzende bu aslında bi daha hamile kalamicakmışım gibi hissediyorum
Naptın fatmacım bebiş nasılTsk ederm cnmciim
Insllh cnm saolasn
Hayırlı olsun canım hayırlısıyla doğsun isim düşünürsün artıkYok cnm kardesimin dugunu var diye geldim. Bide esim askre gideck diye. 1 ay sonra evime gidicm insllh
Gittim geldim kiiizz
Canıım çok sağol bu güzel pozitif yorumun için bugün doktora gittim çok şükür güzel şeyler söylediCanım benim öyle düşünme . Bir kere kaldıysan yine kalırsın . Ama önce düşüğün kesin sebebini öğrenip önlemini Alman gerekiyor . Önce düşük yapıp daha sonra sağlıklı gebelik geçiren çok gördüm benHakkında Hayırlısı olsun inşallah .
Ay inşallah doktor kürtaja gerek yok maşallah rahim temizlenmiş didii korunmanada gerek yok kanama bitince çalışmalara devam diyo :))Canım iyi rahim sağlıksız gebeligi atarmis.ben düşük yaptigimda hep allahim
Canım ben varım.2 kimyasal düşük yaşadım.adetim erken gelmeye başladı 2 3 gün.ki benim hiç sasmazdi 28.ama ben coraspirin kullanmıştım ondan da olabilir.erken gelmesi
İnşallah kuzum inşallah sağlıklı olsunda ne zaman olursa olsun ellerinin arasından kayıp gitmesi daha kötü zaten 2. Gebeliğimde düşük olmasın diye bi dua varmış onu okutucam ipe okunuyomuş güyaaHiç öyle düşünme iyiki böyle baştan oldu.inanki sonrasinda olsa daha zor olurdu.Bak senin ilkmis arkası sağlıklı olur inşallah.benim 2 kere oldu ama 3. de sağlıklı olur inşallah diyorum.Allah istediği zaman olacak hayırlısıyla...
Canım kurtaj olmadığına çok sevindim.benimde ikisi de kendi dusmustu. .kurtaj da kolay değil.Allahim hayirlisini sagliklisini versin hepimize insallahİnşallah kuzum inşallah sağlıklı olsunda ne zaman olursa olsun ellerinin arasından kayıp gitmesi daha kötü zaten 2. Gebeliğimde düşük olmasın diye bi dua varmış onu okutucam ipe okunuyomuş güyaa
Kuzum he ya ne yalan söyliyim sevindim yani her halimize bin şükür sen ilk düşükten ne kadar somra hamile kaldın bak bi dua varmış ben onu yaptırıcam sanada söylerim inşallah hamile kalıncaCanım kurtaj olmadığına çok sevindim.benimde ikisi de kendi dusmustu. .kurtaj da kolay değil.Allahim hayirlisini sagliklisini versin hepimize insallah
Gordum cok sukur yavrumuNaptın fatmacım bebiş nasıl
Saol cnm Rabbim sana da nasip etsin insllh bi an once. Esim diodu hep git belirlensin de isim dusunmeye baslicm diyeHayırlı olsun canım hayırlısıyla doğsun isim düşünürsün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?