Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy anne evinin en kötü tarafı bu iştr eşten ayrı kalman doguma kadar orda mı kalcan cnm

Hadi ya çok komik doymamış demekki ama gerçekten kızları çok seviyorum ben evlat evlattır ama ne bilirim kızlar başka Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin bakalım gidince haberdar et

Ayyy anne evinin en kötü tarafı bu iştr eşten ayrı kalman doguma kadar orda mı kalcan cnm
Yok cnm kardesimin dugunu var diye geldim. Bide esim askre gideck diye. 1 ay sonra evime gidicm insllh
Hadi ya çok komik doymamış demekki ama gerçekten kızları çok seviyorum ben evlat evlattır ama ne bilirim kızlar başka Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin bakalım gidince haberdar et
Gittim geldim kiiizz
Kizlaaar pipilimiz gelioo kesin %100

Valla bu seneki öğrencilerim fena benim ya meslek lisesindeyim zorlanıyorum baya. Ben okulun bitmesini bekliyorum dört gözle
Ah canım onu bütün eğitim camiası bekliyoruz ama daha çook var, o zamana hamile kalırız inş bol bol dua edelim

Ah canım onu bütün eğitim camiası bekliyoruz ama daha çook var, o zamana hamile kalırız inş bol bol dua edelim
Ay inş cnm ya en güzel zamanda kalırız. Bende ara ara girip okuyorum insan seviniyor hamilelik haberlerini okuyunca ama Bi yandan da buruk oluyo içi

Kan testim 300 lerde çıktı
Canım iyi rahim sağlıksız gebeligi atarmis.ben düşük yaptigimda hep allahim
Düşük yaşayanlar varsa cevap verirse sevinirim düşükten sonra adet düzeninde sorun yaşayan varmı yada dahada düzenli olan
Canım ben varım.2 kimyasal düşük yaşadım.adetim erken gelmeye başladı 2 3 gün.ki benim hiç sasmazdi 28.ama ben coraspirin kullanmıştım ondan da olabilir.erken gelmesi

Ay inş cnm ya en güzel zamanda kalırız. Bende ara ara girip okuyorum insan seviniyor hamilelik haberlerini okuyunca ama Bi yandan da buruk oluyo içi
En hayırlı zamanda olur inş canım, sen gönlünü ferah tut.. evet pek göremiyorum seni bu aralar, ara ara gir bak yine, ben de eskisi kadar olmasa da bakıyorum zaten bir sakinleşti buralar

Evet kuzum evet eşim o kadar sevinmiştiki isim bile araştırıyodu beni en çok Üzende bu aslında bi daha hamile kalamicakmışım gibi hissediyorum
Hiç öyle düşünme iyiki böyle baştan oldu.inanki sonrasinda olsa daha zor olurdu.Bak senin ilkmis arkası sağlıklı olur inşallah.benim 2 kere oldu ama 3. de sağlıklı olur inşallah diyorum.Allah istediği zaman olacak hayırlısıyla...

Naptın fatmacım bebiş nasıl

Canıım çok sağol bu güzel pozitif yorumun için bugün doktora gittim çok şükür güzel şeyler söyledi

Ay inşallah doktor kürtaja gerek yok maşallah rahim temizlenmiş didii korunmanada gerek yok kanama bitince çalışmalara devam diyo :))

İnşallah kuzum inşallah sağlıklı olsunda ne zaman olursa olsun ellerinin arasından kayıp gitmesi daha kötü zaten 2. Gebeliğimde düşük olmasın diye bi dua varmış onu okutucam ipe okunuyomuş güyaa

Canım kurtaj olmadığına çok sevindim.benimde ikisi de kendi dusmustu. .kurtaj da kolay değil.Allahim hayirlisini sagliklisini versin hepimize insallah

Canım kurtaj olmadığına çok sevindim.benimde ikisi de kendi dusmustu. .kurtaj da kolay değil.Allahim hayirlisini sagliklisini versin hepimize insallah
Kuzum he ya ne yalan söyliyim sevindim yani her halimize bin şükür sen ilk düşükten ne kadar somra hamile kaldın bak bi dua varmış ben onu yaptırıcam sanada söylerim inşallah hamile kalınca

Naptın fatmacım bebiş nasıl
Gordum cok sukur yavrumu uyuyodu namissiz elini yuzune koymustu suratini gostermdi bi turlu. Bide ters durmustu kiz yuz ustuydu ilk defa.
Hayırlı olsun canım hayırlısıyla doğsun isim düşünürsün artık
Saol cnm Rabbim sana da nasip etsin insllh bi an once. Esim diodu hep git belirlensin de isim dusunmeye baslicm diye
Insllh ortak bi karar aliriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…