Ben duanın gücüne çok inaniyorum canim, inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde gelir bebisinKuzum he ya ne yalan söyliyim sevindim yani her halimize bin şükür sen ilk düşükten ne kadar somra hamile kaldın bak bi dua varmış ben onu yaptırıcam sanada söylerim inşallah hamile kalınca
Bende kuzum ya doktorum bugün o kadar güzel motive ettiki beni çok şükür moralim düzeldi sabır ve dua lazım çokçaBen duanın gücüne çok inaniyorum canim, inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde gelir bebisin
Kızlar galiba yumurtlama dönemine girdim
Kızlar galiba yumurtlama dönemine girdim
E kolay gelsin o zamanKızlar galiba yumurtlama dönemine girdim
Haha aynen canım güldürdğnHadi kolay gelsin. Aslinda bu emojiyi bizim gibiler icin ters cevirmek lazim. Yani erkegin yerinde biz olmaliyiz.
İste iste istemessen olmaazE kolay gelsin o zamanben de aynı durumdayım ve çok yorgunum canım hiç birşey istemiyor
İsteyeceğiz mecburİste iste istemessen olmaaz
Kızlar yumurtlama testimden yavaş yavaş koyulasıyo☺
Sağol canım inşallahGordum cok sukur yavrumuuyuyodu namissiz elini yuzune koymustu suratini gostermdi bi turlu. Bide ters durmustu kiz yuz ustuydu ilk defa.
Saol cnm Rabbim sana da nasip etsin insllh bi an once. Esim diodu hep git belirlensin de isim dusunmeye baslicm diye
Insllh ortak bi karar aliriz
Yumurtlama olabilir canım. İnşallah canım denk gelir olur bu ayİsteyeceğiz mecburkarın ağrılarım başladı üşüttm ya da yumurtlama ağrısı, ben ovü testi yapmıyorum ya iki güne bir artık denk gelir inş
Değerlendirdim bile hızlıyımBu geceyi kacirma. Yarina pik olur icerde sperm olsun
Evet sakin ya yaz sohbetlerimiz yok uykusuz kalırdım gene konuşurdukEn hayırlı zamanda olur inş canım, sen gönlünü ferah tut.. evet pek göremiyorum seni bu aralar, ara ara gir bak yine, ben de eskisi kadar olmasa da bakıyorum zaten bir sakinleşti buralar
Yoruluyoruz canım ya en geç 12de yatıyorum öyle bile zor uyanıyorum ben, iki ayda pilim bitti bileEvet sakin ya yaz sohbetlerimiz yok uykusuz kalırdım gene konuşurduk
Ben 12 yi görmedim henüz 11 11 buçukta uyuyorum cnm. Ay inş cnm ne güzel olur o zaman da uykusuz gecelerden şikayet ederizYoruluyoruz canım ya en geç 12de yatıyorum öyle bile zor uyanıyorum ben, iki ayda pilim bitti bileYine de zaman çabuk geçiyor, gebelik haftalarını konuşuruz inş en kısa zamanda
Gol olur inslllhhDeğerlendirdim bile hızlıyımaynen canım yarın olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?