Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum he ya ne yalan söyliyim sevindim yani her halimize bin şükür sen ilk düşükten ne kadar somra hamile kaldın bak bi dua varmış ben onu yaptırıcam sanada söylerim inşallah hamile kalınca
Ben duanın gücüne çok inaniyorum canim, inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde gelir bebisin

Ben duanın gücüne çok inaniyorum canim, inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde gelir bebisin
Bende kuzum ya doktorum bugün o kadar güzel motive ettiki beni çok şükür moralim düzeldi sabır ve dua lazım çokça

Kızlar yumurtlama testimden yavaş yavaş koyulasıyo

Eklentiler

• 7C58D2E7-471C-414C-B8D0-7D9624720D33.webp
    173,5 KB · Görüntüleme: 24
Sağol canım inşallah Aynen canım daha var bulursunuz artık

En hayırlı zamanda olur inş canım, sen gönlünü ferah tut.. evet pek göremiyorum seni bu aralar, ara ara gir bak yine, ben de eskisi kadar olmasa da bakıyorum zaten bir sakinleşti buralar
Evet sakin ya yaz sohbetlerimiz yok uykusuz kalırdım gene konuşurduk

Evet sakin ya yaz sohbetlerimiz yok uykusuz kalırdım gene konuşurduk
Yoruluyoruz canım ya en geç 12de yatıyorum öyle bile zor uyanıyorum ben, iki ayda pilim bitti bile Yine de zaman çabuk geçiyor, gebelik haftalarını konuşuruz inş en kısa zamanda

Yoruluyoruz canım ya en geç 12de yatıyorum öyle bile zor uyanıyorum ben, iki ayda pilim bitti bile Yine de zaman çabuk geçiyor, gebelik haftalarını konuşuruz inş en kısa zamanda
Ben 12 yi görmedim henüz 11 11 buçukta uyuyorum cnm. Ay inş cnm ne güzel olur o zaman da uykusuz gecelerden şikayet ederiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…