- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
İnşallah canım , o zamanlar da gelirBen 12 yi görmedim henüz 11 11 buçukta uyuyorum cnm. Ay inş cnm ne güzel olur o zaman da uykusuz gecelerden şikayet ederiz
Kızlar rahimde polip varmış duydunuzmu böyle. Bişey
Merhaba evet gittiğim bi doktor polip var kürtaj olman gerekiyo dedi ama ben istemedim soğan kürü yaptım 15 gün başka bi doktora gittim oda yok polip falan dedi ya kür işe yaradı yada zaten yoktu bilemiyorum canımMerhaba canım. Sayfada polip araştırması yaparken mesajını gördüm danışmak istedim. Bugün bende polip olduğunu öğrendim. Önümüzdeki hafta hastalanacağım. Sonrasında gel tekrar göreyim dedi doktorum. Sen nasıl bir yol izledin? Nasipse bende gebelik düşünüyorum. Engel olur mu acaba.
Neyseki geçmiş. Geçmiş olsun şimdidenHadi ya şuan yok agrı ama değil kramp şeklinde bir agrıydı yani hareket ettikçe bi an kramp girer bacaga kalırsın ya öyle
Canım ilk.dusukten sonra 1 ay ara verdik sonraki ay tekrar denedik hamile kaldım yine ama o da düştüKuzum he ya ne yalan söyliyim sevindim yani her halimize bin şükür sen ilk düşükten ne kadar somra hamile kaldın bak bi dua varmış ben onu yaptırıcam sanada söylerim inşallah hamile kalınca
Cnm bizimde varikosel vardi sperm sayisi iyi ama hareketliligi azdi doktor pro men verdi esim umursamadi 1 ay kullandi 3 ay kullanmasi gerekiyodu hastanede biri söylemisti esinin sperm sayisi azmis yüzde 45 artmis baya işe yariyo bence biz ilk asilamada tutmadi esim o ilaca tekrar basladi ve ikincide tuttu ilac gb degil zaten toz doktora danisip onuda bi kullanin düzenli kullanip faydasini goren cok gordumkızlar beni biliyorsunuz artık 2 kimyasal fikosben piht.testi yaptırdım sonucu bekliyorum.ama bu arada eşimde varikosel varmış daha yeni söylüyor bana .cok.eskiden söylemişti unutmuştum ben de.doktor yüzde 50 çocuğun olur senin demiş 2 yil önce falan.ama zaten çocuk varsa sıkıntı değil demiş.bizim de çocuk olduğu icin takmadik hatta unuttum.ay acaba benim kimyasallar bu sebeple oluyor olabilir mı ay bilen var mı .simdi her akşam 2 keçi boynuzu kaynatip iciriyorum suyunu.2 tane de incir veriyorum.baska napilir kızlar hele bi bakın.sperm kalitesini artirmamiz lazım benimki hayatta gitmez doktora
Çakşır otu yagi iyi geliyormuş, ben esime icirmistim. Bilinen bi hastalığı yoktu ama kilosu çok fazlaydı o yüzden kullandık.kızlar beni biliyorsunuz artık 2 kimyasal fikosben piht.testi yaptırdım sonucu bekliyorum.ama bu arada eşimde varikosel varmış daha yeni söylüyor bana .cok.eskiden söylemişti unutmuştum ben de.doktor yüzde 50 çocuğun olur senin demiş 2 yil önce falan.ama zaten çocuk varsa sıkıntı değil demiş.bizim de çocuk olduğu icin takmadik hatta unuttum.ay acaba benim kimyasallar bu sebeple oluyor olabilir mı ay bilen var mı .simdi her akşam 2 keçi boynuzu kaynatip iciriyorum suyunu.2 tane de incir veriyorum.baska napilir kızlar hele bi bakın.sperm kalitesini artirmamiz lazım benimki hayatta gitmez doktora
kızlar beni biliyorsunuz artık 2 kimyasal fikosben piht.testi yaptırdım sonucu bekliyorum.ama bu arada eşimde varikosel varmış daha yeni söylüyor bana .cok.eskiden söylemişti unutmuştum ben de.doktor yüzde 50 çocuğun olur senin demiş 2 yil önce falan.ama zaten çocuk varsa sıkıntı değil demiş.bizim de çocuk olduğu icin takmadik hatta unuttum.ay acaba benim kimyasallar bu sebeple oluyor olabilir mı ay bilen var mı .simdi her akşam 2 keçi boynuzu kaynatip iciriyorum suyunu.2 tane de incir veriyorum.baska napilir kızlar hele bi bakın.sperm kalitesini artirmamiz lazım benimki hayatta gitmez doktora
Promen ne canımCanim benim arkadasin esinde vardi 1ay promen k içti arkadas hamile kaldi. Onlarada üroloji doktoru vermus.
Sabah 5 lere kadar hastane hastane geziyorum surekli bi yere sevk ediyolar bulamiyolar sebebini insallah gecer agrilarimMemeli Mestan nasıl oldun canım
kızlar bi bakın pihtilasma sonucum çıkmış bu ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?