Canım şu an dersteyim kızlara yazamadim cevap inanamiyorum bende kan piht mı var şimdi daha doktra gostermedim ondan mi düşüyor bebek. sonuc pihtilasma var mı demek inanamiyorum yaaa Allahım akşama sorular sorabilir miyim sana canım grszCanim benim sonuclarimda bu sekilde cikti. Doktor kimyasallarin nedeni kan pirtilasmasiymis dedi. Coraspin 100lük iciyorum hergün gebe kalirsamda hergun kendime kan sulandirici igne yapmam lazimmis
Bu testi herkes yapabiliyor muCanim benim sonuclarimda bu sekilde cikti. Doktor kimyasallarin nedeni kan pirtilasmasiymis dedi. Coraspin 100lük iciyorum hergün gebe kalirsamda hergun kendime kan sulandirici igne yapmam lazimmis
CANIM tebrik ederim uzun zamandır girmiyordum bu arada normalde batlarımız aynıydı galiba seninle oyle hatırlıyorumGittim kuzum geç döllenme olmuş dedi keseyi gördü ama :)) düşük tehliken yok dedi dış gebelikte değil rahimde olması gereken yerde dedi kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi bide hafifi kanamalar olabilir kahve kırmızı dedi endişelenme gerçekten eve geldiğimde oldu yine beni korku sarmaya başladı
Anladım canım doktor bunu önermesi bize ondan almadıkVutamin canim erkeklerde sperm sayi haraket ve morfoloji sorunu icin kullaniliyor.
Eki Görüntüle 2551766
Canım şu an dersteyim kızlara yazamadim cevap inanamiyorum bende kan piht mı var şimdi daha doktra gostermedim ondan mi düşüyor bebek. sonuc pihtilasma var mı demek inanamiyorum yaaa Allahım akşama sorular sorabilir miyim sana canım grsz
Bu testi herkes yapabiliyor mu
Anladım canım doktor bunu önermesi bize ondan almadık
Anladım canım bu ay olmassa doktora sorarım bakalımHer doktor farkli birsey öneriyor. Netten arastirabilirsin cogu kiside ciddi duzelmeler yapiyormys
Bi doktorumla konuşayım da bakalım gerekli mi değil miDevlettede özeldede bakiliyor canim. Ama ozelde gecen yil 1150tl ydi en iyisi devlette yaptirmak.
Birde isim olarak kan pıhtılaşma testi olarak mi geçiyorDevlettede özeldede bakiliyor canim. Ama ozelde gecen yil 1150tl ydi en iyisi devlette yaptirmak.
Bi doktorumla konuşayım da bakalım gerekli mi değil mi
Birde isim olarak kan pıhtılaşma testi olarak mi geçiyor
Ama düşüklerin araştırılması gerekir canım üst üste 2 kere çünküCanım ilk.dusukten sonra 1 ay ara verdik sonraki ay tekrar denedik hamile kaldım yine ama o da düştüay ne duasiymis soyleyiver bana da
Canım ben düşük yaptım bi kaç gün önce ne yazıkkiCANIM tebrik ederim uzun zamandır girmiyordum bu arada normalde batlarımız aynıydı galiba seninle oyle hatırlıyorum
İnşallah canım hayırlısı olsun hakkında Allah korusun bebişin de seni deSabah 5 lere kadar hastane hastane geziyorum surekli bi yere sevk ediyolar bulamiyolar sebebini insallah gecer agrilarim
İsmi Genetik Tahlili.Birde isim olarak kan pıhtılaşma testi olarak mi geçiyor
Canım benim şimdi aklıma geldi sen de düşündün mi bilmiyorum, geçen ay doktorun sana korunmanı söylemişti bir hormonundan dolayı öyle hatırlıyorum, ondan dolayı mı düşük oldu acaba, tekrar bir hormon tahlili yaptırabilirsin belkiAma düşüklerin araştırılması gerekir canım üst üste 2 kere çünkü
Ilk gebeligimde corasprin kullanıyordum, ikinci gebelikte kullanmadım kanamam coktu düşük oldu, tam olarak kan pıhtılaşması var mi yokmu bilmiyorum o yüzden.Insallah gerekmez canim. Sen zaten hamilesin dite biliyorum simdiye boyle bir problem olsa cikardi gibi. Ama yinede doktoruna sor canim
TesekkurlerEvet canim
Teşekkürler acaba hamileyken bakılıyor muİsmi Genetik Tahlili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?