Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim benim sonuclarimda bu sekilde cikti. Doktor kimyasallarin nedeni kan pirtilasmasiymis dedi. Coraspin 100lük iciyorum hergün gebe kalirsamda hergun kendime kan sulandirici igne yapmam lazimmis
Canım şu an dersteyim kızlara yazamadim cevap inanamiyorum bende kan piht mı var şimdi daha doktra gostermedim ondan mi düşüyor bebek. sonuc pihtilasma var mı demek inanamiyorum yaaa Allahım akşama sorular sorabilir miyim sana canım grsz

CANIM tebrik ederim uzun zamandır girmiyordum bu arada normalde batlarımız aynıydı galiba seninle oyle hatırlıyorum

Canim kan pirtilasmasina yatkinlik diye geciyor. Aslinda bircok bayanda varmis. Ilk gebelikte sorun cikmayabiliyormus. Bende cok huzursuzum bir arkadas vardi ayni problemli simdi bebegi oldu.ama diger bir arkadaşında kan sulandirici ignelere ragmen bebeginin kalbi duruyormus. Oyüzden hamile kalirsan 4ay olmadan söykeme kimseye daha yipratici oluyor. Bu araba genlerle alakali oldugundan bizim bebeklerimizdede ve hatta o geni annedense annede babadansa babadada var ayni sorun. Ben oglumada yaptiricam test.

Canım ilk.dusukten sonra 1 ay ara verdik sonraki ay tekrar denedik hamile kaldım yine ama o da düştü ay ne duasiymis soyleyiver bana da
Ama düşüklerin araştırılması gerekir canım üst üste 2 kere çünkü

CANIM tebrik ederim uzun zamandır girmiyordum bu arada normalde batlarımız aynıydı galiba seninle oyle hatırlıyorum
Canım ben düşük yaptım bi kaç gün önce ne yazıkki

Ama düşüklerin araştırılması gerekir canım üst üste 2 kere çünkü
Canım benim şimdi aklıma geldi sen de düşündün mi bilmiyorum, geçen ay doktorun sana korunmanı söylemişti bir hormonundan dolayı öyle hatırlıyorum, ondan dolayı mı düşük oldu acaba, tekrar bir hormon tahlili yaptırabilirsin belki

Insallah gerekmez canim. Sen zaten hamilesin dite biliyorum simdiye boyle bir problem olsa cikardi gibi. Ama yinede doktoruna sor canim
Ilk gebeligimde corasprin kullanıyordum, ikinci gebelikte kullanmadım kanamam coktu düşük oldu, tam olarak kan pıhtılaşması var mi yokmu bilmiyorum o yüzden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…