canim sağol cevap için. ben de pek bilmiyorum ama bugün e vitamini almistim eşime ama sanirim sorun benim pihtilasmam miş yeni.ogrendimCnm bizimde varikosel vardi sperm sayisi iyi ama hareketliligi azdi doktor pro men verdi esim umursamadi 1 ay kullandi 3 ay kullanmasi gerekiyodu hastanede biri söylemisti esinin sperm sayisi azmis yüzde 45 artmis baya işe yariyo bence biz ilk asilamada tutmadi esim o ilaca tekrar basladi ve ikincide tuttu ilac gb degil zaten toz doktora danisip onuda bi kullanin düzenli kullanip faydasini goren cok gordum
Canım sonuçlar bugün geldi.daha doktora sormadım.ama sanırım bu pihtilasma oluyor.acaba düşük derecede falan mı bu .igne nasıl yapcaz acaba hergun 9 ay.ya da igne yapınca sorun olmuyor mu gebelikte ve bebekte .ben korktum gerçektenCanim benim sonuclarimda bu sekilde cikti. Doktor kimyasallarin nedeni kan pirtilasmasiymis dedi. Coraspin 100lük iciyorum hergün gebe kalirsamda hergun kendime kan sulandirici igne yapmam lazimmis
Aynen canım tam üstüne bugün sonuclarim çıktı.bende kan pihtilasmasi var sanırım ondan düşüklerAma düşüklerin araştırılması gerekir canım üst üste 2 kere çünkü
Canim kan pirtilasmasina yatkinlik diye geciyor. Aslinda bircok bayanda varmis. Ilk gebelikte sorun cikmayabiliyormus. Bende cok huzursuzum bir arkadas vardi ayni problemli simdi bebegi oldu.ama diger bir arkadaşında kan sulandirici ignelere ragmen bebeginin kalbi duruyormus. Oyüzden hamile kalirsan 4ay olmadan söykeme kimseye daha yipratici oluyor. Bu aCanım ben de çok üzgünüm .acaba kalbi duran ark. bizimle aynı mı değerleri.Bizim gibi olanlar sağlıklı hamile kalabiliyor muCanim kan pirtilasmasina yatkinlik diye geciyor. Aslinda bircok bayanda varmis. Ilk gebelikte sorun cikmayabiliyormus. Bende cok huzursuzum bir arkadas vardi ayni problemli simdi bebegi oldu.ama diger bir arkadaşında kan sulandirici ignelere ragmen bebeginin kalbi duruyormus. Oyüzden hamile kalirsan 4ay olmadan söykeme kimseye daha yipratici oluyor. Bu araba genlerle alakali oldugundan bizim bebeklerimizdede ve hatta o geni annedense annede babadansa babadada var ayni sorun. Ben oglumada yaptiricam test.
Canım sonuçlar bugün geldi.daha doktora sormadım.ama sanırım bu pihtilasma oluyor.acaba düşük derecede falan mı bu .igne nasıl yapcaz acaba hergun 9 ay.ya da igne yapınca sorun olmuyor mu gebelikte ve bebekte .ben korktum gerçekten
Evet Allahtan hayırlısı o zaman ne yapalım.Ben de hamile kalirsam soylemeyecegim senin gibi karnım çıkana kadar.bakalim cuma gider sorarım doktora ne verecek.Canim buna kan pirtilasmasina yatkinlik deniyor.coraspin 100 luk basliyorsun hamile kaldiğıni ögrendiginden doguma kadar hergun kan sulandiriciigne yapiyorsun kendine. Daha oncede tazdigim gibi bizim gibi 2kiz tanidim ikiside hamile kaldi 1 tanesinin bebegi dogdu digerinin karninda kalbi durdu ikizdi hatta. Kisacasi nasip. Ben cevremdeki herkese yasim gecti 2.cocugu düsünmüyorum diyorum.eger hamile kalirsam 4 aylik olana kadar kimseye söylemicem.
Pıhtılaşmada kan sulandırı iğne veriyorlar canım benim pıhtalaşma yok diye biliyorum ama iki defa düşün olunca doktor başlamamız lazım dedi iğne yaptırıyorumCanım sonuçlar bugün geldi.daha doktora sormadım.ama sanırım bu pihtilasma oluyor.acaba düşük derecede falan mı bu .igne nasıl yapcaz acaba hergun 9 ay.ya da igne yapınca sorun olmuyor mu gebelikte ve bebekte .ben korktum gerçekten
Kandan bakıldığı için bence sakıncası olmaz diye düşünüyorum. İstanbuldaysan Eğer Haydarpaşa Numune hastanesi bakıyor bu tahlileTeşekkürler acaba hamileyken bakılıyor mu
senin de kimyasal mı canım düşükler.ins saglikla olurPıhtılaşmada kan sulandırı iğne veriyorlar canım benim pıhtalaşma yok diye biliyorum ama iki defa düşün olunca doktor başlamamız lazım dedi iğne yaptırıyorum
sen hamile misin canım kaç haftalik hayırlısı olsunBen de üç aylık olana kadar söylemeyecem kızlar sadece annem ablam eşim biliyor
Yok canım birinin kalbi durdu diğeri 5. Haftalıktı kürtaj oldum iki defasenin de kimyasal mı canım düşükler.ins saglikla olur
Aynen canım 9. Haftadayımsen hamile misin canım kaç haftalik hayırlısı olsun
Evet istanbuldayım özel sağlık sigortam var karşılıyormu bi öğreneyim ona gore hareket ederim, teşekkürlerKandan bakıldığı için bence sakıncası olmaz diye düşünüyorum. İstanbuldaysan Eğer Haydarpaşa Numune hastanesi bakıyor bu tahlile
Ben de üç aylık olana kadar söylemeyecem kızlar sadece annem ablam eşim biliyor
Allah razı olsun canım darısı sizlere inşallahEn dogrusunu yaparsin canim. Insallah saglikla sihatle bebegini alirsin kucagina
Merhabalar gebelik var sanırım tebrik ederim sizlere bşr şey danışmak istiyorum bilgisi olan tecrübe edinen yardımcı olabilirmi?Hesaplamama 10 temmuz oluyor doktorda 2 hafta geriden diyimce benimde 21 temmuz hadi bakalım:)
Zekta arkadaşımızin malesef düşük oldu. Sizinkisinde Bir sorun yok gibi gozukuyor. Gebelik yumurtlamaya gore hesaplanmiyor son adet tarihine gore hesaplanır o da size 5 haftalik gibi duruyor. Bebek icin daha erken kalp atisi icinde. Yani endise etmenize gerek yok.Merhabalar gebelik var sanırım tebrik ederim sizlere bşr şey danışmak istiyorum bilgisi olan tecrübe edinen yardımcı olabilirmi?
ultrasonda kese ve yolk kesesi görüldü fakat bebek görülmedi kalp atışı duyulmadı
dr a göre 5hafta
fakat yumurtlamama göre 3 haftalık
haftaya tekrar çağırdı dr hcg aldı yarın sonucu öğrenicem.
Zekta arkadaşımıza üzüldüm Allahım tez zamanda doldursun inşallahZekta arkadaşımızin malesef düşük oldu. Sizinkisinde Bir sorun yok gibi gozukuyor. Gebelik yumurtlamaya gore hesaplanmiyor son adet tarihine gore hesaplanır o da size 5 haftalik gibi duruyor. Bebek icin daha erken kalp atisi icinde. Yani endise etmenize gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?