Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canim sağol cevap için. ben de pek bilmiyorum ama bugün e vitamini almistim eşime ama sanirim sorun benim pihtilasmam miş yeni.ogrendim

Canim benim sonuclarimda bu sekilde cikti. Doktor kimyasallarin nedeni kan pirtilasmasiymis dedi. Coraspin 100lük iciyorum hergün gebe kalirsamda hergun kendime kan sulandirici igne yapmam lazimmis
Canım sonuçlar bugün geldi.daha doktora sormadım.ama sanırım bu pihtilasma oluyor.acaba düşük derecede falan mı bu .igne nasıl yapcaz acaba hergun 9 ay.ya da igne yapınca sorun olmuyor mu gebelikte ve bebekte .ben korktum gerçekten

Canim buna kan pirtilasmasina yatkinlik deniyor.coraspin 100 luk basliyorsun hamile kaldiğıni ögrendiginden doguma kadar hergun kan sulandiriciigne yapiyorsun kendine. Daha oncede tazdigim gibi bizim gibi 2kiz tanidim ikiside hamile kaldi 1 tanesinin bebegi dogdu digerinin karninda kalbi durdu ikizdi hatta. Kisacasi nasip. Ben cevremdeki herkese yasim gecti 2.cocugu düsünmüyorum diyorum.eger hamile kalirsam 4 aylik olana kadar kimseye söylemicem.

Doktorum bana kalabilirsin ama kullandigin ilac yüzde yüz korumaz dedi. Ama genelde cok buyük problem teskil etmiyor dedi.bu durumda olan cokkisi var dogum yapan

Evet Allahtan hayırlısı o zaman ne yapalım.Ben de hamile kalirsam soylemeyecegim senin gibi karnım çıkana kadar.bakalim cuma gider sorarım doktora ne verecek.

Pıhtılaşmada kan sulandırı iğne veriyorlar canım benim pıhtalaşma yok diye biliyorum ama iki defa düşün olunca doktor başlamamız lazım dedi iğne yaptırıyorum

Kandan bakıldığı için bence sakıncası olmaz diye düşünüyorum. İstanbuldaysan Eğer Haydarpaşa Numune hastanesi bakıyor bu tahlile
Evet istanbuldayım özel sağlık sigortam var karşılıyormu bi öğreneyim ona gore hareket ederim, teşekkürler

Hesaplamama 10 temmuz oluyor doktorda 2 hafta geriden diyimce benimde 21 temmuz hadi bakalım:)
Merhabalar gebelik var sanırım tebrik ederim sizlere bşr şey danışmak istiyorum bilgisi olan tecrübe edinen yardımcı olabilirmi?
ultrasonda kese ve yolk kesesi görüldü fakat bebek görülmedi kalp atışı duyulmadı
dr a göre 5hafta
fakat yumurtlamama göre 3 haftalık
haftaya tekrar çağırdı dr hcg aldı yarın sonucu öğrenicem.

Zekta arkadaşımızin malesef düşük oldu. Sizinkisinde Bir sorun yok gibi gozukuyor. Gebelik yumurtlamaya gore hesaplanmiyor son adet tarihine gore hesaplanır o da size 5 haftalik gibi duruyor. Bebek icin daha erken kalp atisi icinde. Yani endise etmenize gerek yok.

Zekta arkadaşımıza üzüldüm Allahım tez zamanda doldursun inşallah
çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırım çok dua ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…