Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım hormondan kaynaklı değil sorduk onu zaten o hormon düşmeseymiş gebelik olmazmış

Aynen canım tam üstüne bugün sonuclarim çıktı.bende kan pihtilasmasi var sanırım ondan düşükler
Kuzum olsun en azından sorunu biliyosun bi iğne vurulucaksın olay tamam en kısa zamanda olur inşallah bebişş

canım ben düşük yaptım ama kalp atışı için daha çok erken 6 veya 7. Haftalarda duyarsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın umarım

Merhaba kızlar. İnternetim yoktu birkaç gündür giremedim. Bugün internetimle beraber adetim de geldi, tahmin ettiğim gibi hamile değilmişim.
@Zekta hayırlısı böyleymiş canım. Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize.

Kızlar ya bugün yarın adetim gelicek.Bu ay sadece 14. gün ilişki oldu.o da rastgele o güne denk gelmiş.ins hamile değilimdir bu ay .pihtlasma için önlem almadan olmasını istemiyorum daha doktora sonuçları gosteremedim bile.bugun test yapcam herhalde denk gelmemistir 1 günde

Kızlar ben anlamadım ya salı günü yumurtlama testim biraz koyuydu çarşamba günü silikti bugün yaptım yine koyulur gibi oldu anlamadım sırasıyla koydum resimleri

Eklentiler

• 8168CDA5-2249-406D-BF0B-F44ECB370FAF.webp
    173,5 KB · Görüntüleme: 18
  • B2EA6E73-CF99-4E86-8FA2-C8D9310CE9B4.webp
    7 KB · Görüntüleme: 23
  • 1F72A571-C9B7-4752-AECB-3273510910A7.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 14
Canım test yap yumurtlama gününse birgünde bile tutabilir çünkü

canım ben düşük yaptım ama kalp atışı için daha çok erken 6 veya 7. Haftalarda duyarsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın umarım
amin cnm çok sağol inşallah. sende tez zamanda inşalah tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın
bugün kan sonucunu alıcam yükselme varmı bakalım inşallahhh

Kizlar bende bu ay klomen ictim yarin kontrol var ama ovulasyon testleri cok silik hic koyulasma yok. Bu ay yüksek dozaj kullandigim halde neden böyle oldu anlamadim.

amin cnm çok sağol inşallah. sende tez zamanda inşalah tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın
bugün kan sonucunu alıcam yükselme varmı bakalım inşallahhh
İnşallah yükselmiştir kuzum :)

canım geçmiş olsun ben eski mesajları tam okumadım k.bakma olur mu ama bak halile kalabiliyorsun demekki sıkıntı yok hem düşüğün arkasından hemen hamile kalan çok
Evet kuzum öyleymiş zaten doktorda korunma dedi bakalım Ne zaman nasip eder Rabbim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…