Rica ederim iyi dusunun iyi olsun inşallahZekta arkadaşımıza üzüldüm Allahım tez zamanda doldursun inşallah
çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırım çok dua ediyorum
29 eylülRica ederim iyi dusunun iyi olsun inşallahsat nedir
Yok canım hormondan kaynaklı değil sorduk onu zaten o hormon düşmeseymiş gebelik olmazmışCanım benim şimdi aklıma geldi sen de düşündün mi bilmiyorum, geçen ay doktorun sana korunmanı söylemişti bir hormonundan dolayı öyle hatırlıyorum, ondan dolayı mı düşük oldu acaba, tekrar bir hormon tahlili yaptırabilirsin belki
Kuzum olsun en azından sorunu biliyosun bi iğne vurulucaksın olay tamam en kısa zamanda olur inşallah bebişşAynen canım tam üstüne bugün sonuclarim çıktı.bende kan pihtilasmasi var sanırım ondan düşükler
canım ben düşük yaptım ama kalp atışı için daha çok erken 6 veya 7. Haftalarda duyarsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın umarımMerhabalar gebelik var sanırım tebrik ederim sizlere bşr şey danışmak istiyorum bilgisi olan tecrübe edinen yardımcı olabilirmi?
ultrasonda kese ve yolk kesesi görüldü fakat bebek görülmedi kalp atışı duyulmadı
dr a göre 5hafta
fakat yumurtlamama göre 3 haftalık
haftaya tekrar çağırdı dr hcg aldı yarın sonucu öğrenicem.
Rica ederimEvet istanbuldayım özel sağlık sigortam var karşılıyormu bi öğreneyim ona gore hareket ederim, teşekkürler
Canım test yap yumurtlama gününse birgünde bile tutabilir çünküKızlar ya bugün yarın adetim gelicek.Bu ay sadece 14. gün ilişki oldu.o da rastgele o güne denk gelmiş.ins hamile değilimdir bu ay .pihtlasma için önlem almadan olmasını istemiyorum daha doktora sonuçları gosteremedim bile.bugun test yapcam herhalde denk gelmemistir 1 günde
amin cnm çok sağol inşallah. sende tez zamanda inşalah tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsıncanım ben düşük yaptım ama kalp atışı için daha çok erken 6 veya 7. Haftalarda duyarsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın umarım
T çizgisi daha koyu olması gerekiyor diye biliyorumKızlar ben anlamadım ya salı günü yumurtlama testim biraz koyuydu çarşamba günü silikti bugün yaptım yine koyulur gibi oldu anlamadımsırasıyla koydum resimleri
Aynen ama olmuyor tamT çizgisi daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum
Evet canım akşam test alcam eve giderken.Canım test yap yumurtlama gününse birgünde bile tutabilir çünkü
canım geçmiş olsun ben eski mesajları tam okumadım k.bakma olur mu ama bak halile kalabiliyorsun demekki sıkıntı yok hem düşüğün arkasından hemen hamile kalan çokCanım ben düşük yaptım bi kaç gün önce ne yazıkki
Hayırlısı olsun canım hakkındaEvet canım akşam test alcam eve giderken.
İnşallah yükselmiştir kuzum :)amin cnm çok sağol inşallah. sende tez zamanda inşalah tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın
bugün kan sonucunu alıcam yükselme varmı bakalım inşallahhh
Evet kuzum öyleymiş zaten doktorda korunma dedi bakalım Ne zaman nasip eder Rabbimcanım geçmiş olsun ben eski mesajları tam okumadım k.bakma olur mu ama bak halile kalabiliyorsun demekki sıkıntı yok hem düşüğün arkasından hemen hamile kalan çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?