Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha erken canım olur mutlaka benim 19.gün daha tam pik olmadı geçen ay 23.gün olmustu zaten

Benimde normalde daha gec olur yumurtlamam ama 5gun boyunca gunde 4 tane klomen ictim .valla at gibi bünyem var hicmi etki etmez. Ilac kullanmadigimda en azindan kasik agrim dolgunluk falan oluyordu. Bu ilaclar bana ters etku ediyor inanki en iyisi dogal kürler mafediyoruz düzgün olaninida

Aspir yagi setini denedin mi hiç, âdetlerimi çok düzenledi 35 güne çıkmıştı 28 e indi onu kullanınca, sonrada hayit otu suyu kullandım. Özellikle pkos lu olanlarada faydası çok, ben değilim ama yinede iyi geldi. Beralife nin aspir seti yada pkos seti diye satılıyor tavsiye ederim.

Kuzum benim hormonlar cok iyi ama doktor pko diyor. Arastiriyim o setide belki sifa olur. Aslinda ben 2 3 ay hayit hapi kullandim gem reglimi düzenledi hemde yumurtlama zamaninda hissettim. Ne zaman ekstra ilac kullansam düzenim bozuluyor. Bakalim yarin sabah 10 da randevum var doktor ne diyecek

Instagramda polikistikoverleyasam diye bi sayfa var, o kız da pko lu onu takip ediyorken tanıştım o setle ve pkolu olup bu seti kullanıp hamile kalan o kadar çok kişi oldu ki, tum ilaclar doğa da mevcut gercekten, dogrusunu bulup kullanmak lazım:)

Kızlar ben de aranıza yeni katıldım, ilk defa 4 gündür günde 2 adet klomen kullanıyorum bu akşam son içip cumartesi doktora gideceğim. Çatlatma iğnesi için. Adetlerim düzensiz ve yumurtlama testleri yaptığımda tam pik görememiştim geçen aylarda. Bakalım inşallah bu tedavi sonuç verir de hamile kalırım

Bilmiyorum valla canım nasıl bir ilaç ama olur mutlaka öyle düşünme normalde zaten 14-15 arası olur bu ilaçlarda belki o zamanlara denk gelir etki gösterir sabret canım

Kızlar yarın kandilmiş dua edin bol bol bu geceden başlayın

Benim reglinin 9.günü hala lekelenmem var insallah yarina biter.dilegi olani Aksam namazini kilip kalkmadan 40 fatiha okuyup okunan fatiha hürmetine ettigi dua dilek kabul olurmus

Kuzum 9 ay kusan biri olarak sunu söyleyebilirim. Ayva cubuk kraker mısır ekmeği iyi geliyordu.
Oyyyy ne cilediir buuu . Bisey yiyesim de yok kusamiyorm ki yaa. Ciksa rahatlicam daaa... bide sabahtandr bademciklerim sismis. Halsizim. Atesim var su an. Galiba aksama acil yolu gorunur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…