- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Kaçıncı gün canım adetininKizlar bende bu ay klomen ictim yarin kontrol var ama ovulasyon testleri cok silik hic koyulasma yok. Bu ay yüksek dozaj kullandigim halde neden böyle oldu anlamadim.Eki Görüntüle 2552021
Daha erken canım olur mutlaka benim 19.gün daha tam pik olmadı geçen ay 23.gün olmustu zaten9.gun canim
umarım en kısa zamanda olur canım benmEvet kuzum öyleymiş zaten doktorda korunma dedi bakalım Ne zaman nasip eder Rabbim
Daha erken canım olur mutlaka benim 19.gün daha tam pik olmadı geçen ay 23.gün olmustu zaten
Aspir yagi setini denedin mi hiç, âdetlerimi çok düzenledi 35 güne çıkmıştı 28 e indi onu kullanınca, sonrada hayit otu suyu kullandım. Özellikle pkos lu olanlarada faydası çok, ben değilim ama yinede iyi geldi. Beralife nin aspir seti yada pkos seti diye satılıyor tavsiye ederim.Benimde normalde daha gec olur yumurtlamam ama 5gun boyunca gunde 4 tane klomen ictim .valla at gibi bünyem var hicmi etki etmez. Ilac kullanmadigimda en azindan kasik agrim dolgunluk falan oluyordu. Bu ilaclar bana ters etku ediyor inanki en iyisi dogal kürler mafediyoruz düzgün olaninida
İnşallah kuzumumarım en kısa zamanda olur canım benm
yükselmiş 18.694 olmuş iyi demi kuzumİnşallah yükselmiştir kuzum :)
Aspir yagi setini denedin mi hiç, âdetlerimi çok düzenledi 35 güne çıkmıştı 28 e indi onu kullanınca, sonrada hayit otu suyu kullandım. Özellikle pkos lu olanlarada faydası çok, ben değilim ama yinede iyi geldi. Beralife nin aspir seti yada pkos seti diye satılıyor tavsiye ederim.
Bnm bulantilar geri geldi sankiine guzel birazck istahim acilmya baslamisti
kızlar pihtilasmasi olan kimler var aramizda
Instagramda polikistikoverleyasam diye bi sayfa var, o kız da pko lu onu takip ediyorken tanıştım o setle ve pkolu olup bu seti kullanıp hamile kalan o kadar çok kişi oldu ki, tum ilaclar doğa da mevcut gercekten, dogrusunu bulup kullanmak lazım:)Kuzum benim hormonlar cok iyi ama doktor pko diyor. Arastiriyim o setide belki sifa olur. Aslinda ben 2 3 ay hayit hapi kullandim gem reglimi düzenledi hemde yumurtlama zamaninda hissettim. Ne zaman ekstra ilac kullansam düzenim bozuluyor. Bakalim yarin sabah 10 da randevum var doktor ne diyecek
Bilmiyorum valla canım nasıl bir ilaç ama olur mutlaka öyle düşünme normalde zaten 14-15 arası olur bu ilaçlarda belki o zamanlara denk gelir etki gösterir sabret canımBenimde normalde daha gec olur yumurtlamam ama 5gun boyunca gunde 4 tane klomen ictim .valla at gibi bünyem var hicmi etki etmez. Ilac kullanmadigimda en azindan kasik agrim dolgunluk falan oluyordu. Bu ilaclar bana ters etku ediyor inanki en iyisi dogal kürler mafediyoruz düzgün olaninida
AmiiiiinAmin diyerek ilk mesajımı atayım ve bu mesajım evrene de gitsinİsteyen herkesin 2020 de kucağı dolsun inşallaah :)
Kızlar yarın kandilmiş dua edin bol bol bu geceden başlayın
Oyyyy ne cilediir buuu . Bisey yiyesim de yokKuzum 9 ay kusan biri olarak sunu söyleyebilirim. Ayva cubuk kraker mısır ekmeği iyi geliyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?