- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Oyyyy ne cilediir buuu . Bisey yiyesim de yokkusamiyorm ki yaa. Ciksa rahatlicam daaa... bide sabahtandr bademciklerim sismis. Halsizim. Atesim var su an. Galiba aksama acil yolu gorunur
Amin Aro cnm ❤ Rabbim Efndimzn hatrina burda bebgini bekleyen sizlre bi an once versin. Hayrlisyla saglkli bi sekilde kucgimiza alalm. Simdiden hayrli kandillerAllah sifa versin canim.
İnşallah canım kabul herkesin duasıBenim reglinin 9.günü hala lekelenmem var insallah yarina biter.dilegi olani Aksam namazini kilip kalkmadan 40 fatiha okuyup okunan fatiha hürmetine ettigi dua dilek kabul olurmus
evet yumurtlama başlamış çatlama görene kadar hergün aynı saatte yapmanı öneririm sıvı alımını 1 saat almamaya dikkat ederek hadi hayırlısı cnmKızlar sizce pik mi az önce yaptımm????!!
Şükür canım 2 gündür koyulasmaya çalısıyordu sonunda koyulastı inşallah olur bu ay canım sağolevet yumurtlama başlamış çatlama görene kadar hergün aynı saatte yapmanı öneririm sıvı alımını 1 saat almamaya dikkat ederek hadi hayırlısı cnm
Kızlar sizce pik mi az önce yaptımm????!!
Allah yardımcın olsun canım bu bulantılar bitmiyorBnm bulantilar geri geldi sankiine guzel birazck istahim acilmya baslamisti
Geçmiş olsun canım dikkat et hasta olma hamile hamile kötü olur yaOyyyy ne cilediir buuu . Bisey yiyesim de yokkusamiyorm ki yaa. Ciksa rahatlicam daaa... bide sabahtandr bademciklerim sismis. Halsizim. Atesim var su an. Galiba aksama acil yolu gorunur
Düne göre koyu canım ama ondan. 2 gecedir değerlendiriyoruz valla yaKuzum tam pik degil ama bariz koyu sabaha pik olur. bugunu kacirma
Düne göre koyu canım ama ondan. 2 gecedir değerlendiriyoruz valla yabu geceyle 3 olucak
Yediriyorum valla enerji kalmıcak bu kadar üst üste sperm kalitesini düşürmezmi bilemedim valla vitamin falan alıyor ama bide incir yiyorValla canim yarin pik olacak gibi bence yarinida degerlendir. Esine bol cevizli findikli tatli yedir.
Belii olmaz cnm öyle düşünme 2 3 günde bir olsa da yeter. Sağlıklı sperm 3 gün yaşarmışBen bu ay değerlendiremedim gibi geliyor yaa, iki güne bir dedm ama iki kere oldu bugün de olmalıydı eşim yok yarında 15. Gün oluyor benim pek kalmaz o zamana artık nasip
Belki tutar canım hiç belli olmaz umutsuz olmaBen bu ay değerlendiremedim gibi geliyor yaa, iki güne bir dedm ama iki kere oldu bugün de olmalıydı eşim yok yarında 15. Gün oluyor benim pek kalmaz o zamana artık nasip
Yediriyorum valla enerji kalmıcak bu kadar üst üste sperm kalitesini düşürmezmi bilemedim valla vitamin falan alıyor ama bide incir yiyor
Yediriyorum valla enerji kalmıcak bu kadar üst üste sperm kalitesini düşürmezmi bilemedim valla vitamin falan alıyor ama bide incir yiyor
Bilmiyorum valla garanti olsun diye yapıyoruz vallaCanim havuc yedir bolbol. Doktor bana hergun yapmayin günasiri degerlendir dedi. Ama bilmiyorumki canim.
Anladım canım valla elimden geleni yapıyorum umarım Allahım nasip eder vallaCanim birde bol kalorili cikolatalar var .eti canga ve snickirs cikolata aliyorum ben. Fistikli tahin helvasida olur
İnşallah olmuştur canım psikolojik midir ne bel ağrılarım başladı bileBelii olmaz cnm öyle düşünme 2 3 günde bir olsa da yeter. Sağlıklı sperm 3 gün yaşarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?