Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyyyy ne cilediir buuu . Bisey yiyesim de yok kusamiyorm ki yaa. Ciksa rahatlicam daaa... bide sabahtandr bademciklerim sismis. Halsizim. Atesim var su an. Galiba aksama acil yolu gorunur
Geçmiş olsun canım dikkat et hasta olma hamile hamile kötü olur ya

Ben bu ay değerlendiremedim gibi geliyor yaa, iki güne bir dedm ama iki kere oldu bugün de olmalıydı eşim yok yarında 15. Gün oluyor benim pek kalmaz o zamana artık nasip

Ben bu ay değerlendiremedim gibi geliyor yaa, iki güne bir dedm ama iki kere oldu bugün de olmalıydı eşim yok yarında 15. Gün oluyor benim pek kalmaz o zamana artık nasip
Belii olmaz cnm öyle düşünme 2 3 günde bir olsa da yeter. Sağlıklı sperm 3 gün yaşarmış

Yediriyorum valla enerji kalmıcak bu kadar üst üste sperm kalitesini düşürmezmi bilemedim valla vitamin falan alıyor ama bide incir yiyor

Canim havuc yedir bolbol. Doktor bana hergun yapmayin günasiri degerlendir dedi. Ama bilmiyorumki canim.

Yediriyorum valla enerji kalmıcak bu kadar üst üste sperm kalitesini düşürmezmi bilemedim valla vitamin falan alıyor ama bide incir yiyor

Canim birde bol kalorili cikolatalar var .eti canga ve snickirs cikolata aliyorum ben. Fistikli tahin helvasida olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…