İnşallah canım, genelde kendime telkin veriyorum bir gün bile yeter diye.. nasip yaa zamanı gelince oluyor ama düşünmeden edemiyoruzBelki tutar canım hiç belli olmaz umutsuz olma
Ben de verdim bu ay eline havuç, kendim de yedim çatlamaya da faydalı diyeCanim havuc yedir bolbol. Doktor bana hergun yapmayin günasiri degerlendir dedi. Ama bilmiyorumki canim.
Ben de verdim bu ay eline havuç, kendim de yedim çatlamaya da faydalı diye5-6 gün soğan kürü yaptım bakalım faydası oldu mu kistlere
Valla oyle oldum kiii icimde kor ates var sankii. Ayaklarm da buz gibii. Tum vucudum kirginGeçmiş olsun canım dikkat et hasta olma hamile hamile kötü olur ya
Öyle canım, tedbir bizden takdir Allahtan artık..Sifa olsun canim. Biz elimizden geleni yapalim gerisi güzel Allahimiza kaldi. Zamanini vaktini o belirliyor.
Aynen canım zamanı var herşeyin umarım o zaman hemen gelriİnşallah canım, genelde kendime telkin veriyorum bir gün bile yeter diye.. nasip yaa zamanı gelince oluyor ama düşünmeden edemiyoruz
Karnıbaharda döllenmeye yardımcıymıs ben enfeksiyon için karnıbahar suyu içiyprum meselaBen de verdim bu ay eline havuç, kendim de yedim çatlamaya da faydalı diye5-6 gün soğan kürü yaptım bakalım faydası oldu mu kistlere
Onu da duydum sanki bir de brokoli duydum ama enfeksiyon yok sanırım, doktor küçük kistlerden bahsetti inş yok olmuşlardırKarnıbaharda döllenmeye yardımcıymıs ben enfeksiyon için karnıbahar suyu içiyprum mesela
Valla benim de aşırı bel ağrım var. Bugün de pembe gibi akıntım oldu yumurtlama zamanını yeni geçirdim umutlanmak da istemiyorum ama ilk kez oldu gerçi ilaç kullanıyorum ondan da olabilirİnşallah olmuştur canım psikolojik midir ne bel ağrılarım başladı bilehayırlısı artık
Aynen iyi geliyormus canım. İnşallah canım düzelmiştirOnu da duydum sanki bir de brokoli duydum ama enfeksiyon yok sanırım, doktor küçük kistlerden bahsetti inş yok olmuşlardır
Çok geçmiş olsun canım dikkat etValla oyle oldum kiii icimde kor ates var sankii. Ayaklarm da buz gibii. Tum vucudum kirginmisafrlr var gidnce acile gidicm insllh.
Ne ilacı kullanıyorsun canım? Kaç gün geçti yumurtlama, yerleşme olabilir mi acabaValla benim de aşırı bel ağrım var. Bugün de pembe gibi akıntım oldu yumurtlama zamanını yeni geçirdim umutlanmak da istemiyorum ama ilk kez oldu gerçi ilaç kullanıyorum ondan da olabilir
Duphaston verdi doktorum. 5 gün geçti. Valla ilaçtan olabilir ara kanama yapıyomuş ama işte umut dünyası naisp ya bakalımNe ilacı kullanıyorsun canım? Kaç gün geçti yumurtlama, yerleşme olabilir mi acaba
Bende mevcutkızlar pihtilasmasi olan kimler var aramizda
Canım sende hangi çeşit var pekiBende mevcut
Ben bu testi yaptigimda çok ince silik bir çizgiydi hayal gibiydi :)) tebriklerrrrrrrKızlar günaydın şuna bi bakın nolur az önce yaptım yanlış değildir dimiiiii
Tebrikler gözün aydınKızlar günaydın şuna bi bakın nolur az önce yaptım yanlış değildir dimiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?