Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar doktordan ciktim reglinin 10.gunü 4 5tane falan yumurtam var sagda ama bir tanesi 10mm digerleri minik. Pazartesi kontrolüm var insallah 1tanesi gelisir.

Hayırlı kandiller hayırlı cumalar
Bu mübarek günde Rabbim tüm gebelik isteyenlere hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin gebelere de hayırlı sağlıklı doğumlar evlatlar nasip etsin inşallah . Ara ara msjları okumaya çalışıyorum ama bulantı halsizlik yorgunluk pek yazamıyorum. Gebe olan varsa hayırlı olsun

Amin canım bende ettim bol bol inşallah kabul olur bak senin kabul oldu böyle bir günde darısı bize Canım yumurtlamanın kaçıncı günüydü
Aminnnn amin bitanem darısı isteyen herkesin başına inşallah. Yumurtlamanın 15.günü bugün 14 kasım bat

Ay inşallah güzel çıkar sonucun canım çok mutlu oldum valla
Mubarek gunde yuzun güldü.masallah saglikla sihatle bebegini kucagina alirsin insallah
Canım tebrik ederim. Mubarek günde Rabbim bekleyen herkese hayırlı haberler nasip etsin
Canlarım Allah razı olsun kan sonucuma göre daha da emin olacağım inşallah her sey yolunda gider. Rabbimden dileğim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…