Hayırlı olsun canım hamilesin inşallahKızlar günaydın şuna bi bakın nolur az önce yaptım yanlış değildir dimiiiii
Kan verdim 2de sonuç çıkacak bakalım teşekkür ederim canım :)Ben bu testi yaptigimda çok ince silik bir çizgiydi hayal gibiydi :)) tebriklerrrrrrr
Kuzum çok sağol sonucum 2de çıkacakTebrikler gözün aydın
İnşallah kuzum Allah razı olsunHayırlı olsun canım hamilesin inşallah
Var var gebelik dimi koş kan ver canımmmmKızlar günaydın şuna bi bakın nolur az önce yaptım yanlış değildir dimiiiii
Amin canım bende ettim bol bol inşallah kabul olur bak senin kabul oldu böyle bir günde darısı bizeKızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul eylesin inşallah
Evet kuzum gebelik kan verdim 2de sonucum çıkacakVar var gebelik dimi koş kan ver canımmmm
Aminnnn amin bitanem darısı isteyen herkesin başına inşallah. Yumurtlamanın 15.günü bugün 14 kasım batAmin canım bende ettim bol bol inşallah kabul olur bak senin kabul oldu böyle bir günde darısı bizeCanım yumurtlamanın kaçıncı günüydü
Bilmiyorum ki bana çeşit felan demedi doktor ama bir ara yüklerim sonucumuCanım sende hangi çeşit var peki
Gozun aydn cnm saglikla ilerlesn insllhKızlar günaydın şuna bi bakın nolur az önce yaptım yanlış değildir dimiiiii
Amin kuzum Allah razı olsunGozun aydn cnm saglikla ilerlesn insllh
İnşallah canımmmKizlar doktordan ciktim reglinin 10.gunü 4 5tane falan yumurtam var sagda ama bir tanesi 10mm digerleri minik. Pazartesi kontrolüm var insallah 1tanesi gelisir.
Ay inşallah güzel çıkar sonucun canım çok mutlu oldum vallaEvet kuzum gebelik kan verdim 2de sonucum çıkacak
Amin kuzum Allah razı olsun
Bayada olmus valla canım ne güzelAminnnn amin bitanem darısı isteyen herkesin başına inşallah. Yumurtlamanın 15.günü bugün 14 kasım bat
Canım tebrik ederim. Mubarek günde Rabbim bekleyen herkese hayırlı haberler nasip etsinKızlar günaydın şuna bi bakın nolur az önce yaptım yanlış değildir dimiiiii
Ay inşallah güzel çıkar sonucun canım çok mutlu oldum valla
Mubarek gunde yuzun güldü.masallah saglikla sihatle bebegini kucagina alirsin insallah
Canlarım Allah razı olsun kan sonucuma göre daha da emin olacağım inşallah her sey yolunda gider. Rabbimden dileğim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallahCanım tebrik ederim. Mubarek günde Rabbim bekleyen herkese hayırlı haberler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?