Bata 6 gün var ama sanki erken çıktı gibi hayırlısı olsun kuzum senden de guzel haberler bekliyorumBayada olmus valla canım ne güzel
tebriklerKızlar günaydın şuna bi bakın nolur az önce yaptım yanlış değildir dimiiiii
Oy maşallah canım ya çok güzel gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar hcg 63,29 çıktı nasıl
Amin kuzum Allah razı olsunOy maşallah canım ya çok güzel gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah
Erken çıkmıs gerçekten ya maşallah ama sen erken yumurtlama oldu ondandır benim daha sonuclanmasına çook var ama inşallah olur canımBata 6 gün var ama sanki erken çıktı gibi hayırlısı olsun kuzum senden de guzel haberler bekliyorum
Süper bence daha çok yeni canımmm inşallah sağlıkla ilerlerKızlar hcg 63,29 çıktı nasıl
Hayırlı olsun cnmm sağ salim devam eder inşallahKızlar hcg 63,29 çıktı nasıl
Hayırlısı olsun sağlıkla inşallahKızlar hcg 63,29 çıktı nasıl
İnşallah senin de bu ay olacak kuzum Allah'ın izniyleErken çıkmıs gerçekten ya maşallah ama sen erken yumurtlama oldu ondandır benim daha sonuclanmasına çook var ama inşallah olur canım
Amin kuzum hayırlı kandillerHayırlı olsun cnmm sağ salim devam eder inşallah
Hepinize hayırlı kandiller kızlar
Ayy ne kadar yüksek maşallahHayırlısı olsun sağlıkla inşallah
tebrik ederim. bende hamileyim1.316 ile öğrendim
şuan 18.696
Amin canım dua etİnşallah senin de bu ay olacak kuzum Allah'ın izniyle
Evet yükle bakalım benimki gibi mi.sen hamile misin canımBilmiyorum ki bana çeşit felan demedi doktor ama bir ara yüklerim sonucumu
Gözünaydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar hcg 63,29 çıktı nasıl
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHayırlısı olsun sağlıkla inşallah
tebrik ederim. bende hamileyim1.316 ile öğrendim
şuan 18.696
Test yap canımKızlar bugün günüm normalde bu saate kadar olurdum aylardır hiç şaşmadı ama ağrım olurdu sabahtan hiç bir belirti yok sadece dün tüm gün sol kasığım biraz sızladı ağrımsı gibi ne gebelik ne adet belirtisi var hiç ağrısı olmadan gebelik öğrenen oldu mu? Hiç birşey hissetmiyorum çok tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?