amin kuzum Allah razı olsun :)Gözünaydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Klasik sorumu sorayım belirtin varmıydıamin kuzum Allah razı olsun :)
sağol cnm hızlı yükseliyorAyy ne kadar yüksek maşallahtebrik ederim kuzum hayırlı olsun
vardı canım kasıklarımda ağrı var sarıya benzer akıntım vardı dün ilk kez midem bulandı gibi hissettim ama en belirgini sağ kasığımda yanma oldu dün akşamKlasik sorumu sorayım belirtin varmıydı
aminn canım daha kalp atışını duymadık gün sayıyorum Allahım iyi sağlıklı haberlerle hepimizi karşılaştırsın inşallahHayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Anladım canım ne güzel belirtilerin bebişine iiaretmişvardı canım kasıklarımda ağrı var sarıya benzer akıntım vardı dün ilk kez midem bulandı gibi hissettim ama en belirgini sağ kasığımda yanma oldu dün akşam
Amin canım inşallahhhKizlar hayirli kandiller rabbim tüm dualarinizi kabul etsin insallah
Eşine söyledinmiiii sürpriz yapsaydınvardı canım kasıklarımda ağrı var sarıya benzer akıntım vardı dün ilk kez midem bulandı gibi hissettim ama en belirgini sağ kasığımda yanma oldu dün akşam
Amin inşallah, bende geçen hafta keseyi gordum, haftaya yine randevum var bakalım, herşeyin hayırlısıaminn canım daha kalp atışını duymadık gün sayıyorum Allahım iyi sağlıklı haberlerle hepimizi karşılaştırsın inşallah
dayanamadım söyledim kuzum ya zaten kan vereceğimi biliyodu :)Eşine söyledinmiiii sürpriz yapsaydın
Anladım canım o an ki heyecanla insan bekleyemiyor galibadayanamadım söyledim kuzum ya zaten kan vereceğimi biliyodu :)
NegatifTest yap canım
SELAMUN ALEYKÜM CİCEKLERİM.Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Ekim
@Gonulmeyvesi bat 19
@Zekta bat 19
burcusami bat 21
@MoonfacedMom bat 22
@icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
@NisanCicek bat 23
@Sibelll16 bat 26
@15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
@Feminas bat 26
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31
Kasım
@cileklilimonata bat 2
Umutumut82 bat 3
@Loriklorik bat 5
@Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@Antoryum123 bat 6
@Karakarsu bat 7
M Matrakhatun bat 8
@Kedi sever bat 11
N Nana Ana bat 14
@bocek345 bat 15
@Misst bat 16
@rosebatum bat 16
@Yildem bat 20
Beklemekseni bat 25
@eylem91 bat 26
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
sosmivida sat 18 Ey
Mevayigit sat 19 Ey
@Eslem91 sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
MaystenG sat 10 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Cok oldu sanırım hepinizi cok özledim cicegimCanım sen de kendine iyi bak, geç kalma biz burda seni bekliyor olacağız
Gözüm hic arkada kalmadı hepinizi cok özledim balamCanımmm kendine iyi bak özlicez seniiiii buralar bize emanet❤❤❤☺
Varmı bebegim gebelik
Nana mama nanaSELAMUN ALEYKÜM CİCEKLERİM.
HAYIRLI KANDİLLER
CÜMLEMİZİN BUGÜN ETTİGİ DUALAR KABUL OLSUN
KİMSELER BAT BİLGİSİ VERMEMİS HERKES HAMİLE KALMIS OLSUN İNSALLAH
Topigi düzenlemeye geldim verin tarihleri bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?