Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hoşgeldin kuzum seni çok özledi buralar :) ben bugün hamile olduğumu öğrendim bat 14 kasım, sat 15 ekim :)

hoşgeldin kuzum seni çok özledi buralar :) ben bugün hamile olduğumu öğrendim bat 14 kasım, sat 15 ekim :)
Ay gözün aydın balam hayırlı ugurlu evlat olsun insallah birde saglıklı olsun tabi cok sevindimmmmm
Yum tarihini biliyomuydun kuzum cok cabuk ögrenmissin

Ay gözün aydın balam hayırlı ugurlu evlat olsun insallah birde saglıklı olsun tabi cok sevindimmmmm
Yum tarihini biliyomuydun kuzum cok cabuk ögrenmissin
Allah razı olsun kuzum. bugün geri gelmene çok sevindim :)) evet erken öğrendim ama erken yumurtlamam olmuştu. 15 ekimde adet oldum 7 gün sürdü bittikten 5 gün sonra ovulasyonda pik gördüm o günde 25 ekim, 27 ekimde çatladı. 29 ekimde kahverengi bi akıntı geldi bu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan verdim 63,29 çıktı nanacımmmm :) sence nasıl

Tam bir harikalar diyarı
Yeni olusmus cok dikkatli ol kuzum olurmu
Rabbim dahada mutlu edecek pazartesi gidersin kontrole bebegim artacak insallah saglıkla bende gebe haberleri almama cok sevindim ne kadar sanslıyım hepinize umut oldum sanslı bir topik actım cok mutluyum
Tarihleri düzenledikten sonra biraz daha mola verecem balam sonra komple burdayım insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…