Hosgeldin cicegim bat alalım sürekli burada olacaksanBende geldim inşallah hepimiz gebeyiz gebeyiz gebeyiz Amin nnnnnn
İnsallaah balammmAmin Amin inşallah bizde hayırlı sağlıklı bir şekilde Anne oluruz
hoşgeldin kuzum seni çok özledi buralar :) ben bugün hamile olduğumu öğrendim bat 14 kasım, sat 15 ekim :)SELAMUN ALEYKÜM CİCEKLERİM.
HAYIRLI KANDİLLER
CÜMLEMİZİN BUGÜN ETTİGİ DUALAR KABUL OLSUN
KİMSELER BAT BİLGİSİ VERMEMİS HERKES HAMİLE KALMIS OLSUN İNSALLAH
Topigi düzenlemeye geldim verin tarihleri bakalım
İnsallah balam batın ne ekleyeyimYa kizlar şu toteminize beni de ekleyin gözünüzü seviyim!!!! Kasım da insallah mutlu haberimi allah bana da nasip eder
Gebemisin bebegim hayırlı olsun
Burdayım balam
BAT bugün ama gelen giden yok testte negatif canımSELAMUN ALEYKÜM CİCEKLERİM.
HAYIRLI KANDİLLER
CÜMLEMİZİN BUGÜN ETTİGİ DUALAR KABUL OLSUN
KİMSELER BAT BİLGİSİ VERMEMİS HERKES HAMİLE KALMIS OLSUN İNSALLAH
Topigi düzenlemeye geldim verin tarihleri bakalım
İyiyim cicegim sanada hayırlı kandiller sen nasılsınNana mama nanaHoşgeldin bi tanem hayırlı kandiller nasılsın
Değilim değilimGebemisin bebegim hayırlı olsun
Ay gözün aydın balam hayırlı ugurlu evlat olsun insallah birde saglıklı olsun tabi cok sevindimmmmmhoşgeldin kuzum seni çok özledi buralar :) ben bugün hamile olduğumu öğrendim bat 14 kasım, sat 15 ekim :)
Biraz daha bekleyelim kuzum Allahtan umut kesilmez insallah vardırBAT bugün ama gelen giden yok testte negatif canım
O halde bana Allah söyletti canım hamilesinDeğilim değilim
Yani öyleysem de henüz bilmiyorum.
Regl tarihim 21 kasım. Beklemedeyiz.
Deme kız heyecanlandım şimdi nanamO halde bana Allah söyletti canım hamilesin
Son adet tarihini verince ben öyle sandım cünkü yinede 21 kasımı bekleyelim
Allah razı olsun kuzum. bugün geri gelmene çok sevindim :)) evet erken öğrendim ama erken yumurtlamam olmuştu. 15 ekimde adet oldum 7 gün sürdü bittikten 5 gün sonra ovulasyonda pik gördüm o günde 25 ekim, 27 ekimde çatladı. 29 ekimde kahverengi bi akıntı geldi bu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan verdim 63,29 çıktı nanacımmmm :) sence nasılAy gözün aydın balam hayırlı ugurlu evlat olsun insallah birde saglıklı olsun tabi cok sevindimmmmm
Yum tarihini biliyomuydun kuzum cok cabuk ögrenmissin
Unutma bu sözünüDeme kız heyecanlandım şimdi nanam
Eğer gebeysem seni etiketleyip gerçekten Allah söyletmiş derim
Cok şükür iyiyim bende. Arada boş verrmek lazımİyiyim cicegim sanada hayırlı kandiller sen nasılsınben bir herseyi bosverip yine geldim
Tam bir harikalar diyarıAllah razı olsun kuzum. bugün geri gelmene çok sevindim :)) evet erken öğrendim ama erken yumurtlamam olmuştu. 15 ekimde adet oldum 7 gün sürdü bittikten 5 gün sonra ovulasyonda pik gördüm o günde 25 ekim, 27 ekimde çatladı. 29 ekimde kahverengi bi akıntı geldi bu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan verdim 63,29 çıktı nanacımmmm :) sence nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?