Öyle kuzum varmı sende güzel haberler yoksa benim gibi önümüzdeki maclarımı bekliyorsunCok şükür iyiyim bende. Arada boş verrmek lazım
hamileyim canım unuttunmuÖyle kuzum varmı sende güzel haberler yoksa benim gibi önümüzdeki maclarımı bekliyorsun
Yaaa ne güzel geldin , bu topiği iyi ki açmışsın nanam çiçeğim :)) bu kadar mesajdan o kadar çok şey öğrendim o kadar güzel insanlarla tanıştım ki hepsi sayende oldu, biri gebelik haberi verince hepimiz onun kadar seviniyoruz bu duygular muhteşem :) Rabbim bu topikteki herkese gebeliği nasip etsin inşallah.Tam bir harikalar diyarı
Yeni olusmus cok dikkatli ol kuzum olurmu
Rabbim dahada mutlu edecek pazartesi gidersin kontrole bebegim artacak insallah saglıklabende gebe haberleri almama cok sevindim ne kadar sanslıyım hepinize umut oldum sanslı bir topik actım cok mutluyum
Tarihleri düzenledikten sonra biraz daha mola verecem balam sonra komple burdayım insallah
Bi umutsuz konusunca benim kafa gitti özür bidanemhamileyim canım unuttunmu ☺
Büyüdük teyzesi 7+3 gunluk. İyi şimdilik Allah bu günden geri koymasınBi umutsuz konusunca benim kafa gitti özür bidanemnasıl bebegin iyimi totisi popisi
Umutlusu umutsuzu bebislisi bebissiziYaaa ne güzel geldin , bu topiği iyi ki açmışsın nanam çiçeğim :)) bu kadar mesajdan o kadar çok şey öğrendim o kadar güzel insanlarla tanıştım ki hepsi sayende oldu, biri gebelik haberi verince hepimiz onun kadar seviniyoruz bu duygular muhteşem :) Rabbim bu topikteki herkese gebeliği nasip etsin inşallah.
Etkilerini gösteriyormu tontisBüyüdük teyzesi 7+3 gunluk. İyi şimdilik Allah bu günden geri koymasın
Oo hemde ne etki yatıyorum halsizlik vurdu bugun de. Ama bu bile guzel. Sana da nasip etsin Rabbim en kısa zamandaEtkilerini gösteriyormu tontiskoymaz insallah bebegim iyi düüsünecez iyi olacak insallah
Folikasit kullanıyorsun dimi kuzum vitaminlerini aksatma bol meyve sebze ve su tüket gecer bu dar günler hic olmamasından iyidirOo hemde ne etki yatıyorum halsizlik vurdu bugun de. Ama bu bile guzel. Sana da nasip etsin Rabbim en kısa zamanda
Canıım biz de seni çok özledk iyi ki geldin, hoşgeldinCok oldu sanırım hepinizi cok özledim cicegim
BATLARI GECEN BALLAR LÜTFEN YENİ BİLGİLERİNİZLE BENİ ETİKETLEYİNGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Kasım
@cileklilimonata bat 2
@Umutumut82 bat 3
@Loriklorik bat 5
@Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@Antoryum123 bat 6
@Karakarsu bat 7
@Matrakhatun bat 8
@Cgdm2537 bat 10
@Kedi sever bat 11
N Nana Ana bat 14
@bocek345 bat 15
@Misst bat 16
@rosebatum bat 16
burcusami bat 16
@Yildem bat 20
@Brunello Cicinelli bat 21
@Feminas bat 24
@Dostumdostum bat 25
@eylem91 bat 26
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
D Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
Mevayigit sat 19 Ey
@Eslem91 sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
MaystenG sat 10 Ek
hazaaall sat 15 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Hosbuldum cicegimmmm düzenledim batınıCanıım biz de seni çok özledk iyi ki geldin, hoşgeldinbat 21 kasım
Oooo sen hoş geldin kuzum iyi ki geldinSELAMUN ALEYKÜM CİCEKLERİM.
HAYIRLI KANDİLLER
CÜMLEMİZİN BUGÜN ETTİGİ DUALAR KABUL OLSUN
KİMSELER BAT BİLGİSİ VERMEMİS HERKES HAMİLE KALMIS OLSUN İNSALLAH
Topigi düzenlemeye geldim verin tarihleri bakalım
Benm de hic agrim yoktu adete dair. Sadece goguslerm birazck agriodu o kdarKızlar bugün günüm normalde bu saate kadar olurdum aylardır hiç şaşmadı ama ağrım olurdu sabahtan hiç bir belirti yok sadece dün tüm gün sol kasığım biraz sızladı ağrımsı gibi ne gebelik ne adet belirtisi var hiç ağrısı olmadan gebelik öğrenen oldu mu? Hiç birşey hissetmiyorum çok tuhaf
A.slm ciceklerinin tomurcuguuSELAMUN ALEYKÜM CİCEKLERİM.
HAYIRLI KANDİLLER
CÜMLEMİZİN BUGÜN ETTİGİ DUALAR KABUL OLSUN
KİMSELER BAT BİLGİSİ VERMEMİS HERKES HAMİLE KALMIS OLSUN İNSALLAH
Topigi düzenlemeye geldim verin tarihleri bakalım
Sanada nasip olacak ama at kafandan aynen oluruna bırak takip etme sürekli.Folikasit kullanıyorsun dimi kuzum vitaminlerini aksatma bol meyve sebze ve su tüket gecer bu dar günler hic olmamasından iyidir
Amin insallah diyelim ama ben kafamdan bebek düsüncesini atmak zorunda hissediyorum kendimi psikolojim hayli bozuldu cünki. benden cok isteyenlere versin insallah rabbimmmm
Nana hosgeldinBATLARI GECEN BALLAR LÜTFEN YENİ BİLGİLERİNİZLE BENİ ETİKETLEYİN❤
Ayyyy masallah saglıkla bir cırpıda al canım kucagına insallahOooo sen hoş geldin kuzum iyi ki geldinbiz de bugün doktora gittik 10 haftalık olduk teyzesi inşallah hayırlısıyla darısı sana tez zamanda senin de güzel haberlerini alalım canım ya
Amiiiiin cicegim hosbuldummmmBenm de hic agrim yoktu adete dair. Sadece goguslerm birazck agriodu o kdar
A.slm ciceklerinin tomurcuguuhayrli kandiller
Hos geldiin
Bi dahaki gelisin bebeginle olsn insllh
Biz buralardayiz
Bizim de cinsiyetmz belli olduoglan anasi oluorm insllh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?