Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa ne güzel geldin , bu topiği iyi ki açmışsın nanam çiçeğim :)) bu kadar mesajdan o kadar çok şey öğrendim o kadar güzel insanlarla tanıştım ki hepsi sayende oldu, biri gebelik haberi verince hepimiz onun kadar seviniyoruz bu duygular muhteşem :) Rabbim bu topikteki herkese gebeliği nasip etsin inşallah.

N Nana Ana hoşgeldin çiçeğim çok özledik seni benim bat 16 Kasım ama ilaç kullanıyorum düzenim bozuldu sanki kısmet bakalım ne zaman gelirse

Umutlusu umutsuzu bebislisi bebissizi
Her biriniz benim iyikilerim olarak kalacaksınız icimde iyiki varsınız benim güzelmi güzel özelmi özel ciceklerimmmm
Ay insallah insallah o günleride görecez Allahın izniyle

N Nana Ana hoşgeldin çiçeğim çok özledik seni benim bat 16 Kasım ama ilaç kullanıyorum düzenim bozuldu sanki kısmet bakalım ne zaman gelirse ☺
Ne ilacı kullanıyorsun cicegim dogum kontrol degildir insallah düzenledim batını ve bende sizleri coookkcooookkkcooookkkkk özledim yaaaa gurbaneyyyy

Oo hemde ne etki yatıyorum halsizlik vurdu bugun de. Ama bu bile guzel. Sana da nasip etsin Rabbim en kısa zamanda
Folikasit kullanıyorsun dimi kuzum vitaminlerini aksatma bol meyve sebze ve su tüket gecer bu dar günler hic olmamasından iyidir
Amin insallah diyelim ama ben kafamdan bebek düsüncesini atmak zorunda hissediyorum kendimi psikolojim hayli bozuldu cünki. benden cok isteyenlere versin insallah rabbimmmm

BATLARI GECEN BALLAR LÜTFEN YENİ BİLGİLERİNİZLE BENİ ETİKETLEYİN

Oooo sen hoş geldin kuzum iyi ki geldin biz de bugün doktora gittik 10 haftalık olduk teyzesi inşallah hayırlısıyla darısı sana tez zamanda senin de güzel haberlerini alalım canım ya

Benm de hic agrim yoktu adete dair. Sadece goguslerm birazck agriodu o kdar
A.slm ciceklerinin tomurcuguu hayrli kandiller
Hos geldiin
Bi dahaki gelisin bebeginle olsn insllh
Biz buralardayiz
Bizim de cinsiyetmz belli oldu oglan anasi oluorm insllh.

Sanada nasip olacak ama at kafandan aynen oluruna bırak takip etme sürekli.

Oooo sen hoş geldin kuzum iyi ki geldin biz de bugün doktora gittik 10 haftalık olduk teyzesi inşallah hayırlısıyla darısı sana tez zamanda senin de güzel haberlerini alalım canım ya
Ayyyy masallah saglıkla bir cırpıda al canım kucagına insallah amin amin diyelim hosbuldum cicegimmm

Amiiiiin cicegim hosbuldummmm neler oldu topigimde anlat bakalım topik kayyumum ay masallah yaaa ben demistim sana pipili gelecek diye bak Allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin balamm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…