Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BEYBİLİLER LİSTESİNDE OLMAYAN
BEN GİTTİKTEN SONRA GEBE KALAN
CİCEKLERİM
LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİN

Hoşgeldin iyi ki geldin güzellik ❤ yaradı mı tatil
Hosbuldum güzel cicegim yaradı ya isteklerimi sıfırlamayı ögrendim ne gelirse Allahtan diyerek geciyoruma artık
Yalnız bir süre daha buralarda olmamam gerek en azından bat tarihim gecene kadar yine kaybolmayı düsünüyorum idare edersiniz beni umarım

Ne ilacı kullanıyorsun cicegim dogum kontrol degildir insallah düzenledim batını ve bende sizleri coookkcooookkkcooookkkkk özledim yaaaa gurbaneyyyy
Valla duphaston kullanıyorum doktor verdi adetimin 4.günü gel hsg çekelim dedi bakalım hayırlısı olsun ama gel artık topiğimizin neşesi gitme tekrar

Valla duphaston kullanıyorum doktor verdi adetimin 4.günü gel hsg çekelim dedi bakalım hayırlısı olsun ☺ ama gel artık topiğimizin neşesi gitme tekrar
Olsun cicegim hayırlısı olsun nasipleri yoksa gelmesinler zaten nasipleride rızıklarıda tez olsun insallah
Cok az daha bir sürec gecirmem gerekiyor kuzum yoksa icime sinmiyor böyle sizleri bırakıp gitmek ama tam formumda dönmeliyim simdi bile bitakım arayıslara girdim bu bana yaramıyor battan sonra gelecem insallah yarında bir gecsin öyle giderim

Aynen valla nasip ne zamansa o zaman olucak naparsak yapalım ne öne alabiliriz ne geri.. Haklısın aslında hepimiz öyleyiz. Bazen eşime diyorum ne tele ne eve net almıcam en güzeli

Cansın sen yeter ki iyi ol amenna ne gelirse O'ndan...
Toparlan gel
Bir de; Tırtılın yolun sonu dediğine Allah kelebek dermiş
Kelebeklerimiz gelecek ben inanıyorum yüreğimizi ferah tutalım

Aynen valla nasip ne zamansa o zaman olucak naparsak yapalım ne öne alabiliriz ne geri.. Haklısın aslında hepimiz öyleyiz. Bazen eşime diyorum ne tele ne eve net almıcam en güzeli
Kesin cözüm evet kocalar anlamıyor ya onlardaki rahatlık bizlerde olsa besyüzkere hamile kalırdık kesin adamlar relax hep bugün olmazsa yarın olur rahatlıgı var annelik hormonları yok onlarda oda normal gerci

Cansın sen yeter ki iyi ol amenna ne gelirse O'ndan...
Toparlan gel
Bir de; Tırtılın yolun sonu dediğine Allah kelebek dermiş
Kelebeklerimiz gelecek ben inanıyorum yüreğimizi ferah tutalım
Kelebeklerimizin ömrü uzun olsun insallah kuzum mevlam neylerse güzel eyler bekleyelim görelim neler eyler
Benim olamasa bile olmasa bile rabbim kimin bu derdi varsa cözüm versin tez vakitte kucaklarına hayırlı evlatlarını koyuversin coookca aminnnnn

Amiiiin, Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin

Kesin cözüm evet kocalar anlamıyor ya onlardaki rahatlık bizlerde olsa besyüzkere hamile kalırdık kesin adamlar relax hep bugün olmazsa yarın olur rahatlıgı var annelik hormonları yok onlarda oda normal gerci
Ya aslında cnm onlar biraz daha kaderci bence olur nasılsa diyolar ama biz hemen olsun istiyoruz. Stres en büyük düşman zaten ya ah keşke unutsak hamilelik yumurtlama günü falan düşünmesek..

Ya aslında cnm onlar biraz daha kaderci bence olur nasılsa diyolar ama biz hemen olsun istiyoruz. Stres en büyük düşman zaten ya ah keşke unutsak hamilelik yumurtlama günü falan düşünmesek..
Valla ben düsünmüyorum saldım cayıra mevlam kayıramıydı o durumdayım yani bebek istemiyorum bile diyebilirim o derece

Yaa ne güzel uzaklaşınca öyle mi oluyo bende mi gitsem Bi süre
Yalnız ben kendi icimde kendime güzel bir vurgun yedim benim cocugum olmuyor olmayacak modlarından da gectim simdide istemiyorum diyebiliyorum agır bu travmalar bence sen hic girme

Yalnız ben kendi icimde kendime güzel bir vurgun yedim benim cocugum olmuyor olmayacak modlarından da gectim simdide istemiyorum diyebiliyorum agır bu travmalar bence sen hic girme
Of bende daha ağır travmalar var. Hafta sonu eşimin kuzeninin düğünü var ve görümcem de gelicek 4 aylık hamile ama görsen 7 8 aylık gibi göbeği var yine sıkılacak canım eşimden onay aldım bebek soranlara laf sokucam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…