Öyle yapacam kuzucum birkac gün buralardayım tarihleri düzenleyim sonra kacıs battan sonra gelirim büyük ihtimalSanada nasip olacak ama at kafandan aynen oluruna bırak takip etme sürekli.
Hosbulduk sogukkremimNana hosgeldin19 kasım bat
BEYBİLİLER LİSTESİNDE OLMAYANGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Kasım
@cileklilimonata bat 2
@Umutumut82 bat 3
@Loriklorik bat 5
@Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@Antoryum123 bat 6
@Karakarsu bat 7
@Matrakhatun bat 8
@Cgdm2537 bat 10
@Kedi sever bat 11
N Nana Ana bat 14
@bocek345 bat 15
@Misst bat 16
@rosebatum bat 16
burcusami bat 16
@icecreamm bat 19
@Yildem bat 20
@Brunello Cicinelli bat 21
@Sibelll16 bat 21
@Feminas bat 24
@Dostumdostum bat 25
@eylem91 bat 26
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
@Eslem91 sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
MaystenG sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Hoşgeldin iyi ki geldin güzellikBurdayım balam
Hosbuldum güzel cicegimHoşgeldin iyi ki geldin güzellik❤ yaradı mı tatil
Düzenledim cicegim hadi hayırlısı
Valla duphaston kullanıyorum doktor verdi adetimin 4.günü gel hsg çekelim dedi bakalım hayırlısı olsunNe ilacı kullanıyorsun cicegim dogum kontrol degildir insallahdüzenledim batını ve bende sizleri coookkcooookkkcooookkkkk özledim yaaaa gurbaneyyyy
Olsun cicegim hayırlısı olsun nasipleri yoksa gelmesinler zaten nasipleride rızıklarıda tez olsun insallahValla duphaston kullanıyorum doktor verdi adetimin 4.günü gel hsg çekelim dedi bakalım hayırlısı olsun ☺ ama gel artık topiğimizin neşesi gitme tekrar
Aynen valla nasip ne zamansa o zaman olucak naparsak yapalım ne öne alabiliriz ne geri.. Haklısın aslında hepimiz öyleyiz. Bazen eşime diyorum ne tele ne eve net almıcam en güzeliOlsun cicegim hayırlısı olsun nasipleri yoksa gelmesinler zaten nasipleride rızıklarıda tez olsun insallah
Cok az daha bir sürec gecirmem gerekiyor kuzum yoksa icime sinmiyor böyle sizleri bırakıp gitmek ama tam formumda dönmeliyim simdi bile bitakım arayıslara girdim bu bana yaramıyor battan sonra gelecem insallah yarında bir gecsin öyle giderim
Cansın sen yeter ki iyi olHosbuldum güzel cicegimyaradı ya isteklerimi sıfırlamayı ögrendim ne gelirse Allahtan diyerek geciyoruma artık
Yalnız bir süre daha buralarda olmamam gerek en azından bat tarihim gecene kadar yine kaybolmayı düsünüyorum idare edersiniz beni umarım
Kesin cözüm evetAynen valla nasip ne zamansa o zaman olucak naparsak yapalım ne öne alabiliriz ne geri.. Haklısın aslında hepimiz öyleyiz. Bazen eşime diyorum ne tele ne eve net almıcam en güzeli
Kelebeklerimizin ömrü uzun olsun insallah kuzum mevlam neylerse güzel eyler bekleyelim görelim neler eylerCansın sen yeter ki iyi olamenna ne gelirse O'ndan...
Toparlan gel
Bir de; Tırtılın yolun sonu dediğine Allah kelebek dermiş
Kelebeklerimiz gelecek ben inanıyorum yüreğimizi ferah tutalım
Amiiiin, Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesinKelebeklerimizin ömrü uzun olsun insallah kuzum mevlam neylerse güzel eyler bekleyelim görelim neler eyler
Benim olamasa bile olmasa bile rabbim kimin bu derdi varsa cözüm versin tez vakitte kucaklarına hayırlı evlatlarını koyuversin coookca aminnnnn
Ya aslında cnm onlar biraz daha kaderci bence olur nasılsa diyolar ama biz hemen olsun istiyoruz. Stres en büyük düşman zaten ya ah keşke unutsak hamilelik yumurtlama günü falan düşünmesek..Kesin cözüm evetkocalar anlamıyor ya onlardaki rahatlık bizlerde olsa besyüzkere hamile kalırdık kesin adamlar relax hep bugün olmazsa yarın olur rahatlıgı var annelik hormonları yok onlarda oda normal gerci
İnsallah gülümAmiiiin, Rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin
Valla ben düsünmüyorum saldım cayıra mevlam kayıramıydı o durumdayımYa aslında cnm onlar biraz daha kaderci bence olur nasılsa diyolar ama biz hemen olsun istiyoruz. Stres en büyük düşman zaten ya ah keşke unutsak hamilelik yumurtlama günü falan düşünmesek..
Yaa ne güzel uzaklaşınca öyle mi oluyo bende mi gitsem Bi süreValla ben düsünmüyorum saldım cayıra mevlam kayıramıydı o durumdayımyani bebek istemiyorum bile diyebilirim o derece
Yalnız ben kendi icimde kendime güzel bir vurgun yedim benim cocugum olmuyor olmayacak modlarından da gectim simdide istemiyorum diyebiliyorum agır bu travmalar bence sen hic girmeYaa ne güzel uzaklaşınca öyle mi oluyo bende mi gitsem Bi süre
Of bende daha ağır travmalar var. Hafta sonu eşimin kuzeninin düğünü var ve görümcem de gelicek 4 aylık hamile ama görsen 7 8 aylık gibi göbeği var yine sıkılacak canımYalnız ben kendi icimde kendime güzel bir vurgun yedim benim cocugum olmuyor olmayacak modlarından da gectim simdide istemiyorum diyebiliyorum agır bu travmalar bence sen hic girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?