Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
NorthCarolina en kötüsüde bebiklileri silmek oluyor canım duydum cok üzüldüm rabbim yaralarını tez zamanda sarsın insallah

Zavallı adam sen kızınca neye ugradıgını şaşırmıştır
Abartma filan diyor bidaha bakmam diyor ama yok benim şarteller attı bi kere çok fena saydırdım aldım telini baştan aşağı bakmadığı herkese baktım tersim çok pistir delirdi bu diye daha da yanıma yanaşamadı

Kız Allah iyiliğini versin gözümde canlanıyor sen anlatırken adamcağız bilmeden bakmış daha korkudan ellemez senin telefonuna

Kız Allah iyiliğini versin gözümde canlanıyor sen anlatırken adamcağız bilmeden bakmış daha korkudan ellemez senin telefonuna
Ellemesin zaten kimlere ne zamandır bakıyor gıcık etti ya meraklı, ben onun arkadaşlarını ilk gören olacağım bundan sonra onun telinden neyse böylece bu geceki çalışma iptal oldu napayım canım istemiyor saat kaç olmuş erken kalkcam sinirim yatışsın uyuyım bari

10. Gündü bugün yumurtlamaya kadar barış ama uyu cnm yarın okul var iyi geceler öpüldün

10. Gündü bugün yumurtlamaya kadar barış ama uyu cnm yarın okul var iyi geceler öpüldün
Evet cnm ovü testi de pik değildi onun rahatlığı var, yarın barışırım kız kıyamam zaten pişman oldu ama kızdırdı bi kere napayım artık.. iyi geceler öpüyorum bende

Gülüm yaa benim ogunlerde lekeler geliyo sanki testleri boşa harciyo gibi hissediyorum
Senin adinada çok sevindim Inş güzel haberlerini alirimmm

Benimde gecen ay .24. 25.günlerde lekelenmelerim basliyordu 28.gündede sökülüyordum. Valla canim bu ay karisik bir durum yasiyorum hakkimda hayirlisi. Yeni ovulasyon testi siparis ettim.inat ettim bu ay regliye kadar test yapicam.

Günaydın kızlar. Bu gece güzel bi rüya gördüm ikiz bebeklere hamileydim. 4 aylık olmuştum karnımın içinde hareket ediyorlardı ayaklarıyla itiliyorlar dı hepsini hissettim çok güzeldi . 4 aylıktım ama kimseye söylememişim o benim bebeğim çok bekledim kimseye söylemiycem bu güzel duygumu rahatça yaşıycam diyordum. Kayınvalidemgile falan söylememiştim çok güzeldi ya

Enişteme selamlar iğne bnde de akıntı yaptı cnm aynı şeyleri düşündüm inşallah kaçmoyordur doktorlara güvencez mecbur oda ayrı bir cins kız

yok canm bende iğneden önce oldu akıntı, yumurtlama mıydı acaba önemli olan çatlama zamanıya spermle buluşabilmeleri için Ay bilemedim yarın büyük gün bakcaz artık

Canm ben 3 kere çektirdim filmi hiçbirinde de önden yada sonradan ilaç vermediler bana ama ilişki için de bise demediler hemen deneyin yada su zaman deneyin diye.
Ilk 2 sinde tikaliydi tüpler sonunda açıktı ama hiç ilaç vs. kullanmadım şaşırdım şuan doğrusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…