Kız 4 gündür kocam var diye katılamadım çok bugun gececi eşlik edende olunca susturamadım kendimi sen gelene kadar kimse kalmadı seni beklicem diye uyumadım bndevalla bende öyle sandım ne cenen düstü senin öyle ya
Kıyamam ya uykun gelmedi insallahKız 4 gündür kocam var diye katılamadım çok bugun gececi eşlik edende olunca susturamadım kendimi sen gelene kadar kimse kalmadı seni beklicem diye uyumadım bnde
Geldi direniyorumKıyamam ya uykun gelmedi insallahdaha gece yeni baslıyor
Eveet ben senin icin benim icin burada bebis isteyen herkes icin yine duamı ettim cünkü bugüüünnnnGeldi direniyorumatın beni denizlere yeni mi
Allah kabul etsin BebeğimmmEveet ben senin icin benim icin burada bebis isteyen herkes icin yine duamı ettim cünkü bugüüünnnn
İnsallah cicegim la topik baskanınıda yoldan cıkardınız diger topiklere saldınız sizden korkulur heeeAllah kabul etsin Bebeğimmm
Kız bugun rastgele seni görmüş hamiş arkadaş uğur getirsin yazmış dedim belki getirir belli mi olur orda ben veİnsallah cicegim la topik baskanınıda yoldan cıkardınız diger topiklere saldınız sizden korkulur heee
Burası ugursuz yani anladım.Kız bugun rastgele seni görmüş hamiş arkadaş uğur getirsin yazmış dedim belki getirir belli mi olur orda ben ve15yusra11 dışında herkes gebe kaldı resmen ugurlu yani
Kız bunun için kavgayı ilişkiden sonraya bırakmalıydınKızlar ya benim çalışma olamadı kavga ettik kocayla sinirim tavan yaptı. Nedeni de ne biliyor musunuz? Watsapta bakmak istemediğiniz kişilerin durumlarını sona alıyosunuz ya aşağıda kalıyor görmüyosunuz benim de uyuz olduğum birkaç arkadaşım var daha doğrusu eşimin arkadaşlarının karıları, onları sona aldım bakmıyorum sanıyorum benim adam alıp onlar nasılsa görülmüş diye hepsine bakıyormuş bu ne dedim meraklı meraklı en sinir olduğum şey kadınlara derler bir de benim adamın cinsliğine gel kendisinden bakmıyor benimkinden bakıyor durumlara salak yaa
Aşk olsun kız öyle olsa ilk aydan birsürü gebe çıkmazdı yanlış anladın yineBurası ugursuz yani anladım.
Beni unutmussun kusumKız bugun rastgele seni görmüş hamiş arkadaş uğur getirsin yazmış dedim belki getirir belli mi olur orda ben ve15yusra11 dışında herkes gebe kaldı resmen ugurlu yani
Tesekkür ederim canımAşk olsun kız öyle olsa ilk aydan birsürü gebe çıkmazdı yanlış anladın yine
Ha bide sen kız topiğin yüz karalarıyız biz yazmaya çekiniyorum oraya artık burayı keşfedip yatay geçiş yaptım hemen burasıda bize uğur getirsin inşallahBeni unutmussun kusum
İşte kızı geç uyuttum teli elime almasaydım iyiydi birden gösterdi bu alttakiler nasıl oluyor ben bakıyorum sen baktın diye filan valla kan beynime çıktı çünkü en gıcık olduğum tipler böyle her anı paylaşır filan kendini bişey zanneder zaten aha diyordur sibelde benim durumu bekliyormuş ilk o baktıKız bunun için kavgayı ilişkiden sonraya bırakmalıydın
Rica ederim kuzumTesekkür ederim canım
Inş cnm bide orda dtvd diye bi arkadaş vardı ins oda kalırHa bide sen kız topiğin yüz karalarıyız biz yazmaya çekiniyorum oraya artık burayı keşfedip yatay geçiş yaptım hemen burasıda bize uğur getirsin inşallah
Zavallı adam sen kızınca neye ugradıgını şaşırmıştırİşte kızı geç uyuttum teli elime almasaydım iyiydi birden gösterdi bu alttakiler nasıl oluyor ben bakıyorum sen baktın diye filan valla kan beynime çıktı çünkü en gıcık olduğum tipler böyle her anı paylaşır filan kendini bişey zanneder zaten aha diyordur sibelde benim durumu bekliyormuş ilk o baktı
İnşâllah cnm inanInş cnm bide orda dtvd diye bi arkadaş vardı ins oda kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?