Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah cicegim la topik baskanınıda yoldan cıkardınız diger topiklere saldınız sizden korkulur heee
Kız bugun rastgele seni görmüş hamiş arkadaş uğur getirsin yazmış dedim belki getirir belli mi olur orda ben ve 15yusra11 dışında herkes gebe kaldı resmen ugurlu yani

Kızlar ya benim çalışma olamadı kavga ettik kocayla sinirim tavan yaptı. Nedeni de ne biliyor musunuz? Watsapta bakmak istemediğiniz kişilerin durumlarını sona alıyosunuz ya aşağıda kalıyor görmüyosunuz benim de uyuz olduğum birkaç arkadaşım var daha doğrusu eşimin arkadaşlarının karıları, onları sona aldım bakmıyorum sanıyorum benim adam alıp onlar nasılsa görülmüş diye hepsine bakıyormuş bu ne dedim meraklı meraklı en sinir olduğum şey kadınlara derler bir de benim adamın cinsliğine gel kendisinden bakmıyor benimkinden bakıyor durumlara salak yaa

Kız bunun için kavgayı ilişkiden sonraya bırakmalıydın

Kız bunun için kavgayı ilişkiden sonraya bırakmalıydın
İşte kızı geç uyuttum teli elime almasaydım iyiydi birden gösterdi bu alttakiler nasıl oluyor ben bakıyorum sen baktın diye filan valla kan beynime çıktı çünkü en gıcık olduğum tipler böyle her anı paylaşır filan kendini bişey zanneder zaten aha diyordur sibelde benim durumu bekliyormuş ilk o baktı

Zavallı adam sen kızınca neye ugradıgını şaşırmıştır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…