Bizim eski mekandaHangi topige etiketlendi kız
Sonu güzel olsun cnmyok canm bende iğneden önce oldu akıntı, yumurtlama mıydı acaba önemli olan çatlama zamanıya spermle buluşabilmeleri için Ay bilemedim yarın büyük gün bakcaz artık
Yok kız bnde tek burdayımBeni kolay kolay başka biyerde bulamanki qı buraya zor yetişiyomya ben çenesidüşükgiller buraya toplanmış kimse biyere kaçmasın diye diycem ama maşallah siz heryere yetişiyonuz
Sorma ya aynısını yazdım bnde kalp kalbe karşı
Günaydın sana iyi uykular banaGünaydın kizzzllaaarr
Sarmalar börekler yaparsan neden olmasın cnm
Sen Fatma gibi masanın at heleGelcekseniz yaparım gelmiycekseniz uğraştırma beni
Günaydın cnmGünayyyydınnnn kızlaaaar
Evetttttt bildin al sana 100Tabi kociş geldi
Ben rüyamda bi uyanıyorum ban yemişim nerde sizin rüyalar nerde benim kiBen de ruyanda betahcg sonucumu gordum 36 diydi sonucun
Yalnız dediğim oldu sabah oldu sen halen okuyorsun karayı bulamadınHahaha gözüm üzerinizde diye sinyali önden gönderiyorum sonradan ben geliyorum
Hadi ya ben bakmıstım oysaki
Kız bugun rastgele seni görmüş hamiş arkadaş uğur getirsin yazmış dedim belki getirir belli mi olur orda ben ve15yusra11 dışında herkes gebe kaldı resmen ugurlu yani
Senin ruyalar zaten masallahBen rüyamda bi uyanıyorum ban yemişim nerde sizin rüyalar nerde benim ki
Ben böyleyim iste ya.. cok heyecanlı bi an olsun aklımdan çıkmıyor ama beklemekten baska yolum yok artik batı bakliycem
Günaydın kızlar. Bu gece güzel bi rüya gördüm ikiz bebeklere hamileydim. 4 aylık olmuştum karnımın içinde hareket ediyorlardı ayaklarıyla itiliyorlar dı hepsini hissettim çok güzeldi . 4 aylıktım ama kimseye söylememişim o benim bebeğim çok bekledim kimseye söylemiycem bu güzel duygumu rahatça yaşıycam diyordum. Kayınvalidemgile falan söylememiştim çok güzeldi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?