Bizim eski mekanda
Sonu güzel olsun cnm
Yok kız bnde tek burdayım
Sen Fatma gibi masanın at hele
Yalnız dediğim oldu sabah oldu sen halen okuyorsun karayı bulamadın
Canim benim Allah razi olsun...NorthCarolina en kötüsüde bebiklileri silmek oluyor canım duydum cok üzüldüm rabbim yaralarını tez zamanda sarsın insallah
Canımsın görürsün inşallah yaa dua edelim biliyorum ki elimizden gelen herşeyi yapıyoruz takdir AllahtanMerak etmek çok doğal tabikii. Ama bi ay catlatma iğnesi olduğumda gebelik testi yaptım bildiğin 2 çizgi cıktı ama iğnenin etkisi olduğunu biliyodum, o bile mutlu etmişti beni hiç çift çizgi görmediğim icin. Sonrasında regl gelince oturdum aşa, kaç geçti üstünden hâla göremedim o çift çizgiyi
Allah sabir versin canim rabbim yerini doldursunCanim benim Allah razi olsun...
Aminnn...
Hepimizin muradina tez zamanda saglikla hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin Allahim..
Duygulandirdin beni..
Aminnn Lorikimm..Allah sabir versin canim rabbim yerini doldursun
Insallah agzin bal yesinOtur çocuk doğur o zaman sen annelik en güzel meslek
Cümlemizden allah razi olsunAminnn Lorikimm..
Ne guzel insanlarsiniz..
Allah razi olsun
Benim bildiğim film çekilmeden önce mutlaka antibiyotik başlatıyorlar ki enfeksiyon kapilmasinCanm ben 3 kere çektirdim filmi hiçbirinde de önden yada sonradan ilaç vermediler bana ama ilişki için de bise demediler hemen deneyin yada su zaman deneyin diye.
Ilk 2 sinde tikaliydi tüpler sonunda açıktı ama hiç ilaç vs. kullanmadım şaşırdım şuan doğrusu
He ya artik iliskiden sogudum resmen bole bisey yok bide rahim filmine girdim ya walla canim gitti zor gecti dogum dedim bn asla yapamm o aciyi cekince iyice korktum ne zormus her gece dusunuorum hamile oldugumde cevreme nasil solerim iste aylar ilk hissettigim an nasil olur odasi onu nasil dogurucagimi buyutucegimi hayaller bile o kadar klasiklestiki baska bi hayal bile bulamio insan ne para ne ew ne baska bisey ne zormus
Günayyyydınnnn kızlaaaar
Canımsın görürsün inşallah yaa dua edelim biliyorum ki elimizden gelen herşeyi yapıyoruz takdir Allahtansizde neden olmuyo peki canım
Benim bildiğim film çekilmeden önce mutlaka antibiyotik başlatıyorlar ki enfeksiyon kapilmasin
Kizlar hastaneye geldik beklemedeyiz
Ay insallah kalbim yerinden firliycakGüzel haberleri de verirsin inşAllah
Regl e az kaldıya hcg testi yapsınlar önce belki sürpriz olur
Hayirli haberler ver insallahAy insallah kalbim yerinden firliycakregl 3 gun sonra
Amin inşallah canım. Size söylerim. Hatta ilk siz duyarsınızinşallah rüyan bi histir, belli ediştir canm
Yine kimseye söylemezsen söyleme ama bize söyle 4 ay bekletme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?