Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim eski mekanda
Sonu güzel olsun cnm
Yok kız bnde tek burdayım
Sen Fatma gibi masanın at hele

Hee sonraki yazdığını gördümdü sonradan

Inşallah insallahh sonu güzel olsun da zaten önemli olan o

Burdan çıkış yok zaten orası kesin

Henüz öyle hazır bi masam yok gelcekseniz hazırlarım gelmiycekseniz hiç uğraşamam

Yalnız dediğim oldu sabah oldu sen halen okuyorsun karayı bulamadın

Dün gece biyerden sonra bıraktımdı sabah dönerim diye ama maşallah sayfalar katlandığı için ancak ulaştım karaya şimdi bi bıraksam tel.i 1 saate yine birikcek çalışamıyorum resmen bu topikten çıkıp da

NorthCarolina en kötüsüde bebiklileri silmek oluyor canım duydum cok üzüldüm rabbim yaralarını tez zamanda sarsın insallah
Canim benim Allah razi olsun...
Aminnn...
Hepimizin muradina tez zamanda saglikla hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin Allahim..
Duygulandirdin beni..

Canımsın görürsün inşallah yaa dua edelim biliyorum ki elimizden gelen herşeyi yapıyoruz takdir Allahtan sizde neden olmuyo peki canım

Benim bildiğim film çekilmeden önce mutlaka antibiyotik başlatıyorlar ki enfeksiyon kapilmasin

Canim bende rahim filmi cekildim gecen yil .yaptiran arkadaslar hic aci hissetmedik dedilersede bende panik atak var ve sonrasinda tansiyonum düsüyor falan diye ozelde anestezili yaptirdim. Bizimde durumumuz cok iyi degil az bir param vardi kenarda arttirdigim onu kullandim. Benim doktorum rahim filminden sonra 1 ay muhakkak korun dedi.cünkü rahim filmi cekilirken kontrans bir madde veriyorlarmis kapaliysa acilsin diye düsük bir ihtimalde olsa gebeliklerde problem yaratabiliyormus.ayrica ben rahim filminden sonra antibiyotikte kullandim. Burda bazi arkadaslara doktorlari vermemis. Bende doktoruma sordum baska doktorlar vermiyor diye. Cok büyük bir risk ben asla böyle bir riske sokmam hastalarimi dedi. Cünku ufak da olsa bir müdahale yapiliyor el aletleri kullaniliyor dedi. Bence sende 1 ay korun temiz bir regli sonrasi hamilelik olsun. Ben rahim filminden sonra 1 ay korundum.sonraki ay hamile kaldim

Canımsın görürsün inşallah yaa dua edelim biliyorum ki elimizden gelen herşeyi yapıyoruz takdir Allahtan sizde neden olmuyo peki canım

Elimizden de bisey gelmiyoki canm dua etmekten başka.
Sebepsiz infertilite canm Vakti zamanı gelmedi demekki diyebiliyorum ancak, umudum aşılama bakalım hayırlısı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…