- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Insallah keske hayirli guzel ni haber verebilsemHayirli haberler vee insallah
Hayirli haberler ver insallah
Bende alacam bende alacamSpermlerin rahime daha kolay ulasmasını saglıyormus hızlandırıyormus cicegim
hadi inşallah bebişle gel bizeInsallah keske hayirli guzel ni haber verebilsemkesin yine boseyiniz yok diyip yollarlar
Insallah oylr bisey olsa 1 hafta kendime gelememhadi inşallah bebişle gel bize
ben ağlarım mutululuktan oyle durumdaInsallah oylr bisey olsa 1 hafta kendime gelemem
aynen canım pik olmus hadi gözün aydın degerlendır artık inşallah meleğin sana gelirKizlar galiba pik oldu.bugün reglinin 25.günü...
Eki Görüntüle 2306711
Ben deeeben ağlarım mutululuktan oyle durumda
kan verdin miBen deeebeklemek cok stresli elim ayagim buz kesildi beklerken
Sonundda pik yarin da onemli ama yarini da degerlendir insallah tutarKizlar galiba pik oldu.bugün reglinin 25.günü...
Eki Görüntüle 2306711
Bekleme salonundayiz kan vermedim daha bisey yapmadıkkan verdin mi
hadi inşallahBekleme salonundayiz kan vermedim daha bisey yapmadık
İnşallah istediğin sonuç çıkarBekleme salonundayiz kan vermedim daha bisey yapmadık
Insallah hepimizin bekledigi grrceklesir yakin zamandaİnşallah istediğin sonuç çıkar
aynen canım pik olmus hadi gözün aydın degerlendır artık inşallah meleğin sana gelir
sankı dr ben gırcem heycanlandım bakInsallah hepimizin bekledigi grrceklesir yakin zamanda
Ben deeebeklemek cok stresli elim ayagim buz kesildi beklerken
Kimdi o yaaaa20 sene cocugu olmayqn kadin varya hani televizyona da cikmsiti o da burda kiizzlar 8 aylik olmuş
catlar ınsallah canım yarın bıda yap testıInsallah canim bugun reglinin 25.günü insallah bu sefer catlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?