- 1 Nisan 2012
- 450
- 962
- 303
Okudum duayihayal alemi
Kızlar iş yoğunluğundan çok giremiyorum ama dualari Okuyorum üç gündürhayal alemi
Ay insallah kalbim yerinden firliycakregl 3 gun sonra
Valla bende oyle diyorum gec ogrensek daha iyiaslında dayanabilsek şöyle 1 hafta 10 gün geçe test falan yapmak lazım. O zamana kadar kese de bebekte varsa zaten belli oluyor hemen beklemektense yani.
Merak ettim bu kadar geç yumurtluyorssniz adetiniz kac gün suruyor
Teste gore canimEvet canim bende bugece veya yarin pik olur diye düsündüm. Yarin (cuma) sabahi ve pazar sabahinida degerlendircem yeter herhalde
Yumurtlamadan sonra 14 gün sabır deniliyor o zmaan öyle bişey yokCanim benimde adetim 30 gunde bir oluyorumm
Ama gecen ay 27 de catladi yumurtam
Bu ay ise 19 catladi
Her ay degisiyorrr yumurtaliklar
Anladım o zmn bu yumurtlama işi karışık doktorlar hep adetten 14 gün önce diyor 25 inde olduysa mantıken 39 ve ya 40 gün sürmesi lazım bu ay ya da her şey cidden karışıkCanim normalde 28gunde regli oluyorum.6 aydir reglinin 13_15.gunler yumurtluyordum.ama gecen ay ilacli tedavi olunca reglim 10gün erken geldi. Bu ayda karisti hersey.bilmiyorumki normalde 15veya 16eylül regli tarihim.bekleyip görücez bakalim nezaman regli gelicek.
Yumurtlama gore her insanin bir olmuyorrrrYumurtlamadan sonra 14 gün sabır deniliyor o zmaan öyle bişey yok
Yapmadım vala canım kan verdim bugün asm de ama çok erken daha dedi doktorumuzda bilmiorum sonuç ne olurGunaydin canim. Test yapmadim deme inanmam.bir insan bu kadar rahat olamaz.ver mujdeyi artik
Ah kader arkadasim siz nasil bir yol izliyorsunu
evet pik bence deKizlar galiba pik oldu.bugün reglinin 25.günü...
Eki Görüntüle 2306711
kim ki o20 sene cocugu olmayqn kadin varya hani televizyona da cikmsiti o da burda kiizzlar 8 aylik olmuş
hayırlısı olsun kuzum yarın bende böyle sayı görmekten korkuyorumGebelik yok biliyordum zaten sonuç☺
Yapıcak bişey yo canım kaderde ne varsa yasıypruz malesef umarım senin güzel olurevet pik bence deinsAllah sağlıkla çatlar bebiş getirir
kim ki o
hayırlısı olsun kuzum yarın bende böyle sayı görmekten korkuyorum
Inşallah canım yaa Rabbim gönlüne göre versin inşallahElimizden de bisey gelmiyoki canm dua etmekten başka.
Sebepsiz infertilite canmVakti zamanı gelmedi demekki diyebiliyorum ancak, umudum aşılama bakalım hayırlısı.
naptınız canımBekleme salonundayiz kan vermedim daha bisey yapmadık
Aynen oyle cnm insAllah hayırlısı bklmYapıcak bişey yo canım kaderde ne varsa yasıypruz malesef umarım senin güzel olur
Nisan ayında hsg çektirdik sonrasında bir şey yapmadık bekledik ve bat 25 Eylül regl olursam aşılama yapacağız. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsunAh kader arkadasim siz nasil bir yol izliyorsunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?