Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aslında dayanabilsek şöyle 1 hafta 10 gün geçe test falan yapmak lazım. O zamana kadar kese de bebekte varsa zaten belli oluyor hemen beklemektense yani.
Valla bende oyle diyorum gec ogrensek daha iyi
Ama insanin aklindan cikmiyorki
Benim bata 7 gun var cok sabirsizimmn

Merak ettim bu kadar geç yumurtluyorssniz adetiniz kac gün suruyor

Canim normalde 28gunde regli oluyorum.6 aydir reglinin 13_15.gunler yumurtluyordum.ama gecen ay ilacli tedavi olunca reglim 10gün erken geldi. Bu ayda karisti hersey.bilmiyorumki normalde 15veya 16eylül regli tarihim.bekleyip görücez bakalim nezaman regli gelicek.

Anladım o zmn bu yumurtlama işi karışık doktorlar hep adetten 14 gün önce diyor 25 inde olduysa mantıken 39 ve ya 40 gün sürmesi lazım bu ay ya da her şey cidden karışık

Kizlar sanki adet olucakmisim gibi hissediyorum islaik oluyor birde dün de bugünde beyaz KREM gibi ama biraz daha sulu akıntı geldi böyle olanı var mi arada karnına birşeyler batıyor sanki sabah kalktığımda ateş olcerim olsaydı olcecektim ama vücut isim bata sıcak geldi bana bu arada safak 7 dogum günü suprizi gelsin bana bundandaha güzel ne hediye olabilir ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…