Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
L Loriklorik canım sonucunu merak ediyorum hayırlı haberler alırsın inşallah . Sonuçları alınca beni etiketler misin. Tüm msjları okumaya vaktim olmuyor . Arada kaybolmasın haberin
Tabik i benim de cevaplamaya vaktim yok topu crvap vercen de daha bekliyoruz

İnşallah canım ya

Yoo erken degil aslinda.insallah guzel sonuc alirsin canimmmm
InsAllah cnm ya eşimin haberi yok duysa kizar zaten inatla sabretmemi beklio eşim ama olmuyor işte benim belirtiler hala devam ediyor özellikle göğüs ağrım her adet donemi sislik oluyordu evet ama eğilip kalktikca sızlamasi suphelendijryor dokunamiyorum

Ayy bnde gicik oluom kiz ewlendigimizden beri 2 kez teline baktim esim her gun kurcalio nefret ederim bn o özeldir konusmalari fln okuo karsindaki insanin özeli var nie okuosun die cok kavga ettim artik okumuyo yada bna yakalanmio ama teli hala kurcalio malesef cins bunlar aslinda bilmiolarki biz daha temkinli insanlariz guveniliriz korkudan sacmaliolar

Ozaman bebis var canim en belirgin belirti gögüs agrisi. Sende yarin ogrenince esine söyleme bosver acele etme dersin

Cok komik olmus ii yapmissin sonra barisaydiniz bari hulya avsarin dedigi gibi bna bi koca lazim o da bu gece lazim deseydin keske

Rabbim insallah yasatir cnm ne guzl seyler

Aa bilmm bna verdi enfeksyn icinmis baksana herkezde öle dio doktirdan doktora fark edio demekki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…