- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Geçmiş olsun canım üzülme inşallah zamanı gelir ve o gün hamiş olduğunu öğrenirsinkimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim dün
Benimde bata 7 varAltan batma oluyor ve sol kasigimda agri oluyor allahim ne oluyor ins güzel olur
Ama bnm filmden snra hic kanamadi iliskiden snra kanama oldu antibiyotigi 2 gun daha iccem birakcam bn4 gün sürdü kanamam antibiyotik bitene kadar içtim ben kanamam da çok oldu
Daha bekliyoruznaptınız canım
Tabik i benim de cevaplamaya vaktim yokL Loriklorik canım sonucunu merak ediyorum hayırlı haberler alırsın inşallah. Sonuçları alınca beni etiketler misin. Tüm msjları okumaya vaktim olmuyor . Arada kaybolmasın haberin
Yapmadım vala canım kan verdim bugün asm de ama çok erken daha dedi doktorumuzda bilmiorum sonuç ne olurinsAllah veririm ya yarın ögrenicem sonucu
İnşallah canım yaKizlar sanki adet olucakmisim gibi hissediyorum islaik oluyor birde dün de bugünde beyaz KREM gibi ama biraz daha sulu akıntı geldi böyle olanı var mi arada karnına birşeyler batıyor sanki sabah kalktığımda ateş olcerim olsaydı olcecektim ama vücut isim bata sıcak geldi bana bu arada safak 7dogum günü suprizi gelsin bana bundandaha güzel ne hediye olabilir ki
InsAllah cnm ya eşimin haberi yok duysa kizar zatenYoo erken degil aslinda.insallah guzel sonuc alirsin canimmmm
Ayy bnde gicik oluom kiz ewlendigimizden beri 2 kez teline baktim esim her gun kurcalio nefret ederim bn o özeldir konusmalari fln okuo karsindaki insanin özeli var nie okuosun die cok kavga ettim artik okumuyo yada bna yakalanmio ama teli hala kurcalio malesef cins bunlar aslinda bilmiolarki biz daha temkinli insanlariz guveniliriz korkudan sacmaliolarKızlar ya benim çalışma olamadı kavga ettik kocayla sinirim tavan yaptı. Nedeni de ne biliyor musunuz? Watsapta bakmak istemediğiniz kişilerin durumlarını sona alıyosunuz ya aşağıda kalıyor görmüyosunuz benim de uyuz olduğum birkaç arkadaşım var daha doğrusu eşimin arkadaşlarının karıları, onları sona aldım bakmıyorum sanıyorum benim adam alıp onlar nasılsa görülmüş diye hepsine bakıyormuş bu ne dedim meraklı meraklı en sinir olduğum şey kadınlara derler bir de benim adamın cinsliğine gel kendisinden bakmıyor benimkinden bakıyor durumlara salak yaa
InsAllah cnm ya eşimin haberi yok duysa kizar zateninatla sabretmemi beklio eşim ama olmuyor işte benim belirtiler hala devam ediyor özellikle göğüs ağrım her adet donemi sislik oluyordu evet ama eğilip kalktikca sızlamasi suphelendijryor dokunamiyorum
Sırtımda ağrım yok tatlım benim beklemeniz bakalim hayirlisiBenimde bata 7 var
Bende kasikta sirtma agri var
Ama bende akinti yok kuruyum
Cok komik olmus ii yapmissin sonra barisaydiniz bariAbartma filan diyor bidaha bakmam diyor ama yok benim şarteller attı bi kere çok fena saydırdım aldım telini baştan aşağı bakmadığı herkese baktımtersim çok pistir delirdi bu diye daha da yanıma yanaşamadı
Hayirlidi olsun en kisa zamanda insallahNisan ayında hsg çektirdik sonrasında bir şey yapmadık bekledik ve bat 25 Eylül regl olursam aşılama yapacağız. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
Rabbim insallah yasatir cnm ne guzl seylerGünaydın kızlar. Bu gece güzel bi rüya gördüm ikiz bebeklere hamileydim. 4 aylık olmuştum karnımın içinde hareket ediyorlardı ayaklarıyla itiliyorlar dı hepsini hissettim çok güzeldi . 4 aylıktım ama kimseye söylememişim o benim bebeğim çok bekledim kimseye söylemiycem bu güzel duygumu rahatça yaşıycam diyordum. Kayınvalidemgile falan söylememiştim çok güzeldi ya
Aa bilmm bna verdi enfeksyn icinmis baksana herkezde öle dio doktirdan doktora fark edio demekkiCanm ben 3 kere çektirdim filmi hiçbirinde de önden yada sonradan ilaç vermediler bana ama ilişki için de bise demediler hemen deneyin yada su zaman deneyin diye.
Ilk 2 sinde tikaliydi tüpler sonunda açıktı ama hiç ilaç vs. kullanmadım şaşırdım şuan doğrusu
Günaydın sana iyi uykular bana
Tunaydin bayaaanlar eslem kiz gece de gec yattin sanirim napion halaGünayyyydınnnn kızlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?