Ne guzl ya yaw siz ruyanizda bebekle ilgili seyler gorunuonuz bn yuzuk kavga spor salonu goruomBen de ruyanda betahcg sonucumu gordum 36 diydi sonucun
insAllah ya bklm kimyasal oldugu ayda böyle olmustu gögüslerimOzaman bebis var canim en belirgin belirti gögüs agrisi. Sende yarin ogrenince esine söyleme bosver acele etme dersin
Ben çektirmiştim cnm sadece çekeceğindd morfin vurdu başka ilac vermemiştiGünaydinn kizlar ben yine bi soruyla geldimbenim bugün yirmilik dislerim cekilcek Doktor sonradan antibiotik veriyomu ve bu yum haftasina yan etki yaparmi hic bi bilginiz varmi?
Seviliyosunuzz kizlaar
Inşallah bi sorun olmazBana verilmediO konudan ötürü bişeyim olmaz insAllah
Dun kanamadan snra baya bi arastirdim icimize verilen bu ilac gebelige zarar vermiomus kuzum ilacida bir kac gun dewam edip birakmak gerekiomus iliskiyi bi kac gun bekletip yapmak geriomus hatta yaziyi paylasayim bnm gibi arkadaslar okusun hemCanim bende rahim filmi cekildim gecen yil .yaptiran arkadaslar hic aci hissetmedik dedilersede bende panik atak var ve sonrasinda tansiyonum düsüyor falan diye ozelde anestezili yaptirdim. Bizimde durumumuz cok iyi degil az bir param vardi kenarda arttirdigim onu kullandim. Benim doktorum rahim filminden sonra 1 ay muhakkak korun dedi.cünkü rahim filmi cekilirken kontrans bir madde veriyorlarmis kapaliysa acilsin diye düsük bir ihtimalde olsa gebeliklerde problem yaratabiliyormus.ayrica ben rahim filminden sonra antibiyotikte kullandim. Burda bazi arkadaslara doktorlari vermemis. Bende doktoruma sordum baska doktorlar vermiyor diye. Cok büyük bir risk ben asla böyle bir riske sokmam hastalarimi dedi. Cünku ufak da olsa bir müdahale yapiliyor el aletleri kullaniliyor dedi. Bence sende 1 ay korun temiz bir regli sonrasi hamilelik olsun. Ben rahim filminden sonra 1 ay korundum.sonraki ay hamile kaldim
tmm canimm cok sagolBen çektirmiştim cnm sadece çekeceğindd morfin vurdu başka ilac vermemişti
insAllah ya bklm kimyasal oldugu ayda böyle olmustu gögüslerim
Geriden geliomda anca goruomAy insallah kalbim yerinden firliycakregl 3 gun sonra
Nerdeki20 sene cocugu olmayqn kadin varya hani televizyona da cikmsiti o da burda kiizzlar 8 aylik olmuş
Nasip insallah olur yaGebelik yok biliyordum zaten sonuç
Ay hadi insallah sirayla guzel hberleri verorsinizGunaydin benimde son bir hafta kaldi
geçmiş olsun şimdiden çektirmesi değilde sonrası çok sancılı olmuştu bendetmm canimm cok sagol
İnşAllah kuzumCanim iyi düsun iyi olsun. Yarin eviniz senlenir insallah
Yinede olmustur hicyoktan bir iki gol canımDaha reglimin 10. 11. günlerindeyim baksam nolur kendi kendime kafayı yiycem en sonunda aşılama olcak diye oralı da olmadık zati leylekler getirip karnıma koymaz herhal
Cokk gecmis olsun cnm bnm rabbim insallah kisa zmnda hayirli saglikli evlat nasip ederkimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim dün
Hadi insallllaaahhhKizlar sanki adet olucakmisim gibi hissediyorum islaik oluyor birde dün de bugünde beyaz KREM gibi ama biraz daha sulu akıntı geldi böyle olanı var mi arada karnına birşeyler batıyor sanki sabah kalktığımda ateş olcerim olsaydı olcecektim ama vücut isim bata sıcak geldi bana bu arada safak 7dogum günü suprizi gelsin bana bundandaha güzel ne hediye olabilir ki
Insallah hamile kalirsinNisan ayında hsg çektirdik sonrasında bir şey yapmadık bekledik ve bat 25 Eylül regl olursam aşılama yapacağız. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
Hayirlisi olur insallah ama insallah enfeksyn degildir bebekdir o bebekkkkAltan batma oluyor ve sol kasigimda agri oluyor allahim ne oluyor ins güzel olur
Allah sendende razı olsun canımm kıhamam üzülme hayırlısı böyleymis birgün hepimiz mutlu olucaz insallah cokca aminnnnCanim benim Allah razi olsun...
Aminnn...
Hepimizin muradina tez zamanda saglikla hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin Allahim..
Duygulandirdin beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?