Adetin gecmismiydi ayy hadi bu ay cok kisiden guzel hber alcaz insallah hamilelik haberini verirsinInsAllah cnm ya eşimin haberi yok duysa kizar zateninatla sabretmemi beklio eşim ama olmuyor işte benim belirtiler hala devam ediyor özellikle göğüs ağrım her adet donemi sislik oluyordu evet ama eğilip kalktikca sızlamasi suphelendijryor dokunamiyorum
Bende de var aynı belirtiler canım özellikle gece ateş basıyor bana eşim ateş fışkırıyor resmen diyor ama ölçtugumde 36.5 çıkıyor çok yüksek olmasa da yumdan oncesi genelde benim 35.5 falan olur karın ağrım yok oldu garip bi şekilde kasık ağrım var hafif bel ağrısı var ve en berbati gögüslerim şiş ve el değmiyor eğilip kalkarken bile acıyor insAllah guzel haberler alırızKizlar sanki adet olucakmisim gibi hissediyorum islaik oluyor birde dün de bugünde beyaz KREM gibi ama biraz daha sulu akıntı geldi böyle olanı var mi arada karnına birşeyler batıyor sanki sabah kalktığımda ateş olcerim olsaydı olcecektim ama vücut isim bata sıcak geldi bana bu arada safak 7dogum günü suprizi gelsin bana bundandaha güzel ne hediye olabilir ki
Ay allah yardimcin olsun cok skntili bi durum yanlis hatirlamiosam bna verdi 1 hafta agri kesici ictim antibiytigi hatirlamiorum bn agri kesiciyi spreyde yazdirmistim umarim gönlune gore olur ve insallah kolay agrisiz rahat gecicerirsin 20 dis sorununuGünaydinn kizlar ben yine bi soruyla geldimbenim bugün yirmilik dislerim cekilcek Doktor sonradan antibiotik veriyomu ve bu yum haftasina yan etki yaparmi hic bi bilginiz varmi?
Seviliyosunuzz kizlaar
Alalım tatlım sırf bunun icin topik actık kullananlar bir yazsın diye ama kimseden ses yok iki bastırayımda yorumları bir görelim öyle alalımBende alacam bende alacam
Yok adet gecikmesini bekleyemiyorum ki hiçAdetin gecmismiydi ayy hadi bu ay cok kisiden guzel hber alcaz insallah hamilelik haberini verirsin
Ne ignesi kiz 29 dami bat daha varmis ama olsun umut guzel sey sen iste israrla umut et rabbimde kabul etsin dimi dewM dewam hamilesin insallahYok adet gecikmesini bekleyemiyorum ki hiçcumartesi beklenen bat 29unda iğne vurulmuştum
Catlatma ignesi cnm evet her ay yeni umut demektir insAllah hepimiz hamile olucazNe ignesi kiz 29 dami bat daha varmis ama olsun umut guzel sey sen iste israrla umut et rabbimde kabul etsin dimi dewM dewam hamilesin insallah
Bende dün kullanmaya başladım salı günü çekilecek benimde. Allah kolaylik versin çektikten sonra biraz zor oluyor ama geçiyor bir haftaya. Antibiyotik yum. Ilgisi olmadigini dusunuyorum rahat ol insanlar hamileyken bile kullaniyorGünaydinn kizlar ben yine bi soruyla geldimbenim bugün yirmilik dislerim cekilcek Doktor sonradan antibiotik veriyomu ve bu yum haftasina yan etki yaparmi hic bi bilginiz varmi?
Seviliyosunuzz kizlaar
Varmidir bilmiyorum bu belortileri yasamak insana umut veriyor ama psikolojik de olabilirHadi insallllaaahhh
Cok aminHayirlisi olur insallah ama insallah enfeksyn degildir bebekdir o bebekkkk
Aynen kuzucum inşallahAlalım tatlım sırf bunun icin topik actık kullananlar bir yazsın diye ama kimseden ses yok iki bastırayımda yorumları bir görelim öyle alalım
Sağol canımmmmKızzzlaaaaar aşure yapıyorum burdaki bütün hamiş adaylarının niyetine dualayıp dağıtacam rabbim kabul eder inşallah
Hiç yok halbukiSenin ruyalar zaten masallahbilincaltinda ban yeme korkusu var demekki
Bat ne zaman canim benim 19 u kasigim ağrıyor vajinam ağrıyorBende de var aynı belirtiler canım özellikle gece ateş basıyor bana eşim ateş fışkırıyor resmen diyor ama ölçtugumde 36.5 çıkıyor çok yüksek olmasa da yumdan oncesi genelde benim 35.5 falan olur karın ağrım yok oldu garip bi şekilde kasık ağrım var hafif bel ağrısı var ve en berbati gögüslerim şiş ve el değmiyor eğilip kalkarken bile acıyor insAllah guzel haberler alırız
Burası bize maaş baglamalıDün gece biyerden sonra bıraktımdı sabah dönerim diye ama maşallah sayfalar katlandığı için ancak ulaştım karaya şimdi bi bıraksam tel.i 1 saate yine birikcek çalışamıyorum resmen bu topikten çıkıp da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?