Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adetin gecmismiydi ayy hadi bu ay cok kisiden guzel hber alcaz insallah hamilelik haberini verirsin

Bende de var aynı belirtiler canım özellikle gece ateş basıyor bana eşim ateş fışkırıyor resmen diyor ama ölçtugumde 36.5 çıkıyor çok yüksek olmasa da yumdan oncesi genelde benim 35.5 falan olur karın ağrım yok oldu garip bi şekilde kasık ağrım var hafif bel ağrısı var ve en berbati gögüslerim şiş ve el değmiyor eğilip kalkarken bile acıyor insAllah guzel haberler alırız

Günaydinn kizlar ben yine bi soruyla geldim benim bugün yirmilik dislerim cekilcek Doktor sonradan antibiotik veriyomu ve bu yum haftasina yan etki yaparmi hic bi bilginiz varmi?
Seviliyosunuzz kizlaar
Ay allah yardimcin olsun cok skntili bi durum yanlis hatirlamiosam bna verdi 1 hafta agri kesici ictim antibiytigi hatirlamiorum bn agri kesiciyi spreyde yazdirmistim umarim gönlune gore olur ve insallah kolay agrisiz rahat gecicerirsin 20 dis sorununu

Günaydinn kizlar ben yine bi soruyla geldim benim bugün yirmilik dislerim cekilcek Doktor sonradan antibiotik veriyomu ve bu yum haftasina yan etki yaparmi hic bi bilginiz varmi?
Seviliyosunuzz kizlaar
Bende dün kullanmaya başladım salı günü çekilecek benimde. Allah kolaylik versin çektikten sonra biraz zor oluyor ama geçiyor bir haftaya. Antibiyotik yum. Ilgisi olmadigini dusunuyorum rahat ol insanlar hamileyken bile kullaniyor

Bat ne zaman canim benim 19 u kasigim ağrıyor vajinam ağrıyor

Burası bize maaş baglamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…