- 25 Temmuz 2019
- 437
- 391
- 53
Ay bilemiyorumki olursa cok supriz olurduda bakalim ne zaman gwlceginide bilmiyorum adetin o yuzden test falnda yapmadimBenimde geçen seneki hamileligim sadece 1 ilişkiden olmuştu, belli olmaz belkide tutar seninkide :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bilemiyorumki olursa cok supriz olurduda bakalim ne zaman gwlceginide bilmiyorum adetin o yuzden test falnda yapmadimBenimde geçen seneki hamileligim sadece 1 ilişkiden olmuştu, belli olmaz belkide tutar seninkide :)
Tamam hatırlatırım zaten ben sana sürekli, bana dua et bana dua et diyeSaol kuzucum şimdide ediyorum kuzu söz o zaman daha çok etcem sana özel![]()
Aynen öyle hayır birde herkesin içinde soruyorlar ne diceğini şaşırıyorsun![]()
Aynen yaa canım sorma bende veriyorum cevap zaten sorun yokpatavatsızlar işte canım bir cevap belirleyip hepsine aynı şeyi demek lazım kem küm etmektense hazırcevap olalım
![]()
Yerlesme mi dersinKızlar ne çok konuşmuşsunuzlorik yerleşme kanaması olmuş çok sevindim bebiş rahme ilerlemiş inş
eslemcim transfer günü belli olmuş hayırlı olsun, bebeğin sağlıkla gelsin senin de
hamile kalınca bize de dua edin kız, sıra da bize geliyooor
![]()
Daha çok var canım regl olmadığa göre yerleşmedir inşYerlesme mi dersincok heyecanliydi dun gece ekşinnnliydi gerilim dolu
bi damla geldi sadece ya adetim bu ayin 14 du
Insallah guzel pozitif sonuc alirimDaha çok var canım regl olmadığa göre yerleşmedir inşsen çok ayakta kalma kendini yorma dikkat et az kaldı haftaya belli olur artık
AnlaştıkTamam hatırlatırım zaten ben sana sürekli, bana dua et bana dua et diye![]()
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzInsallah guzel pozitif sonuc alirim![]()
Insallah bu aydan cok umutluyim herkes icinİnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Lorikom var mi kanama halaInsallah bu aydan cok umutluyim herkes icin
Yok bebekim dun sadece cok az biseydi ya takipte kaldim gelmedi devamiLorikom var mi kanama hala
Ayyy lorik cim inşallah ya sen de güzel haberler ver bize bebeğimInsallah guzel pozitif sonuc alirim![]()
Ne zaman yasadin ne kadar geldiBu arada canım lorik im ben de leke yaşadım biliyor musuninşallah sen de hamişsin
![]()
Pazartesi gelmezse kirmizi test yaparim insallahAyyy lorik cim inşallah ya sen de güzel haberler ver bize bebeğim![]()
O zamn buyuk ihtimalle gelmistr bebisiiinn senn deeYok bebekim dun sadece cok az biseydi ya takipte kaldim gelmedi devami
Insalah kavusuruz hepimiiizzzİyi akşamlar kızlar bu aralar stresli günler geçiyorum Bi yandan kistim Bi yandan değerlerim doktor kararsızlığım okuldaki sorunlar derken baya sıkıntılıyım.. Hamilelik haberi almışız 2 tane çok sevindim sağlıkla ilerlesin inş darısı başımızaeslem cnm senin de transfer günün belli olmuş hayırlısıyla olur inş. Loriklorik im inş yerleşme kanamasıdır da kavuşursun bebeğine
![]()
Bugun hic yok dun de takipte kaldim pecete kalbim kadar temizdiO zamn buyuk ihtimalle gelmistr bebisiiinn senn deeyarin da gelmzse umudumz artar