• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ne çok konuşmuşsunuz 😃 lorik yerleşme kanaması olmuş çok sevindim bebiş rahme ilerlemiş inş 😀 eslemcim transfer günü belli olmuş hayırlı olsun, bebeğin sağlıkla gelsin senin de 😀 hamile kalınca bize de dua edin kız, sıra da bize geliyooor 😀😀
Yerlesme mi dersin🤣🤣cok heyecanliydi dun gece ekşinnnliydi gerilim dolu 🤣🤣🤣bi damla geldi sadece ya adetim bu ayin 14 du

Yerlesme mi dersin🤣🤣cok heyecanliydi dun gece ekşinnnliydi gerilim dolu 🤣🤣🤣bi damla geldi sadece ya adetim bu ayin 14 du
Daha çok var canım regl olmadığa göre yerleşmedir inş 🙂 sen çok ayakta kalma kendini yorma dikkat et az kaldı haftaya belli olur artık

İyi akşamlar kızlar bu aralar stresli günler geçiyorum Bi yandan kistim Bi yandan değerlerim doktor kararsızlığım okuldaki sorunlar derken baya sıkıntılıyım.. Hamilelik haberi almışız 2 tane çok sevindim sağlıkla ilerlesin inş darısı başımıza😍 eslem cnm senin de transfer günün belli olmuş hayırlısıyla olur inş. Loriklorik im inş yerleşme kanamasıdır da kavuşursun bebeğine 😍

İyi akşamlar kızlar bu aralar stresli günler geçiyorum Bi yandan kistim Bi yandan değerlerim doktor kararsızlığım okuldaki sorunlar derken baya sıkıntılıyım.. Hamilelik haberi almışız 2 tane çok sevindim sağlıkla ilerlesin inş darısı başımıza😍 eslem cnm senin de transfer günün belli olmuş hayırlısıyla olur inş. Loriklorik im inş yerleşme kanamasıdır da kavuşursun bebeğine 😍
Insalah kavusuruz hepimiiizzz😍😘korktum dun gece o korku bana yeterdi🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X