- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Allahin izni ile insallah bu ay hepimiz icin Rabbimm Ol der insallahhhÖyle hissediyorum cidden mesela kendim içinde hissediyorum bu ay farklı bir his![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahin izni ile insallah bu ay hepimiz icin Rabbimm Ol der insallahhhÖyle hissediyorum cidden mesela kendim içinde hissediyorum bu ay farklı bir his![]()
İnşâllah kuzum Allah razı olsun şifa versin inşallah sanada sonrada bebişİyi akşamlar kızlar bu aralar stresli günler geçiyorum Bi yandan kistim Bi yandan değerlerim doktor kararsızlığım okuldaki sorunlar derken baya sıkıntılıyım.. Hamilelik haberi almışız 2 tane çok sevindim sağlıkla ilerlesin inş darısı başımızaeslem cnm senin de transfer günün belli olmuş hayırlısıyla olur inş. Loriklorik im inş yerleşme kanamasıdır da kavuşursun bebeğine
![]()
Tamam tatlım hayırlısı olsun hakkınızda insallahKizlar benim akintim iyice kahverengi gelmeye basladi yarin kirmizilari görürüm.. Ovutestide cok silik cikiyor yani bu ayda olmadi.. Normalde bi sonraki bat 31 ekim ama bu gelen yum da eşimin yaninda olmicam onun icin N Nana Ana tatlim sen beni dogrudan 26 kasım diye ekleherseyde vardir bi hayir diyorum eger kasimdada olmazsa zaten tedaviye baslicaz
![]()
İnşallah canımmm yaAllahin izni ile insallah bu ay hepimiz icin Rabbimm Ol der insallahhh![]()
Canım bu gece ve sabaha karsı iliski olsun bence garantileyinL Loriklorik N Nana Ana kızlar bende bgn doktora gittim ve 2 tane yumurtam oluşmuş biri küçükmüş biri büyükmüş kaç mm dedim 19dedi hemen ovitrelle catlatma iğnesi verdi vuruldum 1:30da inşallah bu ay bende çok umitliyimve kızlar ben yarın saat kaçta ilişkiye girmem gerekiyor saat olarak
![]()
Doktor akşama olun dedi biz gün aşırı mi yapalım yani cnmCanım bu gece ve sabaha karsı iliski olsun bence garantileyin30saate kadar etkisi oluyo diye biliyorum yarın aksamda birliktelik olur
![]()
Guzel anne adayi insallah guzel sonuçlar alirsin yumurtalarin masallah guzel gelismis . Catlatma ignesi 36 saat sonra ise yariyormus diye biliyorum. Cunku asilama yapilcagi zamn carsamba gece 11 de catlatma yaptim .persembe bos gecti cuma gunu ise oglene yakin sperm verildi .L Loriklorik N Nana Ana kızlar bende bgn doktora gittim ve 2 tane yumurtam oluşmuş biri küçükmüş biri büyükmüş kaç mm dedim 19dedi hemen ovitrelle catlatma iğnesi verdi vuruldum 1:30da inşallah bu ay bende çok umitliyimve kızlar ben yarın saat kaçta ilişkiye girmem gerekiyor saat olarak
![]()
Amin bebem inşallah anne olurum bende çok istyrmGuzel anne adayi insallah guzel sonuçlar alirsin yumurtalarin masallah guzel gelismis . Catlatma ignesi 36 saat sonra ise yariyormus diye biliyorum. Cunku asilama yapilcagi zamn carsamba gece 11 de catlatma yaptim .persembe bos gecti cuma gunu ise oglene yakin sperm verildi .
Güncelledim tatlım hayırlısı olsun üzülme senBir gün önceden adetim başladıyeni bat 31 ekim
![]()
Teşekkür ederim canım ilk şoku atlattım ağladım sızladım toparlandım yola devamGüncelledim tatlım hayırlısı olsun üzülme sen![]()
Bat günündemi yasadın senBu arada canım lorik im ben de leke yaşadım biliyor musuninşallah sen de hamişsin
![]()
Amin inşallah cümlemizin sağlıklı bebekleri olurAyyyy canım benim❤❤
Allah razı olsun teşekkürler inşallah Rabbim sana da isteyen herkese de sağlıkla nasip etsin sizlerin de yüzü gülsün
inşallah ben de senin güzel haberini alırım burdan ❤
Sıkıntı değil canımAyyy k.bkma cnm yaa. Bazen kafam gidik oluohic fark etmemisim o an yazdgimi yoldaydm
![]()
llahım hayırlara cıkar bu umutlarımızııııııııııYa niyeyse bende çook umutluyum bu aydan![]()
Vuhuuu iğne ilaç aşılama 750 tl aşılama 100 tl iğne bizim burda ucuzmuş yahuuBilmiyorum 1 damla geldi daha da gelmedi su an da kalkmak istemiyorum bakmak istemiyorum
Evet oyletutmazsa yine yaparim ben diye dusunuyorum
benim toplam 1400 tuttu
sen ne kadara yaptirdin bebekiiimm
Vallaha bilmiyorum umarim yerlesmedir
Loriklorik hamile olaydi eyiydi
Nasipten ote yol yok tabi ama o kirmizi gorunce bitti dedim
Yyyyaaaaa mmmmaaasaaaallllaaahhhhh baya koyyu cikmis buuuuuu cokcsevindiiimmmhayirli ollsuunn
Bu aksamı degerlendirmediyseniz yarın kocayı uyutma geldiginden aksama kadar anladınsenDoktor akşama olun dedi biz gün aşırı mi yapalım yani cnmEŞİM işte sabah 10da gelecek cnm yaa
![]()
Harikasın cicekTeşekkür ederim canım ilk şoku atlattım ağladım sızladım toparlandım yola devam![]()
Yyyaaaaaa sizin oraya mi tasinsak napsak yaVuhuuu iğne ilaç aşılama 750 tl aşılama 100 tl iğne bizim burda ucuzmuş yahuu
Harikayım harikayız gebeyim gebeyiz ..Harikasın cicek![]()