• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar kızlar bu aralar stresli günler geçiyorum Bi yandan kistim Bi yandan değerlerim doktor kararsızlığım okuldaki sorunlar derken baya sıkıntılıyım.. Hamilelik haberi almışız 2 tane çok sevindim sağlıkla ilerlesin inş darısı başımıza😍 eslem cnm senin de transfer günün belli olmuş hayırlısıyla olur inş. Loriklorik im inş yerleşme kanamasıdır da kavuşursun bebeğine 😍
İnşâllah kuzum Allah razı olsun şifa versin inşallah sanada sonrada bebiş 😍

Kizlar benim akintim iyice kahverengi gelmeye basladi yarin kirmizilari görürüm.. Ovutestide cok silik cikiyor yani bu ayda olmadi.. Normalde bi sonraki bat 31 ekim ama bu gelen yum da eşimin yaninda olmicam onun icin N Nana Ana tatlim sen beni dogrudan 26 kasım diye ekle 💕💕💕 herseyde vardir bi hayir diyorum eger kasimdada olmazsa zaten tedaviye baslicaz 😇😇
Tamam tatlım hayırlısı olsun hakkınızda insallah🥰😇🤲

L Loriklorik N Nana Ana kızlar bende bgn doktora gittim ve 2 tane yumurtam oluşmuş biri küçükmüş biri büyükmüş kaç mm dedim 19dedi hemen ovitrelle catlatma iğnesi verdi vuruldum 1:30da inşallah bu ay bende çok umitliyim🙏🙏🙏ve kızlar ben yarın saat kaçta ilişkiye girmem gerekiyor saat olarak🤔🤔
Canım bu gece ve sabaha karsı iliski olsun bence garantileyin😍 30saate kadar etkisi oluyo diye biliyorum yarın aksamda birliktelik olur🥰🤩

L Loriklorik N Nana Ana kızlar bende bgn doktora gittim ve 2 tane yumurtam oluşmuş biri küçükmüş biri büyükmüş kaç mm dedim 19dedi hemen ovitrelle catlatma iğnesi verdi vuruldum 1:30da inşallah bu ay bende çok umitliyim🙏🙏🙏ve kızlar ben yarın saat kaçta ilişkiye girmem gerekiyor saat olarak🤔🤔
Guzel anne adayi insallah guzel sonuçlar alirsin yumurtalarin masallah guzel gelismis . Catlatma ignesi 36 saat sonra ise yariyormus diye biliyorum. Cunku asilama yapilcagi zamn carsamba gece 11 de catlatma yaptim .persembe bos gecti cuma gunu ise oglene yakin sperm verildi .

Guzel anne adayi insallah guzel sonuçlar alirsin yumurtalarin masallah guzel gelismis . Catlatma ignesi 36 saat sonra ise yariyormus diye biliyorum. Cunku asilama yapilcagi zamn carsamba gece 11 de catlatma yaptim .persembe bos gecti cuma gunu ise oglene yakin sperm verildi .
Amin bebem inşallah anne olurum bende çok istyrm 🙏🙏🙏 cnm bnde sperm nakletmek yok ya😖

Bilmiyorum 1 damla geldi daha da gelmedi su an da kalkmak istemiyorum bakmak istemiyorum🤣

Evet oyle🤣 tutmazsa yine yaparim ben diye dusunuyorum 🤣 benim toplam 1400 tuttu 🤣sen ne kadara yaptirdin bebekiiimm

Vallaha bilmiyorum umarim yerlesmedir 🤲

Loriklorik hamile olaydi eyiydi🤣

Nasipten ote yol yok tabi ama o kirmizi gorunce bitti dedim 🤣

Yyyyaaaaa mmmmaaasaaaallllaaahhhhh baya koyyu cikmis buuuuuu cokcsevindiiimmm😍😍😍😘😘😘😘😍😍 hayirli ollsuunn
Vuhuuu iğne ilaç aşılama 750 tl aşılama 100 tl iğne bizim burda ucuzmuş yahuu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X