- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Seviyorum senii kadiiiniiimmmmmNe demeseydim keskeo yapmasaydı keske.
Sende yapmazsın insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seviyorum senii kadiiiniiimmmmmNe demeseydim keskeo yapmasaydı keske.
Sende yapmazsın insallah

. Ben keseyi görmeden ailelere söylemek istemedim onlarda umutlanmasın diye. Sol kasığımda acı bir batma var
. Ben keseyi görmeden ailelere söylemek istemedim onlarda umutlanmasın diye. Sol kasığımda acı bir batma var
O niyetle yapmıyorsan seviyorum seni bebegim afferin benim cicegimeYooo cidden koyuluk olsa gebelik ihtimali de gelecek ama ben bu ay bastan beri diorum ikinci yumurtlama olacaki die hqtirlarsan gerçekten cok erken oldu cunki pik hcg de yapmıyorum farkındaysan

Öle şeyler işteNe demeseydim keskeo yapmasaydı keske.
Sende yapmazsın insallah
 herkes erken dedi ama merak işte kuzu napalım
 herkes erken dedi ama merak işte kuzu napalım  ben yapmamda eşim zorla yaptırırsa şaşmam
 ben yapmamda eşim zorla yaptırırsa şaşmam 

Dinlen cnm bol bol Allahın izniyle bişey olmaz inşallah yaYa ben bugün çok çok yoruldum 6 saat durmadan ayaktaydım. Dolap geldi sınıflara ve malzemeleri yerleştirdik. Eve geldim sol kasığım ve belim çok ağrıyor. Bir şey olmaz değil mi. Ben keseyi görmeden ailelere söylemek istemedim onlarda umutlanmasın diye. Sol kasığımda acı bir batma var

Ne güzel bir bahane buldun kendine afferiinnnÖle şeyler işteherkes erken dedi ama merak işte kuzu napalım
ben yapmamda eşim zorla yaptırırsa şaşmam

sanki ben bilmiyorum o heyecanı stresi kendi kendinize daha cok paniklemek icin yer aramayın ve söyle ona beni sevmesin sevmiyorda zaten
 sanki ben bilmiyorum o heyecanı stresi kendi kendinize daha cok paniklemek icin yer aramayın ve söyle ona beni sevmesin sevmiyorda zaten sevse ölümü gör dememi göz ardı etmezdi.
 sevse ölümü gör dememi göz ardı etmezdi.İnşallah geldim direk uzandım. Kalkıp yemek yemem lazım acıktım ama ona bile kalkasım yokDinlen cnm bol bol Allahın izniyle bişey olmaz inşallah ya

Ne güzel bir bahane buldun kendine afferiinnnsanki ben bilmiyorum o heyecanı stresi kendi kendinize daha cok paniklemek icin yer aramayın ve söyle ona beni sevmesin sevmiyorda zaten
sevse ölümü gör dememi göz ardı etmezdi.

Bu yolda herşey mübah bacımTutarsa bende acımıycam kendi rezilligime

Parmagini yerim senniiinnNe güzel bir bahane buldun kendine afferiinnnsanki ben bilmiyorum o heyecanı stresi kendi kendinize daha cok paniklemek icin yer aramayın ve söyle ona beni sevmesin sevmiyorda zaten
Yasak elma var halitcan cikmis

Yokk cidden ben ikinci yumurtlama olacak mi die cok merak ediyorumO niyetle yapmıyorsan seviyorum seni bebegim afferin benim cicegime

göğüs ağrısı kasık ağrısı
 göğüs ağrısı kasık ağrısı 
Orası öyle tabiBu yolda herşey mübah bacım

İnsallah sendende mutlu bir haber alırız kuzusumYokk cidden ben ikinci yumurtlama olacak mi die cok merak ediyorum
Her ay oldugu gibi bu ay da cok ciddi belirtilerim vargöğüs ağrısı kasık ağrısı

InsAllah cnmİnsallah sendende mutlu bir haber alırız kuzusum
 hepimiz
 hepimizBahane değil elinde testle gelip hadi yap diyen bi kocam var çünkü şuana kadar yaptıgım testleri hep o yaptırdı ben beklemeyi tercih ediyorum negatif görme korkusu var bnde hemen bahaneci yaptın benideNe güzel bir bahane buldun kendine afferiinnnsanki ben bilmiyorum o heyecanı stresi kendi kendinize daha cok paniklemek icin yer aramayın ve söyle ona beni sevmesin sevmiyorda zaten

Kimse yok mu hazırlayacak cnmİnşallah geldim direk uzandım. Kalkıp yemek yemem lazım acıktım ama ona bile kalkasım yok

Yawww ben de Temmuz 2018de evlendim benimde bu ay olsun lütfenBenimde hcg 42.3 çıktı ama adetime 4gün var daha tekrar gidicem pazartesi gel dedi doktor inşallah yükselir canım bozma moralini hiiiiiçççç

Yok. Ailem den de uzakta kayınvalidemlerden de uzaktayım. Eşimin tayini çıktı Mersin e buraya geldik. Kimimiz kimsemiz yokKimse yok mu hazırlayacak cnm

. Eşim de nöbette
. Eşim de nöbette