Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben bugün çok çok yoruldum 6 saat durmadan ayaktaydım. Dolap geldi sınıflara ve malzemeleri yerleştirdik. Eve geldim sol kasığım ve belim çok ağrıyor. Bir şey olmaz değil mi 😔😔😔😢. Ben keseyi görmeden ailelere söylemek istemedim onlarda umutlanmasın diye. Sol kasığımda acı bir batma var😔

Yooo cidden koyuluk olsa gebelik ihtimali de gelecek ama ben bu ay bastan beri diorum ikinci yumurtlama olacaki die hqtirlarsan gerçekten cok erken oldu cunki pik hcg de yapmıyorum farkındaysan 😁😉
O niyetle yapmıyorsan seviyorum seni bebegim afferin benim cicegime🤣🥰😍😍😘😘

Ya ben bugün çok çok yoruldum 6 saat durmadan ayaktaydım. Dolap geldi sınıflara ve malzemeleri yerleştirdik. Eve geldim sol kasığım ve belim çok ağrıyor. Bir şey olmaz değil mi 😔😔😔😢. Ben keseyi görmeden ailelere söylemek istemedim onlarda umutlanmasın diye. Sol kasığımda acı bir batma var😔
Dinlen cnm bol bol Allahın izniyle bişey olmaz inşallah ya

Öle şeyler işte 😀 herkes erken dedi ama merak işte kuzu napalım 😊 ben yapmamda eşim zorla yaptırırsa şaşmam 😀😀
Ne güzel bir bahane buldun kendine afferiinnn🤦‍♀️👏👏🥴 sanki ben bilmiyorum o heyecanı stresi kendi kendinize daha cok paniklemek icin yer aramayın ve söyle ona beni sevmesin sevmiyorda zaten😑 sevse ölümü gör dememi göz ardı etmezdi.

Ne güzel bir bahane buldun kendine afferiinnn🤦‍♀️👏👏🥴 sanki ben bilmiyorum o heyecanı stresi kendi kendinize daha cok paniklemek icin yer aramayın ve söyle ona beni sevmesin sevmiyorda zaten😑 sevse ölümü gör dememi göz ardı etmezdi.
Parmagini yerim senniiinn

image.webp

Gözümde masterchefde aklimda sizde😂❤️

Bahane değil elinde testle gelip hadi yap diyen bi kocam var çünkü şuana kadar yaptıgım testleri hep o yaptırdı ben beklemeyi tercih ediyorum negatif görme korkusu var bnde hemen bahaneci yaptın benide 😪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X