Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdin mi kanYok bende olmadi ama bikac gun sonra iliski sirasinda agri cektim bildigin kramp giriyodu
Tamam canım dısarı cıkarsam alırım bir test haber veririm. Teyzende benim gibi regl günlerindemi yasadıki lekelenmelerini?günaydın kızlaaar napıyosunuz
N Nana Ana ya bi test yapsana gerçekten benim teyzemde aylarca böyle leke yaşayıp öğrenmişti hamileliğini
L Loriklorik bir daha ne zaman yapacaksın kuzum test
bende bugün sabah trafikte çok sinirlendim kızlar yaa
resmen kasıklarıma deli gibi ağrı girdi
yani stres de çok etkiliyor aslında olmuyorsa benim kesin bundan olmuyordur
Tmm canim saolEvet canım çatlamış bugün ve yarın ilişki olmalı
Verdim kuzucumVerdin mi kan
Masalllah masalllaaahhhhhVerdim kuzucum
En son 8 eylulde oldum 10 eylulde bitti bitanem adet duzensizligim oldugu icin bilmiyorum kiMasalllah masalllaaahhhhhkac gun geçti batin uzerinden
MasAllah cnm sağlıkla ilerlesin inşAllahVerdim kuzucum
İnsallah canim tesekkur ederimMasAllah cnm sağlıkla ilerlesin inşAllah
Masallah cok iyi ama degerin saglikla gelsinnnEn son 8 eylulde oldum 10 eylulde bitti bitanem adet duzensizligim oldugu icin bilmiyorum ki![]()
İyi mi gercektenMasallah cok iyi ama degerin saglikla gelsinnn![]()
Cok iyi kiz maslalah insallah ben de bu degerleri görürümİyi mi gercektenyaaa insallah
Darisi basina bitanemm ♥
İnsallah bitanemm insallahCok iyi kiz maslalah insallah ben de bu degerleri görürüm![]()
InsAllahCok iyi kiz maslalah insallah ben de bu degerleri görürüm![]()
Çok iyi kuzu pazartesi randevu al keseyi görürsünVerdim kuzucum
İnsallah bitanemmÇok iyi kuzu pazartesi randevu al keseyi görürsün
Su alimini 2 saat oncesinde kesiyosun dimi tatlimDünle bugünün ovu testi diğerlerini attım
Evet normalde bi saat diolar ama ben iki saati bulduruyomSu alimini 2 saat oncesinde kesiyosun dimi tatlim![]()