Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çifter diyor yine yaa 😀 adı üstünde taş bebeğim 52 kilo kadınım iki bebeği nasıl taşıyayım insafsız 😀😀 sana versin Allahım çifter. Eniştenin bele bişey olmaz zaten benimki ağrıyor hep 😂
O latifeydi bebeğim tek olsun sağlıklı olsun 😊kız çok zayıfsın ya sen boy kaç 😊 amin amin versin ben isterim 😀 kız onu sana demiştim zaten 😀

Kızlar boşuna bakmayın saçma sapan bir konuymuş keşke yazmasaymış banlananlar yani ilgi çekmek isteyen çocuklar gibi bu konu sahipleri, hiçbir şey yazmayacaksın ki rezil olup gitsin cins yaa, ben de kız evlat büyütüyorum valla korkuyorum yeni nesilden..

O latifeydi bebeğim tek olsun sağlıklı olsun 😊kız çok zayıfsın ya sen boy kaç 😊 amin amin versin ben isterim 😀 kız onu sana demiştim zaten 😀
1.64 boy canım kısa da değilim ama bu kilo almış halim 48 kiloydum 😀 metabolizmam hızlı yiyip de alamayanlardan ben 😀

Canım bu ay ovü yapmıyorum da geçtiğimiz iki ay yaptım birinde 11. birinde 14. Gün pik gördüm ama gebelik olmadı doktora gittim hormonlar da normal çıktı takviye ilaç verdi, eşime de ben pharmaton almıştım iki güne bir deneyeceğiz yine, ovü testi beni geriyor biraz bugün 10. Gün iki gündür uzayan akıntı ve bel ağrım var bakalım tutturabilecek miyiz bu ay ☺

Anladım canm tutturursunuz insAllahhhh 🤲
Benimde 14. gün bugün 10 tane ovu testi var elimde de hiç yapasım gelmiyo artık bıkmışım resmen 🤭🙂

Aman kuzu nokta koysan banlanırsın sakın ha 😀 aynen öle bana bu kk çoğu şey normal gelmiyor herkes gayet doğal karşılıyor ben elhamdülillah cahil olmaktan memnunum eski kafalı olmaktan memnunum diyorum 😊

Aynen valla katılıyorum bize ters olan şeyler bizi eski kafalı olarak gösteriyorsa bende memnunum hâlimden herşey zamanında olması gerek bencede 🙂

1.64 boy canım kısa da değilim ama bu kilo almış halim 48 kiloydum 😀 metabolizmam hızlı yiyip de alamayanlardan ben 😀

Ay bende öyle bende bazen kilo alamamak bile sinir bozucu bence benim için günde 1 2 ekmek yerim ama tık yok yediğim gibi geri gidiyo 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X