Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O latifeydi bebeğim tek olsun sağlıklı olsunÇifter diyor yine yaaadı üstünde taş bebeğim 52 kilo kadınım iki bebeği nasıl taşıyayım insafsız
sana versin Allahım çifter. Eniştenin bele bişey olmaz zaten benimki ağrıyor hep
![]()
Tamm gordum :)Link attım canım şimdi bak
Ay gördüm baya sıkıntılı muhabbetler dönmüş. Fasulye annesi baya atarlanmış'Anlaşılır mı' böyle bişeydi cnm
Okudum canım herkes banlanmış resmen
Bnde şok oldumAy gördüm baya sıkıntılı muhabbetler dönmüş. Fasulye annesi baya atarlanmışşaşırdım
1.64 boy canım kısa da değilim ama bu kilo almış halim 48 kiloydumO latifeydi bebeğim tek olsun sağlıklı olsunkız çok zayıfsın ya sen boy kaç
amin amin versin ben isterim
kız onu sana demiştim zaten
![]()
En sevmediğim tip1.64 boy canım kısa da değilim ama bu kilo almış halim 48 kiloydummetabolizmam hızlı yiyip de alamayanlardan ben
![]()
Aynen keşke bulaşmasaydı sakşn olsaydıBnde şok oldumgebelik hormonları barut o ateşle yanaşmayın
![]()
İmşallah canımmmlink atmayı denerim canım bilmiorum
Hadi hayırlısı ya insAllah bende guzel haberler alırım
Canım konu hangi başlıkta merak ettim yaaa![]()
KeşkeAynen keşke bulaşmasaydı sakşn olsaydıbanlanınca kaç gün sonra girebiliyor
Canım bu ay ovü yapmıyorum da geçtiğimiz iki ay yaptım birinde 11. birinde 14. Gün pik gördüm ama gebelik olmadı doktora gittim hormonlar da normal çıktı takviye ilaç verdi, eşime de ben pharmaton almıştım iki güne bir deneyeceğiz yine, ovü testi beni geriyor biraz bugün 10. Gün iki gündür uzayan akıntı ve bel ağrım var bakalım tutturabilecek miyiz bu ay ☺
Aman kuzu nokta koysan banlanırsın sakın haaynen öle bana bu kk çoğu şey normal gelmiyor herkes gayet doğal karşılıyor ben elhamdülillah cahil olmaktan memnunum eski kafalı olmaktan memnunum diyorum
![]()
Ben hala bulamadim konuyu yaa :/
Aynen öyle kuzu zamanında olması daha özelAynen valla katılıyorum bize ters olan şeyler bizi eski kafalı olarak gösteriyorsa bende memnunum hâlimden herşey zamanında olması gerek bencede![]()
O latifeydi bebeğim tek olsun sağlıklı olsunkız çok zayıfsın ya sen boy kaç
amin amin versin ben isterim
kız onu sana demiştim zaten
![]()
Okudum canım şaşırdım bayaSizce anlaşılırmı? Diye konu canm bende meraktan baktim![]()
1.64 boy canım kısa da değilim ama bu kilo almış halim 48 kiloydummetabolizmam hızlı yiyip de alamayanlardan ben
![]()