Kimininsallah ciceklerarada 1kisinn lafıınımı yapıyosun minik esslem
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimininsallah ciceklerarada 1kisinn lafıınımı yapıyosun minik esslem
![]()
Amin kuzum kasıklarımda hareketlenme kasılma sızlama var tuvaletten çıkamıyorum bide kaldı 7 günEvt yaaa. Cok degisik bi hismis gercktn. Tiksinerim yavastan gecince endiselnmistm. Cok guzl yerlesmis deynce dr icim icime sigmadi
Amiiiinnn yavrm amiiiinnn. Senn ki de sıkıca tutunsn inslllhh. Durumun nasil
Ben de duydum tutunmasi icin . Adam ole deyince sasrdim. Belki ikisi icin de oluodur. Bilemedim ki![]()
Kız aramızda 1 bebenin lafı mı olurBen diyorum 9 sen diyorsun 10![]()
Daha yeni oldgu icin yersin. Onu takma hic. Harektlilik olmasi da ii bence. Her sey guzl gidio Allhn iznyleAmin kuzum kasıklarımda hareketlenme kasılma sızlama var tuvaletten çıkamıyorum bide kaldı 7 gün
Valla 10 gündür yiyiyorum bi tırstım
Maşallah canım darısı bana inşallah ve bir an önce isteyen tüm arkadaşlarımıza Rabbim bu anı yaşatsınGittim geldim cok sukur . Doktor cok guzl yerlesmis. Gayet ii dedi. Yine ayni devlt hastnesine gittim. Bu sefer hemen gorundu sipa cok sukur. Sjmdi yeni yeni idrak ediorm varligini desem yeridir.icim oyle rahatldi ki kizlr anlatamam. Tam bebek tipini almisti
Rabbimz sizlere de bi an once nasip etsin.
Eki Görüntüle 2543764
Birkaç saate belli olur zaten adetse gelir değilse gelmezSimdi bir daha baktim yok bisey sadece peceteye geliyor kahverengi sildikce
Ay kuzum agzın bal yesin inşallah ya inşallahDaha yeni oldgu icin yersin. Onu takma hic. Harektlilik olmasi da ii bence. Her sey guzl gidio Allhn iznylemasllh diyelm
Birkaç saate belli olur zaten adetse gelir değilse gelmez![]()
Tutma gerçekten çok sıkıntı çok etkiliyor idrar tutmaNormalde tutatim bundan sonra tutmam ya
Ekmeği artır kız sen de çok zayıfmışsınEkmek hayattir felan diyomusum45 ben
![]()
Usengecim aslinda baska biseyden degilTutma gerçekten çok sıkıntı çok etkiliyor idrar tutma
Saolasn cnm. Senn de sknti olmicak insllhMaşallah canım darısı bana inşallah ve bir an önce isteyen tüm arkadaşlarımıza Rabbim bu anı yaşatsın![]()
Senn de canisiiAy kuzum agzın bal yesin inşallah ya inşallah
MasAllah cnm ya cok guzel Rabbim sağlıkla kucağına aldrsnGittim geldim cok sukur . Doktor cok guzl yerlesmis. Gayet ii dedi. Yine ayni devlt hastnesine gittim. Bu sefer hemen gorundu sipa cok sukur. Sjmdi yeni yeni idrak ediorm varligini desem yeridir.icim oyle rahatldi ki kizlr anlatamam. Tam bebek tipini almisti
Rabbimz sizlere de bi an once nasip etsin.
Eki Görüntüle 2543764
Beni anlayan biri daha gel alnından öpem seniBu topiği seviyorum herkes aynı dilden konuşuyor hepimiz birbirimize güzel motivasyon için destek veriyoruzbunda sıkıntı yokta birşeyler ters gidince güzel motivasyonlu destekle dolan içimizin çöküşü daha büyük olmuyor mu sizce?
![]()
Saolasn cnm amin inslh ❤MasAllah cnm ya cok guzel Rabbim sağlıkla kucağına aldrsn
Bende öyleydim buay canımKızlar ben bu ay çok garibim ya sanki önce ki gibi bi isteğim yok yumurtlama günümü hissettiğim halde ilişki falan olmadı neden bilmiyorum bu ay çok saldım kendimi sizede böyle oluyormu bir süre sonra hevesi azalıyor sanki insanın ki ben 6. Ayımdayım kendimi nedense yorgun hissediyorum kafa olarak
Aynenngelmezse benimdie
![]()
Aynen ya geçmiyor vallaSaolasn cnm. Senn de sknti olmicak insllhama ilk zmnlr zamn gecmio resmen yaa.
Senn de canisii![]()