• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evt yaaa. Cok degisik bi hismis gercktn. Tiksinerim yavastan gecince endiselnmistm. Cok guzl yerlesmis deynce dr icim icime sigmadi

Amiiiinnn yavrm amiiiinnn. Senn ki de sıkıca tutunsn inslllhh. Durumun nasil

Ben de duydum tutunmasi icin . Adam ole deyince sasrdim. Belki ikisi icin de oluodur. Bilemedim ki🤔
Amin kuzum kasıklarımda hareketlenme kasılma sızlama var tuvaletten çıkamıyorum bide kaldı 7 gün

Valla 10 gündür yiyiyorum bi tırstım

Amin kuzum kasıklarımda hareketlenme kasılma sızlama var tuvaletten çıkamıyorum bide kaldı 7 gün

Valla 10 gündür yiyiyorum bi tırstım
Daha yeni oldgu icin yersin. Onu takma hic. Harektlilik olmasi da ii bence. Her sey guzl gidio Allhn iznyle 😊 masllh diyelm

Gittim geldim cok sukur . Doktor cok guzl yerlesmis. Gayet ii dedi. Yine ayni devlt hastnesine gittim. Bu sefer hemen gorundu sipa cok sukur. Sjmdi yeni yeni idrak ediorm varligini desem yeridir. 😍 icim oyle rahatldi ki kizlr anlatamam. Tam bebek tipini almisti 😊Rabbimz sizlere de bi an once nasip etsin.
Eki Görüntüle 2543764
Maşallah canım darısı bana inşallah ve bir an önce isteyen tüm arkadaşlarımıza Rabbim bu anı yaşatsın🙏🙏🙏🤲🤲🤲🥰🥰🥰

Gittim geldim cok sukur . Doktor cok guzl yerlesmis. Gayet ii dedi. Yine ayni devlt hastnesine gittim. Bu sefer hemen gorundu sipa cok sukur. Sjmdi yeni yeni idrak ediorm varligini desem yeridir. 😍 icim oyle rahatldi ki kizlr anlatamam. Tam bebek tipini almisti 😊Rabbimz sizlere de bi an once nasip etsin.
Eki Görüntüle 2543764
MasAllah cnm ya cok guzel Rabbim sağlıkla kucağına aldrsn

Bu topiği seviyorum herkes aynı dilden konuşuyor hepimiz birbirimize güzel motivasyon için destek veriyoruz 👍 bunda sıkıntı yokta birşeyler ters gidince güzel motivasyonlu destekle dolan içimizin çöküşü daha büyük olmuyor mu sizce? :110:
Beni anlayan biri daha gel alnından öpem seni😘😘😘😘😘

Kızlar ben bu ay çok garibim ya sanki önce ki gibi bi isteğim yok yumurtlama günümü hissettiğim halde ilişki falan olmadı neden bilmiyorum bu ay çok saldım kendimi sizede böyle oluyormu bir süre sonra hevesi azalıyor sanki insanın ki ben 6. Ayımdayım kendimi nedense yorgun hissediyorum kafa olarak
Bende öyleydim buay canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X