• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak canım kendimden örnek veriyim bende eylül ayını salmıştım ki yumurtlama takibi bile yapmadım ilişki oldu hemen kalktım duşa girdim işte beklemediğin anda geliyorya zaten hep o yüzden akışına bırak..doktorlar bile diyor psikoloji çok etkiliyor diye
Evet gerçekten öyle benim psikolojimin etkilediğine eminim yani belirti bile aramıyorum bata kaç gün var ona bile bakmıyorum galiba kafamdan atmaya başladım

işte o saydıklarını sevmiyorum 😑 Her gittiğim doktora soruyorum kilom gebeliğe engel midir yada sorun olur mu diye engel değil ama sorun kısmı gebelik sonrasında belli olur ki fazla kiloda sorun olabiliyo ama zayıf kiloda çoğul gebelik genelde sorun olabiliyo bünyeden dolayı dediler valla o konudan dolayı da icim rahat gibi ama bilmiyorum 🤷‍♀️🙂
Yoo çok büyük bir engel değil bence çünkü ben 6 yıl önce kızıma yine 47 ile hamile kaldım bulantılardan 43e düştüm ve 57 ile doğurdum hiçbir sıkıntı olmadı emzirirken yine düştüm 47ye 😀 benim favori kilom 47ymiş o zamanlar 😀 aşırı zayıflık ve aşırı kilonun az da olsa etkisi varmış sanırım

Atsana ovu testini gerçi hcgyle eşit koyulukta ilerleyen de olabiliyormud

15706157257185277253186708803317.webp
Ikisini de ayni anda yaptim 🤣

Yoo çok büyük bir engel değil bence çünkü ben 6 yıl önce kızıma yine 47 ile hamile kaldım bulantılardan 43e düştüm ve 57 ile doğurdum hiçbir sıkıntı olmadı emzirirken yine düştüm 47ye 😀 benim favori kilom 47ymiş o zamanlar 😀 aşırı zayıflık ve aşırı kilonun az da olsa etkisi varmış sanırım

Bizde bide genetik yani halam da diyo 44 46 ile hamile kaldim diye biçok kişi duydum 40 45 kilo arasında hamile kaldığını amcamın kızı 40 42 kilolardaydı ilk çocuğunda ve ilk aydan yada 2. aydan hamile kalmıştı 😆 Bilmiyorum valla ama bildiğim bisey var Rabbim nasip ettikten sonra senin neyin olursa olsun nasip oluyo, nasip olmıycaksa da afedersin kendini yırt yine olmuyo 🤷‍♀️

Bizde bide genetik yani halam da diyo 44 46 ile hamile kaldim diye biçok kişi duydum 40 45 kilo arasında hamile kaldığını amcamın kızı 40 42 kilolardaydı ilk çocuğunda ve ilk aydan yada 2. aydan hamile kalmıştı 😆 Bilmiyorum valla ama bildiğim bisey var Rabbim nasip ettikten sonra senin neyin olursa olsun nasip oluyo, nasip olmıycaksa da afedersin kendini yırt yine olmuyo 🤷‍♀️
Aynen öyle canım, nasibi olan bebek her türlü geliyor zaten 🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X