- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
L
Loriklorik
kız tam anlat ne diyon?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gerçekten öyle benim psikolojimin etkilediğine eminim yani belirti bile aramıyorum bata kaç gün var ona bile bakmıyorum galiba kafamdan atmaya başladımBak canım kendimden örnek veriyim bende eylül ayını salmıştım ki yumurtlama takibi bile yapmadım ilişki oldu hemen kalktım duşa girdim işte beklemediğin anda geliyorya zaten hep o yüzden akışına bırak..doktorlar bile diyor psikoloji çok etkiliyor diye
Allh razi olsn cnm. Rabbim sana d nasip etsn en yakn zmnda
Yoo çok büyük bir engel değil bence çünkü ben 6 yıl önce kızıma yine 47 ile hamile kaldım bulantılardan 43e düştüm ve 57 ile doğurdum hiçbir sıkıntı olmadı emzirirken yine düştüm 47yeişte o saydıklarını sevmiyorumHer gittiğim doktora soruyorum kilom gebeliğe engel midir yada sorun olur mu diye engel değil ama sorun kısmı gebelik sonrasında belli olur ki fazla kiloda sorun olabiliyo ama zayıf kiloda çoğul gebelik genelde sorun olabiliyo bünyeden dolayı dediler valla o konudan dolayı da icim rahat gibi ama bilmiyorum
![]()
Hadi yaaCok cok silik bir cizgi var
Geliyor devami evet su an baktim
Sonucumi yarin ogrenecektim ki nasip olmadan geliyor
Biri daha silik sanki çok tuhaf
Sanki ustte ki bozuk yaa. C cizgisinin kendine hayri yok.
Cok cok silik bir cizgi var
Geliyor devami evet su an baktim
Sonucumi yarin ogrenecektim ki nasip olmadan geliyor
Evet lh trestikız bu lh testi
Aklima geldikce ediorm size. Insllh dua kapim aciktirAyy ağzın bal yesinHamişin duası kabul olurmuş zaten şuan da tam zamanıdır inşallah da kabul olmuştur
❤❤
Yoo çok büyük bir engel değil bence çünkü ben 6 yıl önce kızıma yine 47 ile hamile kaldım bulantılardan 43e düştüm ve 57 ile doğurdum hiçbir sıkıntı olmadı emzirirken yine düştüm 47yebenim favori kilom 47ymiş o zamanlar
aşırı zayıflık ve aşırı kilonun az da olsa etkisi varmış sanırım
Aklima geldikce ediorm size. Insllh dua kapim aciktir
Aynen öyle canım, nasibi olan bebek her türlü geliyor zatenBizde bide genetik yani halam da diyo 44 46 ile hamile kaldim diye biçok kişi duydum 40 45 kilo arasında hamile kaldığını amcamın kızı 40 42 kilolardaydı ilk çocuğunda ve ilk aydan yada 2. aydan hamile kalmıştıBilmiyorum valla ama bildiğim bisey var Rabbim nasip ettikten sonra senin neyin olursa olsun nasip oluyo, nasip olmıycaksa da afedersin kendini yırt yine olmuyo
![]()
Aynen öyle canım, nasibi olan bebek her türlü geliyor zaten![]()
Yaa kirmiziys mi dönmüş hayırlıs canım ya bak değilmiş adetin gecikmedi en azındanEvet asilamam tutmamis . Bu ay da gitti![]()
Hayirlisi olsun ..Yaa kirmiziys mi dönmüş hayırlıs canım ya bak değilmiş adetin gecikmedi en azından![]()