• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,

Ocak gibi bizde bebek çalışmalara başlıcaz inşallah :) şimdi doktora gittiğimde folik asite başlattı 3 ay kullanmamı söyledi umarım 2020 şanslı gelir bize Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

kızlar yazı yazıyrum müşteri gelince kafamı havaya kaldırdım başım döndü kısa süreceliğine ve kahve içtim midem hafif bulanıyor offf çok heyecan bastı beni yaaa

Merhaba,

Ocak gibi bizde bebek çalışmalara başlıcaz inşallah :) şimdi doktora gittiğimde folik asite başlattı 3 ay kullanmamı söyledi umarım 2020 şanslı gelir bize Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Merhaba canım amin inşallah 2020 de hepimize anne olmak nasip olur 🤗 folik asit ten dolayı mı ocakta başlıyorsun canım

Bu arada en son 8. De cikan degerim 521.2 ydi. Dunku tahlilim 1374 sizce normal mi 🙄

Eklentiler

• 08C3708C-5BD6-4F5E-A821-1CF0F47ABEE3.webp
    08C3708C-5BD6-4F5E-A821-1CF0F47ABEE3.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar noldu kadınlar kulübüne ya, dünden beri yeni kendine gelmiş 😀 ben çok yorgunum ama neyse ki bugün cuma , yaşasın cuma cumartesi pazar 😀😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X