- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
Allah ıslah etsin ya ne diyelimKendisi ölse oglu ölse bosandıgı kocasının ilk esinden cocuguna malının kalmasını istemiyormus
Ben ölecem cocugum ölecek dünya malında gözüm kalacak ne enteresan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah ıslah etsin ya ne diyelimKendisi ölse oglu ölse bosandıgı kocasının ilk esinden cocuguna malının kalmasını istemiyormus
Ben ölecem cocugum ölecek dünya malında gözüm kalacak ne enteresan![]()
Allah hepsine hidayet versin balam ne diyelşmKizzz bosverrr millet gercekten sasirmis artik ben anladim bunu kim normal hayatta nasil olmak istiyosa burda oyle yasiyo hepsi prenses hepsi mukemmel gercekleri soyleyince biz kotu kizcokta tin
![]()
Amin canımmmmAllah ıslah etsin ya ne diyelim
sadece kasığımda bi acı var kuzumherhangi bir değişiklik varmı canım peki
Merhaba canım amin inşallah 2020 de hepimize anne olmak nasip olurMerhaba,
Ocak gibi bizde bebek çalışmalara başlıcaz inşallah :) şimdi doktora gittiğimde folik asite başlattı 3 ay kullanmamı söyledi umarım 2020 şanslı gelir bize Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bence çok iyi :) bizede inş gösterir o günleri allahım :)Bu arada en son 8. De cikan degerim 521.2 ydi. Dunku tahlilim 1374 sizce normal mi![]()
İnsallah balim insallahBence çok iyi :) bizede inş gösterir o günleri allahım :)
Canım adetin bittikten sonra başlıcaksın hergün yapcan işte genelde 12-4 arası yapın diyolarCiceklerim ovü testi siparislerim geldi
Bu kör cahili aydınlatın lütfen nasıl yapacam neye dikkat edecem falan falan iste![]()
Test yapsana canımkızlar yazı yazıyrum müşteri gelince kafamı havaya kaldırdım başım döndü kısa süreceliğine ve kahve içtim midem hafif bulanıyor offf çok heyecan bastı beni yaaa
ay aynen yemiş yaaNana nereye gitti ban mı yedi![]()
Merhaba canım amin inşallah 2020 de hepimize anne olmak nasip olurfolik asit ten dolayı mı ocakta başlıyorsun canım
8 Günüm var canım erken daha yoksa yapardımTest yapsana canım
ne dedide ban yedi yaaaay aynen yemiş yaa
ne yazdıki bakalım bir
Bulursan burayada at canımay aynen yemiş yaa
ne yazdıki bakalım bir