• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah ilk idrarla yapma. Gün içinde genelde 16:00-18:00 arası öneriliyor 2 saat öncesinde sıvı alımını bırak. Pik görene kadar 1 gu bile aksatma ki bazen yumurtlama 1 gün sürebiliyo ve kaçırmış olma ihtimalin olur. Adet biter bitmez başla bence genelde adeti düzenli olanlar için bittikten 5 gün sonra, düzensizliği olan için 2 yada 3. gün sonra başla diyolar. Ve instagram kullanıyorsan (ki kullanırsın bence 😜😂) birgebeningunlugu diye sayfa var ordaki ablaya at test yaptıkça mutlaka dönüş yapıyo onunla bi çok kişi hamile kaldı.
Ben artık bıraktım, yoruldum :KK43: Elimde 10 ovu var ama bedenimde yorulmuş ki hiç elim bile gitmiyo 🤗😇
Aynen canım o sayfadan bende aldım ovu testi yardımcı oldu baya inş bu ay olmustur😍

Yaa ovuyla mı kaldın ne güzeeelll 🙏
Ne zaman yapmaya başladın neden 10 gün kullandın hemen pik mi gördün ve ne kadar degerlendirdin 🙂
Kiz ben 8inde adet oldum 10 unda bitti 14.de ovulasyona basladim 18. De pik oldu 18-19-20-21 ust uste yaptik biz 22sinde sonuncuyu yaptim sonra kocama kustum yok sana cocuk dedim barisincada grip oldum zaten grip oldugumda hamismisim 😂😂

Kiz ben 8inde adet oldum 10 unda bitti 14.de ovulasyona basladim 18. De pik oldu 18-19-20-21 ust uste yaptik biz 22sinde sonuncuyu yaptim sonra kocama kustum yok sana cocuk dedim barisincada grip oldum zaten grip oldugumda hamismisim 😂😂
Ay cidden mi hamilelikten önce mi grip mi oldun canım yani öğrenmeden

Belli olmaz o zaman csnm gebelik de olabilir ki inşallah geceliktir 🙏🤗 Yinede adet gününe kadar devam et bence teste 🙂
Öyle yapacağım. 😊 Ama gebelik konusunda umudum yok ya kahverengi akıntı geldi mi olay bitmiş oluyor benim için. Yine de hayırlısı.

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

❤ Totem ❤

🐞 Ekim 🐞
@Matrakhatun bat 11
@Antoryum123 bat 13
@Kedi sever bat 14
Artemissisipi Artemissisipi bat 16
N Nana Ana bat 17
sosmivida sosmivida bat 17
@Eslem91 bat 17
@rosebatum bat 18
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@Zekta bat 19
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
Umutumut82 Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
@NisanCicek bat 23
@Sibelll16 bat 26
@15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
@Feminas bat 26
Beklemekseni Beklemekseni bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31

💃 Kasım 💃
@cileklilimonata bat 2
@Loriklorik bat 5
@Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@eylem91 bat 26

🤱 Beybililerimiz 🤱
@tiktaktok sat 1 Ey🤰
@Deryakadir sat 4 Ek 🤰
@Babyandmom sat 6 Ag🤰
Memeli Mestan Memeli Mestan sat 8 Ek 🤰
M Melegim15 sat 8 Ek 🤰
@Martilikiz07 sat 9 Ey 🤰
@Seval2321 sat 11 Ey 🤰
@nurguull sat 11 Ek 🤰
@hayalinizle sat 12 Ag 🤰
@Emine Hatayli sat 19 Ag 🤰
@Fatma KTL sat 20 Ag 🤰
@mervecancan sat 20 Te 🤰
@Icebergsss sat 20 Ey
@Caghla_29 sat 23 Ag🤰
@emine1115ygt sat 23 Ag 🤰
@Gncgztc sat 24 Ag 🤰
@beren20 sat 24 Ey 🤰
@Sumeyyee__ sat 26 Ag 🤰
@Dorothyy sat 26 Ey 🤰
@Lepistesb sat 28 Ag🤰
@Ftskrcm sat 30 Ag🤰
@zambak189 sat 30 Ag 🤰
Totem deki bütün anne olmak isteyen arkadaşlara Meryem suresi okudum. 100 tane Rabbi hebli mines salihin okudum. Tek tek ismi okuyup Rabbimden hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etmesini istedim🙏🙏
Hamile arkadaşlara da tek tek dua ettim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah. Doğacak bebeklerin Salih Saliha kullardan olmasını istedim🙏🙏🙏 Allah kabul etsin 🙏💕 💕💕💕💕

Aynen canim hamileymisim grip ilaci kullanirken igne vuruldum o yuzden dusuk tehlikesi var %50 ihtimal dediler 😔 moralim cok bozuldu ama daha iyiyim 😍
Hadi yaa kötü düşünme inş yolunda gidicek herşey🙏🥰 ay bir sitede şey okumustum galiba doğru bazı kişiler hamileliğini öğrenmeden önce grip olurlarmış direnç düşermiş galiba 😂 ve suanda bende bugun grip oldum burnum durmuyo 😂😂

Totem deki bütün anne olmak isteyen arkadaşlara Meryem suresi okudum. 100 tane Rabbi hebli mines salihin okudum. Tek tek ismi okuyup Rabbimden hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etmesini istedim🙏🙏
Hamile arkadaşlara da tek tek dua ettim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah. Doğacak bebeklerin Salih Saliha kullardan olmasını istedim🙏🙏🙏 Allah kabul etsin 🙏💕 💕💕💕💕
Allah razı olsun. Duygulandım. :KK61: :KK61: :KK61:

Kuzular bugun reglinin 18.günü ovulasyon testim negatif yumurtlama yok hic belirti falanda yok :KK42:
20191011_170858.webp

Allah kabul etsin inşallah ❤❤

Kuzular bugun reglinin 18.günü ovulasyon testim negatif yumurtlama yok hic belirti falanda yok :KK42: Eki Görüntüle 2544394
Her ay geç mi yumurtluyorsun acaba. Ben reglin 30.günü yumurtlamayı gördüm. Benim regl döngüm 33-35 arası yani ben 3 4 gün sonra regl olmayı beklerken daha yeni yumurtluyordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X