• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her ay geç mi yumurtluyorsun acaba. Ben reglin 30.günü yumurtlamayı gördüm. Benim regl döngüm 33-35 arası yani ben 3 4 gün sonra regl olmayı beklerken daha yeni yumurtluyordum

Evet canim gecen ayda 26. günde yumurtladim . Acaba geç yumurtladigimdan mi olmuyor.

Doktorlar ihtimalleri konuşur Allah'ın izniyle hiç bir şey de olmaz. Sağlıkla kucağına alırsın 🙏😍
Adi doktor sikayet sitesinde sayfalarca sikayet var 6 aylik hamile bi kadini ameliyata alicakmis baska bi doktor gerek yok demis neler yapmis kadin neyse Allahtan o yorumlara denk geldim biraz daha iyiyim

Totem deki bütün anne olmak isteyen arkadaşlara Meryem suresi okudum. 100 tane Rabbi hebli mines salihin okudum. Tek tek ismi okuyup Rabbimden hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etmesini istedim🙏🙏
Hamile arkadaşlara da tek tek dua ettim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah. Doğacak bebeklerin Salih Saliha kullardan olmasını istedim🙏🙏🙏 Allah kabul etsin 🙏💕 💕💕💕💕
Amin amin Allah kabul etsin insallah, fazlasıyla sana muamele etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Adi doktor sikayet sitesinde sayfalarca sikayet var 6 aylik hamile bi kadini ameliyata alicakmis baska bi doktor gerek yok demis neler yapmis kadin neyse Allahtan o yorumlara denk geldim biraz daha iyiyim
İyi ya çok şükür ki onunla devam etmedin. Psikolojini bozardı. İyi bir doktor artır bul onunla devam et canım 😍

Bende ilk 5 ay korunduk 1 buçuk yılda istedik bende hep hastanelerdeydim bide iyi doktor bulmak da zor son gittiğim doktor tedaviyle kalmıştım ama o da nasip olmadı

Herhangi bi engel var mı peki canm istanbulda mısın bide. Gerçekten iyi bi doktor bulmak çok zor, inşAllah en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip olur 🙏🙏

Aynen canım o sayfadan bende aldım ovu testi yardımcı oldu baya inş bu ay olmustur😍

Ne güzel ya ben aylarca denedim olmadı 🤭🙂 Bıraktım artık ben kuzum ovu da yapmıyorum artik ve yapmadim gelisi guzel herşey, nasip olmayınca olmuyo napayım. Nasibi varsa gelir zaten yoksa da ben kendimi de yırtsam gelmiyor 🤷‍♀️

Ne güzel ya ben aylarca denedim olmadı 🤭🙂 Bıraktım artık ben kuzum ovu da yapmıyorum artik ve yapmadim gelisi guzel herşey, nasip olmayınca olmuyo napayım. Nasibi varsa gelir zaten yoksa da ben kendimi de yırtsam gelmiyor 🤷‍♀️
Haklısın canım herşey kısmett hayırlısını dilemek şazım🙏🥰

Kiz ben 8inde adet oldum 10 unda bitti 14.de ovulasyona basladim 18. De pik oldu 18-19-20-21 ust uste yaptik biz 22sinde sonuncuyu yaptim sonra kocama kustum yok sana cocuk dedim barisincada grip oldum zaten grip oldugumda hamismisim 😂😂

Olsun yinede güzel olmuş sonucu 4 5 gün üst üste iyi yapmışsınız valla benim adam hiç yapmaz öyle spermcikleri kıymetlidir azalırmış üst üste yaparsak 🤭😂😂

Yok geç yada erken olmakla alakası yok. Ben çok nadir 15. 18. günler yumurtalardım. Genelde geç yumurtalarım. En geç yumurtlamanın olduğu ay bu aydı çok güzel hamile kaldım 🙃

Cok sevindim canim rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah

Totem deki bütün anne olmak isteyen arkadaşlara Meryem suresi okudum. 100 tane Rabbi hebli mines salihin okudum. Tek tek ismi okuyup Rabbimden hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etmesini istedim🙏🙏
Hamile arkadaşlara da tek tek dua ettim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah. Doğacak bebeklerin Salih Saliha kullardan olmasını istedim🙏🙏🙏 Allah kabul etsin 🙏💕 💕💕💕💕

Oyy Allahh razı olsun ne güzel düşünmüş ve vakit ayırmışsın Rabbim gönlünden geçen ne varsa hayırlısıyla tez vakitte sana nasip etsin inşAllahhh 🤲🤲

Alakası yok bence yumurtlama zamanında ilişki olmassa olmuyordur

Oluyor hatta kac aydir regli ertesi gün asiri degerlendirdim. Gecen ay 12 iliski olmus ama bos oldu. Bu ayda regli bittiginden beri haftada en az 3 gün degerlendiriyorum. Nasip degilmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X