• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eylulse kiz ekimse erkek 😂😂😂

Eklentiler

• 22B91CBB-1C8D-4F83-AF18-34A17B3603B4.webp
    22B91CBB-1C8D-4F83-AF18-34A17B3603B4.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 27
Aynen canım ama ağrı yine girdi 1 saattir yoktu böyle değişik bir ağrı ya canım benim bat pek belli olmuyor ya düzensiz oldugu için mesela geçen ay 52.gün oldum
Hmm anladım canım inşAllah tutmuştur bu ay

Bu dogru okursa kk ya bi uye daha kazandiricam insallah 😂😂 beni secerseniz havuz yaptiricam 😂😂😂 balkon konusmasina dogru gidiyorum valla ♥️

Merhaba kızlar iki düşüğüm var bu üçüncü sorun kimse bilmiyor hamile kalabiliyorum ama 5haftadan sonra ilerlemiyor Çarşamba ilk testimi yaptım silik çıktı sonra koyulaştı ve bu öğlen yine silik çıktı yine düşük yapıyorum diye endişeleniyorum fotolara bir bakarmısınız
Bata kaç gün var, kan testi ver istersen.. kimyasal olabilir pıhtılaşma sorunu olabilir iki düşük varsa doktora gidip bazı testler yapılıyormuş sanırım

Sana edilecek en güzel dua bu diye düşünüyorum duamdasın her daim 😍

Ne güzel düşünüyosun sen öyle tam sevmelik 🤩 Bende sabırsızlıkla senin sonucu bekliyorum eşim bile soruyo ara da belli oldu mu arkadaşının diye daha su kadar var diyorum insAllah olmuştur banada söyle tamam mi diyo 🤩🤗😆

Ne güzel düşünüyosun sen öyle tam sevmelik 🤩 Bende sabırsızlıkla senin sonucu bekliyorum eşim bile soruyo ara da belli oldu mu arkadaşının diye daha su kadar var diyorum insAllah olmuştur banada söyle tamam mi diyo 🤩🤗😆
Dua etsin dua oda kimin duası kabul olur bilinmez 😀 bi tutsun seni ben götürcem serdara hemen peşime gebe kal diye 😀

Pcos için 15 gün soğan suyu kürü denesen? Yumurtalar için de incir ve havuç tükeysen? incir yumurta gelistiriyomus havuç da çatlamasına yardımcıymış. Yada direkt macun felan alsan 🤔
C-life diye bi macun var icinde kadınlara iyi gelen otlar var onu kullandım bi ara

Eee hangisi simdi 🙄

Eklentiler

• 68052A57-FA04-4830-BB2E-FE4240DB68EB.webp
    68052A57-FA04-4830-BB2E-FE4240DB68EB.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 13
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X