- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm anladım canım inşAllah tutmuştur bu ayAynen canım ama ağrı yine girdi 1 saattir yoktu böyle değişik bir ağrı ya canım benim bat pek belli olmuyor ya düzensiz oldugu için mesela geçen ay 52.gün oldum
Benimde kanim kaynadiSeni ısırırım minnoş ilk gün kaynadı kanım sana![]()
Bence de A şıkkısıEn son 8 eylulde hamile olan insan kisisi hangi ayda hamile kalmistir
A) eylul
B) ekim
C) yukaridakilerin hepsi
D)yukaridakilerin hicbiri
Onlara inanmıyorum ama ben kız diyorum ögretmenimEylulse kiz ekimse erkek![]()
Bata kaç gün var, kan testi ver istersen.. kimyasal olabilir pıhtılaşma sorunu olabilir iki düşük varsa doktora gidip bazı testler yapılıyormuş sanırımMerhaba kızlar iki düşüğüm var bu üçüncü sorun kimse bilmiyor hamile kalabiliyorum ama 5haftadan sonra ilerlemiyor Çarşamba ilk testimi yaptım silik çıktı sonra koyulaştı ve bu öğlen yine silik çıktı yine düşük yapıyorum diye endişeleniyorum fotolara bir bakarmısınız
Sana edilecek en güzel dua bu diye düşünüyorum duamdasın her daim![]()
Bende 6 eylül aynı gibiyiz Eylül oluyoBisey dicem ben 8 eylulde en son adet oldum ben eylulde mi hamile kaldim ekimde mi![]()
Sende ölesin güzellikBenimde kanim kaynadigenelde insan cok sevmem kocamdan da belli oldugu uzere
nadirsin bebegim
![]()
O zaman kiz geliyo bu teste goreBende 6 eylül aynı gibiyiz Eylül oluyo
Yok insan kisminda degil o zatenSende ölesin güzellikaman aman kocana olan aşkından istemem severken öldürürsün sonra beni mazallah
![]()
Dua etsin dua oda kimin duası kabul olur bilinmezNe güzel düşünüyosun sen öyle tam sevmelikBende sabırsızlıkla senin sonucu bekliyorum eşim bile soruyo ara da belli oldu mu arkadaşının diye daha su kadar var diyorum insAllah olmuştur banada söyle tamam mi diyo
![]()
Askere nereye gidecek canımYok cnm 20 gun![]()
Benimde kız çıktı eğer yanlışsa bu düzeni bozarızO zaman kiz geliyo bu teste gore![]()
Baska sitede dogum tarihini gun ay yil girdim oyle istedi onda da erkek cikti hangisi dogru ayolBenimde kız çıktı eğer yanlışsa bu düzeni bozarız![]()
Çok mutlu oldumYok insan kisminda degil o zatenseni insan kismindan seviyorum ayrisiniz yani
![]()
C-life diye bi macun var icinde kadınlara iyi gelen otlar var onu kullandım bi araPcos için 15 gün soğan suyu kürü denesen? Yumurtalar için de incir ve havuç tükeysen? incir yumurta gelistiriyomus havuç da çatlamasına yardımcıymış. Yada direkt macun felan alsan![]()