- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Sana mutlu olmak cok yakisiyo bebegimÇok mutlu oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana mutlu olmak cok yakisiyo bebegimÇok mutlu oldum![]()
Çin takvimine göre bakılcakBaska sitede dogum tarihini gun ay yil girdim oyle istedi onda da erkek cikti hangisi dogru ayol
Haaa o tablo gibi olandan bakiyoruzzzÇin takvimine göre bakılcak
Aman en iyisi inanmamak o zaman hiçbirine niye öyle oldu anlamadımEee hangisi simdi![]()
Evet ondan bakılıyor az önce yolladığını ilk defa gördümHaaa o tablo gibi olandan bakiyoruzzz
Rabbim beni sonucumlada mutlu etsin inşallah kuzucumSana mutlu olmak cok yakisiyo bebegim![]()
Ben anladim niye boyle oldugunu bi sitede 26 yasimda yazdim kiz cikti digerinde gun ay yil olarak yazdim erkek cikti cunku 26 yasimi doldurdum cin takvimine gore 27 yasimin icindeyim o yuzden erkek dediAman en iyisi inanmamak o zaman hiçbirine niye öyle oldu anlamadım![]()
Ayy insallaaaahh cok aminnnn yigenim gelicek daha denizlere goturcem ki onuuuRabbim beni sonucumlada mutlu etsin inşallah kuzucum
Yani sonuçBen anladim niye boyle oldugunu bi sitede 26 yasimda yazdim kiz cikti digerinde gun ay yil olarak yazdim erkek cikti cunku 26 yasimi doldurdum cin takvimine gore 27 yasimin icindeyim o yuzden erkek dedi![]()
Ayyy agzın bal yesin i şallah teyzesi inşallahAyy insallaaaahh cok aminnnn yigenim gelicek daha denizlere goturcem ki onuuu![]()
Hepimizin agzi bal yesin anacimAyyy agzın bal yesin i şallah teyzesi inşallah![]()
Bebeğim gözler kapanıyor öptüm seni ve fasulyeyi iyi geceler görüşürüzHepimizin agzi bal yesin anacim ♥![]()
Tamam canım doğru hesaplamışım o zamanÇatladıktan itibaren kuzu
İyi geceler bitanemmm bizde seni optukkkBebeğim gözler kapanıyor öptüm seni ve fasulyeyi iyi geceler görüşürüz![]()
Düşük tehlikesi olanlarda normalde ilişki yasak oluyorArtik hic yapmiyoruz doktora gidene kadar sahalardan cekildik![]()
Amin canimm hepimizin hakkinda hayirlisiiHayırlısı![]()
İnşallah canım yaaaHmm anladım canım inşAllah tutmuştur bu ay
Doktora bi gideyim de dusuk tehlikesi var mi yok mu bakalim bi bu kadin onune gelene dusuruceksin diyomus muayne bile etmiyomus bugun sikayetlerini okuduk ama biz yinede doktora gidene kadar girmicez ondan sonra doktor ne derse oDüşük tehlikesi olanlarda normalde ilişki yasak oluyor