• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay deme öyle kahrederim😱 buradayım artık😍
Oy massallah cok merak edip heyecanla bekliyorsun dimi kuzum rabbim yardımcın olsun insallah güzel sonuclarınıda göreceksin hic stres yapma ve dualarınada amiiiiiiiiiinn insallah diyorumm🥰🥰🥰😍😍😍😍😘😘

Bende cok merak ediyorum E Eslem91 takip ediyordu en son oda uzaklasmıs galiba grubumuzdan.

İnsallah olmazsın cicegim🥰
Netim yok cnm

İyiyim kuzum belirti olarak hicbirseyim yok gögüs agrılarım dısında acıyorlar cok🤣🤣 sen nasılsın minnak pipilin nasıl🥰 banlanmak güzel birsey buraya girememek kötüsü🤪🤪

Ben bile aldım cicegim sende basla🥰

Onun daha olmayan dötüsünü pipiisini yaaa👻😍😍 gözünüzaydın cicegim sonunda tutturdun🤩😅😂
Belkim belirtisiz olur 😊 Allh buyuk. Yapsin insllh bi suprz.
Valla ben de napim. Malum onumuz dgun 😀😀 kosturup duruyorz. Pipilm de ne halde Allh bilir artk 😊

Canim asilama sperm kalitesi cok düsük olanlarda fark ediyor aslinda... sperm kalitesi iyi olanlarda normal iliski ile arasinda fark yok bence. Tabi herseye bir vesile lazim deniyoruz hepsini. Bende aralik ayinda tekrar esime test yaptirican eger yeterli degilse belki bende asilama düsünürüm.

Geldim cicegimmmmm banım kalktı geldiiimm🤩🤩 lorik karar almıs uzaklasmıs öyle duydum👀🤨 napıyorsun kuzum😚😚

Hosbuldum cicegimmm cok rahattım o andada 🤣🤪 kimse buraya girmeyince sıkıntıdan gidip yorum yapıyorum siz aktif katılım yapınki bende banlanmayayım👻🤩

😂😂😂😂😂😂😂

Göreceksiiiiiiiiiiiiinnnnnnn🥰🥰🥰🥰

Kesesini yirim🤩
Oyyy kuşummmm Bence çok saçma bir nedenden banlamışlar millet birbirine hakaret ediyor neler diyorlar onlara bişey yok benim nanacımdan ne istediler 😭😘

Ay deme öyle kahrederim😱 buradayım artık😍
Oy massallah cok merak edip heyecanla bekliyorsun dimi kuzum rabbim yardımcın olsun insallah güzel sonuclarınıda göreceksin hic stres yapma ve dualarınada amiiiiiiiiiinn insallah diyorumm🥰🥰🥰😍😍😍😍😘😘

Bende cok merak ediyorum E Eslem91 takip ediyordu en son oda uzaklasmıs galiba grubumuzdan.

İnsallah olmazsın cicegim🥰
Hayırlısı diyelim ☺️

IMG_20191014_144839.webp

Burda ne anlamalıyım bi kaç güne yumurtlamamı olucakki acaba? Diğer ikisi baya silik bugünki baya görünür şekilde 🙈 kusura bakmayın ovulasyonu ilk defa takip ediyorum anlamaya çalışıyorum vucutumu 🤭

Kızlar koşuuunnn grip oluyorum 😀 nane limon bal yapsam birşey olurmu yaaa şaka bi yana boğazım biraz ağrıyo hafif gribim sanki dün kayınvalidem diyoki limonlu birşey içme ne alakaaa ? Bilen var mı ?

Kızlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim bata 4 gün kala. Ama ben bu ay iki gün erken yumurtladığımı hissetmiştim zaten. Sabah ilk idrarla yaptım hemen çıktı çizgi ama daha önce iki düşük ve bir kimyasal gebelik geçirdim. Gerçi kimyasal gebelikte öncesinde azar azar lekelenmelerim olmuştu şimdi hiç yok ama kötü tecrübelerden sonra insan korkuyor maalesef. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize

Eklentiler

• IMG_20191014_054339.webp
    IMG_20191014_054339.webp
    6 KB · Görüntüleme: 35
Bunu ben de merak ediyorum bilenler lütfen bizi de bilgilendirinn
Özel hastanelerde yapıyor diye biliyorum canım kadın doğum bölümü. Ben ozel muayenesine gittim kadin doğumdoktoru. Çarşamba baslicaz aşılamaya. Fiyatını sorduğumuzda ilaçlar vs toplam 3.500 e falan gelir dedi doktor

Özel hastanelerde yapıyor diye biliyorum canım kadın doğum bölümü. Ben ozel muayenesine gittim kadin doğumdoktoru. Çarşamba baslicaz aşılamaya. Fiyatını sorduğumuzda ilaçlar vs toplam 3.500 e falan gelir dedi doktor
Haa birde 1 yıl denemis olman gerekiyor yoksa aşılama yapmıyor doktorlar. Hicbir problem yoksa ve 1 yıl boyunca hamilelik oluşmayınca aşılamaya karar veriyor doktor. Eşlerde isterse tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X