- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi papatya7203
-
Canım var galiba gördüm ben de
Erken gebelik testi mi normal mi. Var cizgi gibi ama kan ver bakalim bi
Normal test adını bile ilk kez gördüm artımed diye bi markaErken gebelik testi mi normal mi. Var cizgi gibi ama kan ver bakalim bi
Bence değil canım gerçekten aynı oluyor pik olduğunda. Ama az kalmış yarın olurKızlar ACİLLL pik mi sizce?
T çizgisi koyu olacak daha var canımKızlar ACİLLL pik mi sizce?
Kasıklarım agrıyo vallaBence değil canım gerçekten aynı oluyor pik olduğunda. Ama az kalmış yarın olur
Yakın bence yumurtlama canım yarın veya öbür gün olabilirKasıklarım agrıyo valla
Ay hadi inşallahYakın bence yumurtlama canım yarın veya öbür gün olabilir
Kızlar bu da bugün kü test koyulasacagına silindi. Dün en koyuydu bence dün yumurtlamaydı
Ya ben birsey soracağım kızlar, bu ovulasyon testlerini yaparken yumurtlamayi mi bekkiyorsunuz yoksa iliskiye devam mi ediyorsunuz sıklığını nasıl ayarliyorsunuzKızlar bu da bugün kü test koyulasacagına silindi. Dün en koyuydu bence dün yumurtlamaydı
17.gün canım gecen ay 16.günde yumurtlamam olduCanım bugün kaçıncı gün? Belki daha vardır yumurtlamana.
Canım ben kafama göre yumurtlamaya kadar 3 4 gün ara bırakmaya çalışıyorum ama yumurtlama görüncede gün aşırıYa ben birsey soracağım kızlar, bu ovulasyon testlerini yaparken yumurtlamayi mi bekkiyorsunuz yoksa iliskiye devam mi ediyorsunuz sıklığını nasıl ayarliyorsunuz
Belki bu ay daha geç yumurtlama oluyordur, testi bırakma bence. Gün aşırı da değerlendir tabii bu arada. Benim de geçen ay 12. günde olmuştu mesela, bu ay 14. günde oldu.17.gün canım gecen ay 16.günde yumurtlamam oldu
Günaydınkizlar gunaydin nasilsiniz neler yapiyorsunuz
kizlar gunaydin nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Biz bi boş bi dolu geçiriyoruz. Yumurtlamaya kadar hep öyle yaptık yumurtlamayi gördüğümüzde 2 gün üst üste 1 gün boş geçirdik boşta mecburi oldu bilerek değil. Çatlama günlerini 2 gün devam ettik. Şimdi yine aynı mod bir dolu bir boşYa ben birsey soracağım kızlar, bu ovulasyon testlerini yaparken yumurtlamayi mi bekkiyorsunuz yoksa iliskiye devam mi ediyorsunuz sıklığını nasıl ayarliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?