Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanimlar bende hamile kalamiyorum eşimin sperm testini yorumlayabilirmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-11-09-26-56.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar ACİLLL pik mi sizce?

Eklentiler

• 20200211_195043.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 20200211_195053.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar bu da bugün kü test koyulasacagına silindi. Dün en koyuydu bence dün yumurtlamaydı

Eklentiler

• 20200212_154349.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar bu da bugün kü test koyulasacagına silindi. Dün en koyuydu bence dün yumurtlamaydı
Ya ben birsey soracağım kızlar, bu ovulasyon testlerini yaparken yumurtlamayi mi bekkiyorsunuz yoksa iliskiye devam mi ediyorsunuz sıklığını nasıl ayarliyorsunuz

Ya ben birsey soracağım kızlar, bu ovulasyon testlerini yaparken yumurtlamayi mi bekkiyorsunuz yoksa iliskiye devam mi ediyorsunuz sıklığını nasıl ayarliyorsunuz
Canım ben kafama göre yumurtlamaya kadar 3 4 gün ara bırakmaya çalışıyorum ama yumurtlama görüncede gün aşırı

Biz bi boş bi dolu geçiriyoruz. Yumurtlamaya kadar hep öyle yaptık yumurtlamayi gördüğümüzde 2 gün üst üste 1 gün boş geçirdik boşta mecburi oldu bilerek değil. Çatlama günlerini 2 gün devam ettik. Şimdi yine aynı mod bir dolu bir boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…